Διαφημιση

header

432 Hz H ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ


Στα αρχαία Μυστήρια της Ελλάδος η μουσική ήταν συντονισμένη στα 432 Hz..

Στα Ελευσίνια Μυστήρια ο μέγας μύστης της μουσικής, ο Ορφέας, χρησιμοποιούσε μουσικά όργανα συντονισμένα στην αρμονία της φύσης, στα 432Hz. Η μουσική όταν εκπέμπεται σ΄αυτήν την συχνότητα, διεγείρει ολόκληρο το σώμα και συντελεί στην χαλάρωση, στην καλύτερη αυτοσυγκέντρωση και διαλογισμό. Επίσης επενεργεί θεραπευτικά, εφ΄όσον είναι ένας καθαρός ήχος των θεμελιωδών μαθηματικών της φύσης.

Η συχνότητα των 432Hz έχει διαπιστωθεί επιστημονικά ότι είναι η επικρατέστερη συχνότητα των ήχων του σύμπαντος.

Γενικότερα το ανθρώπινο DNA δονείται στα 432Hz, όπως επίσης και τα κύματα Άλφα του ανθρώπινου εγκέφαλου.

Οι ήχοι της φύσης, όπως ο φλοίσβος της θάλασσας, το θρόϊσμα των φύλλων των φυτών, το βουητό των μελισσών, είναι συντονισμένα σ΄αυτήν την συχνότητα.

Η μετάβαση από τα 432 Hz στα 440 Hz υπαγορεύτηκε από την ναζιστική προπαγάνδα του υπουργού Γιόσεφ Γκαίμπελς, για να συντηρεί τον φανατισμό των οπαδών του, να τους κάνει να σκέφτονται και να αισθάνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και να παραμένουν αιχμάλωτοι ενός συγκεκριμένου τρόπου συνείδησης. Ακολούθησαν οι ΗΠΑ με τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης, όπου επέβαλαν τα 440 Hz σε όλο τον κόσμο, ενέργεια που τελικά εγκρίθηκε απόλυτα το 1953 (ISO 16).

Η μουσική βιομηχανία προβάλλει αυτή την συχνότητα, η οποία "εκτρέφει" τους πληθυσμούς με μεγαλύτερη επιθετικότητα, ψυχοκοινωνικές και συναισθηματικές αναταραχές, που προδιαθέτουν τους ανθρώπους σε σωματικές ασθένειες.


Μειώνουν με επιτυχία τις δονήσεις, όχι μόνον της νέας γενιάς, αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία επίσης. Οι καταστροφικές αυτές συχνότητες παρασύρουν την σκέψη προς την αναστάτωση, την δυσαρμονία και τον διχασμό. Επιπλέον, ενθαρρύνουν το ελεγκτικό όργανο του ανθρώπινου σώματος, τον εγκέφαλο, στον δυσαρμονικό συντονισμό της κατάθλιψης και της επιθετικότητας.

Ο νέος άνθρωπος θα προσεγγίσει τον ανώτερο του εαυτό και θα αναβαθμίσει την ψυχοπνευματική του ύπαρξη. Θα απελευθερωθεί από τις φοβίες που του εμφύτευσε η θρησκεία και το σύστημα. Θα μπορέσει να φέρει τον ουρανό στη Γη, ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος πολιτισμός που θα σέβεται όλα τα όντα ως εκδηλώσεις της ενιαίας Μονάδος, χωρίς να επιδιώκει τον αφανισμό τους, όπως γίνεται σήμερα..

[Οι πληροφορίες για τα 432 Hz λήφθηκαν από το βιβλίο "Ο Θεϊκός 'Άνθρωπος", του Γ. Καλογεράκη]

Post a Comment