Διαφημιση

header

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ - ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΩΝ ΖΩΩΝ

Το Κάρμα είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν κατανοούν όσο θα έπρεπε.
Ενώ τείνουμε να συνειδητοποιούμε πως υπάρχουν συνέπειες με κάθε πράξη μας, οι περισσότεροι δεν υπολογίζουν πως αυτές οι συνέπειες μπορούν να μας ακολουθήσουν στις επόμενες ζωές μας.

Το Κάρμα είναι κάτι πολύ πνευματικό και ακόμα και αν δεν θυμάστε τα λάθη που έχετε κάνει στις προηγούμενες ζωές σας, ακόμα σας κυνηγούν. Πρέπει να μάθετε τα μαθήματα που σχετίζονται μαζί τους με κάποιον τρόπο. Όταν συσσωρεύουμε πολλή αρνητική ενέργεια, εξαντλούμαστε θεαματικά. Το αρνητικό κάρμα δεν φεύγει απλώς, πρέπει να το αντιμετωπίσετε.

Έτσι όσον αφορά τις καρμικές ασθένειες πρέπει να εμβαθύνουμε περισσότερο. Οι καρμικές ασθένειες είναι συνήθως πνευματικές ασθένειες που όμως εκδηλώνονται με πολύ φυσικό τρόπο. Μας αναγκάζουν να αντιδράσουμε και δεν μας δίνουν τρόπο διαφυγής. Πρέπει να αντιδράσουμε σωστά στην ασθένεια αλλιώς θα μας ακολουθεί για όσο χρειάζεται. Παρόλο που κάποιοι πιστεύουν ότι μετά από ένα σημείο αυτές οι ασθένειες φεύγουν, οι περισσότεροι πιστεύουν πως η ταλαιπωρία για να επιτευχθεί αυτό είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ο Έντγκαρ Κέις έγραψε τα παρακάτω σχετικά με το θέμα:

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μπορούν να οδηγήσουν κάποιον να υποθέσει πως σε μια πραγματική καρμική κατάσταση θα ήταν άσκοπο να προσπαθήσουμε να πετύχουμε μια πλήρη επιστροφή στο φυσιολογικό.

Ωστόσο, υπάρχει πάντα ένα σημείο όπου το Κάρμα σταματά. Δεδομένου ότι πραγματικά πρόκειται για ένα χρέος, μπορεί να εξοφληθεί όπως κάθε άλλο χρέος. Κανένας γραπτός νόμος δεν λέει πως το χρέος πρέπει να πληρωθεί. Ωστόσο, η διαδικασία της ασθένειας τελειώνει με τον θάνατο του φυσικού σώματος. Οπότε υπάρχει ένα σημείο όπου το Κάρμα σταματά- ένα μέρος πνευματικής κατανόησης όπου τα μαθήματα έχουν διδαχθεί και κατανοηθεί. Μπορούμε να ονομάσουμε αυτή τη διαδικασία «Εκεί όπου το Κάρμα σταματά και ξεκινά η χάρη». (Ο Χιού Κάις μίλησε γι αυτό το θέμα πολλές φορές). Αυτό που αποκαλούμε χάρη φαίνεται να είναι ένα σημείο συγχώρεσης, αποδεκτό από το άτομο που βιώνει το κάρμα. Η συγχώρεση μπορεί να προσφερόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά η αποδοχή της μπορεί να είχε καθυστερήσει. Το υλικό του Κάις φαίνεται να υποδεικνύει πως η απόρριψη είναι επανάσταση και η επανάσταση αμαρτία- όπως και η ασθένεια που εκφράζεται ως «αμαρτία που βρίσκεται στην πόρτα σας». Η αποδοχή λοιπόν πρέπει- σε αυτό το πλαίσιο σκέψης- να είναι ένα κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας και πρέπει επίσης να αποτελεί κομμάτι της πνευματικής εκμάθησης που βιώνει μια οντότητα στο διάστημα της στην γη.

Αν οι καρμικές δυνάμεις μπορούν να βρεθούν σε συγκεκριμένους πνευματικούς σκοπούς, τότε ο γιατρός που δουλεύει με έναν ασθενή με μια «ανίατη» ασθένεια καλείται να φροντίσει ένα τέτοιο άτομο σαν κάποιον που ανά πάσα στιγμή ίσως μάθει το μάθημα της εμπειρίας. Το πρόγραμμα θεραπείας τότε πρέπει να έχει μια πνευματική κατεύθυνση συμπεριλαμβάνοντας και το μυαλό στην συνολική εκπαιδευτική διαδικασία. Και ο γιατρός πρέπει να δουλέψει υπομονετικά με αυτόν που προσπαθεί να ξεπεράσει αυτό που έχει γίνει κομμάτι ολόκληρης της ζωής του.”

Όταν πρόκειται να ανακαλύψετε το αν υποφέρετε εξαιτίας κάποιου καρμικού χρέους ή ασθένειας υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Πρέπει να ταξιδέψετε μέσα σας και να επανεξετάσετε τις σκέψεις και τις πράξεις σας. Μπορεί να χρειαστεί πνευματική θεραπεία ανάλογα με το που βρίσκεστε στην ζωή σας, κάτι που για κάποιους είναι πολύ δύσκολο.

Τέτοιου είδους ζητήματα μπορούν να εμφανιστούν με οποιαδήποτε μορφή και πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν την πνευματική πλευρά όλων όσων αντιμετωπίζουμε. Σίγουρα η ιατρική θεραπεία είναι απαραίτητη αλλά πιθανώς το να φροντίσετε το πνεύμα σας μπορεί να σας ωφελήσει με περισσότερους τρόπους από όσους φανταζόσασταν.

Μαγεία Τ.

Post a Comment