Διαφημιση

header

DESPINA SALDARI | ENERGY HEALING SCANNER

Η ενεργειακή θεραπευτική είναι μια ολιστική πρακτική που ενεργοποιεί τα λεπτότερα ενεργειακά συστήματα του σώματος για την αφαίρεση των μπλοκαρισμάτων. Με τη διάσπαση αυτών των ενεργειακών κόμπων, διεγείρεται η εγγενής ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του.

Despina Saldari Energy Healing Scanner

Πολλές φορές επηρρεαζόμαστε από  την ενέργεια άλλων ανθρώπων, από την ενέργεια των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που μας περιβάλλουν και ακόμη και από την ενέργεια των συνομιλιών και των συναισθηματικών γεγονότων.Το ενεργειακό μας πεδίο βρίσκεται σε μια σταθερή κατάσταση κίνησης και αλλαγής.

Αυτή η σταθερή κατάσταση κινήσεων μπορεί τελικά να έχει επιπτώσεις στο ενεργειακό σας πεδίο, προκαλώντας ανισορροπίες και "κολλώδη σημεία" που με τον καιρό, περνούν από το αιθερικό σώμα και εκδηλώνονται και στο φυσικό με μορφή ασθενειών.

Η ενεργειακή επούλωση των μπλοκαρισμένων κέντρων  μπορεί να προλάβει καταστάσεις προτού φτάσουν το σώμα στο να νοσήσει.
Οι θετικές, θεραπευτικές προθέσεις που αποστέλλονται μέσω της αγάπης, της καλοσύνης και της συμπόνιας μπορούν να μεταμορφώσουν το ενεργειακό σας πεδίο και με τη σειρά του να σας κάνουν να νιώθετε αρμονία, γαλήνη και ευεξία.

Η ενεργειακή επούλωση αποτελεί μέρος της καθημερινής διατήρησης της ευεξίας σας και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι κάθε μέρος σας είναι υγιές και δυνατό.
Ενας πολύ ωραίος τρόπος να διατηρεί κανείς μια ισορροπημένη κατάσταση μέσα του, είναι να διακατέχεται συστηματικά από συναισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης τα οποία είναι ένα ισχυρό μέσον εμβολιασμού του σώματος από μελλοντικές ανισορροπίες.

Γι αυτό και το slogan μου είναι το γνωστό πια “Wear your heart” φόρα την καρδιά σου, κάθε στιγμή και σε κάθε εκδήλωση της ύπαρξης σου.

Πρέπει να μεταφέρει κανείς το κέντρο λήψης αποφάσεων από τον νου του στην καρδιά του επιτρέποντας στην ζώσα ενέργεια του να ρέει απρόσκοπτα μέσα του αλλά και στο περιβάλλον του.

DESPINA SALDARI | ENERGY HEALING SCANNER

Ας φορέσουμε λοιπόν την καρδιά μας κι ας δείξουμε προς τα έξω ότι από σήμερα είμαστε διαφορετικοί. Από σήμερα θα προσφέρουμε στον κόσμο που μας περιβάλλει, μόνο θετική ενέργεια, πλημμυρισμένη από αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλη τη δημιουργία και ταυτόχρονα για εμάς τους ίδιους.

Φόρα την καρδιά σου κάθε στιγμή και σε κάθε εκδήλωση της ύπαρξης σου

Author: Despina Saldari | Energy Healing Scanner  Contact: dsaldari@gmail.com | www.olabisi.gr

Post a Comment