Διαφημιση

header

ΓΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η αρχή της συμπαντικής κίνησης μας δείχνει πως όλα έρχονται και όλα φεύγουν, όλα γεμίζουν και όλα αδειάζουν για να υπάρχει ροή. Το γνωρίζουμε ίσως από  το «Τα πάντα ρει» του  Ηράκλειτου αλλά και το Γιν και Γιανκ του ΤΑΟ. 

Η ροή  του Τσι ή Πράνα ή Κι ή Ζωτική ενέργεια είναι η ροή της ζωής Χρειάζεται  όμως κανείς να αδειάσει απ’ όλη την  πληροφορία που δέχονται όλα του τα σώματα (το φυσικό, της νόησης, του συναισθήματος) ώστε να απελευθερώσει αυτήν την ροή διαφορετικά στo γιν και γιαν, θετικό αρνητικό, διότι όταν ένα από τα δυο μπλοκαριστεί, κατά τον Ιπποκράτη – και όχι μόνο- δημιουργείται την αρρώστια. 

Το σώμα στην κυριολεξία σε επίπεδο κυττάρων είναι μια τεράστια μπαταρία, και όπως κάθε μπαταρία, για να διατηρηθεί θέλει συνεχή ροή φόρτισης και αποφόρτισης. Η αρχή γίνεται μεν με το να περπατάτε ξυπόλυτοι ώστε να αποφορτίζετε τις θετικά φορτισμένες ρίζες γνωστές ως φλεγμονές, ωστόσο, αυτή την διαδικασία πρέπει να την κάνετε και για την ενέργεια / σκέψεις / συναισθήματα / πληροφορίες της ημέρας, μέσω διαλογισμού, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη ζωή. 

Στον σύγχρονο τρόπο ζωής που κάνουμε είμαστε τελείως ξεκόμμενοι από τη συχνότητα της Γης και του μαγνητικού της πεδίου. Η συχνότητα αυτή γνωστή και ως Σούμαν (που ήταν στους 7.8 μεγάκυκλους τώρα έχει ανέβει). Είναι τόσο αναγκαία ώστε η ΝΑSA στα διαστημικούς σταθμούς της -όπου οι αστροναύτες παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα- έχει τοποθετήσει ειδικές γεννήτριες Σούμαν που αναπαράγουν αυτή τη συχνότητα, προκειμένου οι αστροναύτες να μη χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητας. 

Οι εκπομπές των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από όλες τις συσκευές καθώς και τα παπούτσια είναι οι κύριοι λόγοι που συμβάλουν σ’ αυτήν την αποκοπή μας από τη συχνότητα της Γης. Υπάρχουν πολλοί απλοί τρόποι για την γείωση μας, ξεκινώντας από το περπάτημα ξυπόλητοι μέχρι ενεργειακοί διαλογισμοί από αρχαίους πολιτισμούς όπως η Ατλαντίδα και οι Πλειάδες. Στο εργαστήρι της Κυριακής, στην Ιππόλυση, θα μάθετε την τεχνική από αυτούς τους πολιτισμούς η οποία αποτελείται από τα εξής μέρη: 

 • Κεντραρίσμα (centering) 
 • Γείωση με συχνότητες χρωμάτων 
 • Σύνδεση της ηλιακής ροής 
 • Γείωση από τα πόδια 
 • Συνεχής ροή ενεργειών 

Όλα αυτά συνδυαστικά με την απόλυτη γείωση από τα άλογα / θεραπευτές, που θα κάνετε στη βιωματική άσκηση μαζί τους. 

Η Γη είναι μια ανεξάντλητη, φυσική πηγή ηλεκτρονίων και ανεπαίσθητων (subtle) ενεργειακών πεδίων που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, του κυκλοφορικού, του συγχρονισμού των βιορυθμών και άλλων φυσιολογικών διεργασιών. 

Φλεγμονή είναι μια κατάσταση που προκαλείται από τις θετικά φορτισμένες ελεύθερες ρίζες και συσχετίζεται με χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της γήρανσης. Όταν το σώμα συνδεθεί με τη Γη, απορροφά ηλεκτρόνια, τα οποία με τη σειρά τους απορροφούν τις θετικά φορτισμένες ελεύθερες ρίζες. Η φλεγμονή ελαττώνεται και ξεκινάει η διαδικασία της ίασης. Η φλεγμονή, η ασθένεια και ο πόνος είναι ουσιαστικά μια εκδήλωση της έλλειψης ηλεκτρονίων από το σώμα μας. 

Τα ηλεκτρόνια είναι τα μικρότερα δυνατά αρνητικά φορτία του ηλεκτρισμού. 
Αυτά τα αρνητικά φορτία (ηλεκτρόνια) έλκονται από τα θετικά φορτία (ελεύθερες ρίζες). Συνδέοντας το σώμα με τη Γη, επιτρέπουμε αυτόματα τη φόρτιση των αγώγιμων ιστών μας με τα ελεύθερα ηλεκτρόνια της Γης με αποτέλεσμα τη μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με φλεγμονώδεις συνθήκες. 
Ποια είναι τα οφέλη από τη γείωση ; 
 • Βελτιώνεται εξαιρετικά η ποιότητα του ύπνου 
 • Βελτιώνονται ή εξαφανίζονται συμπτώματα από διαταραχές που οφείλονται σε ελεύθερες ρίζες και φλεγμονές, συμπεριλαμβανομένου του χρόνιου πόνου 
 • Μηδενίζεται η ένταση του ηλεκτρικού πεδίου που απορρτοφά το ανθρώπινο σώμα (body voltage) 
 • Αυξάνεται η ενέργεια του οργανισμού 
 • Μειώνονται τα επίπεδα της ορμόνης του άγχους, ελαττώνεται το άγχος και ηρεμεί το νευρικό σύστημα 
 • Ομαλοποιούνται οι βιολογικοί ρυθμοί, ρυθμίζεται το «βιολογικό ρολόι» του οργανισμού 
 • Βελτιώνεται η πίεση και η κυκλοφορία του αίματος 
 • Ανακουφίζονται μυϊκές εντάσεις και πονοκέφαλοι 
 • Προστατεύεται το σώμα από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του περιβάλλοντος 
 • Επιταχύνεται η ανάκαμψη μετά την έντονη αθλητική δραστηριότητα 
 • Μειώνεται ή εξαφανίζεται το τζετ λαγκ

Post a Comment