Διαφημιση

header

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ;


Μια κοσμική σύνδεση που αψηφά τους νόμους του φυσικού κόσμου είναι αδιάψευστη. Την νιώθουμε στα κόκαλα μας. Έχει την ικανότητα να μας καταστρέφει εσωτερικά ή να μας κάνει ολόκληρους. 

Το Σύμπαν συνωμοτεί στο να μας φέρνει πιο κοντά στο πεπρωμένο μας λόγω αυτής της κοσμικής σύνδεσης. Είναι πέρα από την αντίληψη αυτών που δεν την έχουν βιώσει. Όλα τα άτομα που επηρεάζουν τη ζωή μας είναι εδώ για κάποιο λόγο.

Μας φέρνουν πιο κοντά στο πεπρωμένο μας. Μπορούν να εμφανίσουν για να μας διδάξουν ένα πολύτιμο μάθημα ή για να μας ωθήσουν σε μια άλλη καθοριστική στιγμή. Μια κοσμική σύνδεση διαμορφώνεται στον πνευματικό κόσμο.

Οι ψυχές μας πάντα είναι απασχολημένες με το να δουλεύουν για τις επόμενες ζωές μας. Κάνουν σχέδια για το πεπρωμένο μας. Όταν κατοικούμε στον υλικό κόσμο, ξεχνάμε τα πράγματα που συμβαίνουν στον πνευματικό.

Μας μπερδεύει πολύ το να αποκρυπτογραφήσουμε τις κοσμικές συνδέσεις στον υλικό κόσμο αλλά κάποια σημάδια σας δείχνουν πως έχετε αυτή τη σύνδεση με κάποιον.

Αυτά τα άτομα μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε την πραγματικότητα καλύτερα. 

Μας οδηγούν προς το πεπρωμένο μας 
Αν υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας που σας οδηγεί προς το πεπρωμένο σας και συνεχώς σας κινητοποιεί ίσως να έχετε κοσμική σύνδεση μαζί του. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή σας που έχουν τέτοια θετική επίδραση. Αν το άτομο αυτό, σας κάνει να πιστεύετε πως όλα είναι δυνατά, αν έχετε μια σταθερή πεποίθηση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μοιράζεστε μια θεϊκή σύνδεση μαζί του.

Μας φέρνουν πίσω στον πνευματικό κόσμο μας 
Η αναζήτηση των υλικών μπορεί να μας κάνει να χάσουμε την επαφή με τον πνευματικό κόσμο μας. Μερικές φορές, χρειαζόμαστε μια αντίθετη δύναμη για να μας ηρεμήσει και να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τον σκοπό της ζωής μας. Αν ένα άτομο δρα ως ώθηση για να σας φέρει πίσω από τον υλικό κόσμο στον πνευματικό μπορεί να συνδεθεί μαζί σας σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να το κάνουν αυτό.

Μας προκαλούν πόνο 
Δεν θα είναι κάθε μάθημα που θα σας διδάξει ο κοσμικός σας σύντροφος χαρούμενο. Μερικές φορές, προκαλούν πόνο στη ζωή σας για να ωριμάσετε πνευματικά. Αυτός ο πόνος θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα ψυχικά σας όρια και να εξελιχθείτε στην καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Όταν είμαστε στη ζώνη ασφαλείας μας, δε νιώθουμε την ανάγκη πλέον να διαμορφώσουμε τον εαυτό μας σε ένα καλύτερο ανθρώπινο ον. Η κοσμική σύνδεση μας πιέζει να βγούμε έξω από την ζώνη ασφαλείας μας προς νέους πνευματικούς ορίζοντες.

Η συζήτηση μαζί τους είναι εύκολη
Μπορούσατε να εκφράσετε τους μεγαλύτερους φόβους και ανασφάλειες με ευκολία ακόμα και όταν τους συναντήσατε για πρώτη φορά. Λαμβάνετε καλές δονήσεις και αυτό αμέσως σας κάνει να τους εμπιστευτείτε.

Συσσωρεύουμε τόσο μεγάλο συναισθηματικό φορτίο στο μυαλό μας που μερικές φορές υπάρχει μια δυνατή ανάγκη να το ξεφορτωθούμε. Έρχονται στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να το κάνουμε. Αυτά είναι σημάδια που δείχνουν πως έχετε κοσμική σύνδεση με κάποιον. Αν έχετε ένα τέτοιο άτομο στη ζωή σας κρατήστε το.

Μάγεια Τ.

Post a Comment