Διαφημιση

header

ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


Όλοι είμαστε χαρισματικοί με κάποιο τρόπο. Ενώ κάποια χαρίσματα εύκολα αναγνωρίζονται και αναπτύσσονται, κάποια είναι διακριτικά και μπορούν ακόμα να σας κάνουν να αισθανθείτε περίεργα. Τα πνευματικά χαρίσματα δεν είναι συνηθισμένα και μπορεί ακόμα να σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί. Αλλά να προσέχετε. 

Τα πνευματικά χαρίσματα δεν είναι πάντα άνετα και αν δεν μάθετε να τα διαχειρίζεστε μπορούν να γίνουν φορτίο. Δείτε τα παρακάτω σημάδια, γιατί αν τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα σας επηρεάζουν, πιθανώς είστε πραγματικά πνευματικά χαρισματικοί.

7 πράγματα που επηρεάζουν τους πνευματικά χαρισματικούς ανθρώπους. 

Ο σεληνιακός κύκλος. Η σελήνη βρίσκεται σε αιχμή κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης και της Πανσέληνου. Κατά τη διάρκεια αυτών των φάσεων, οι πνευματικά χαρισματικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κοιμηθούν ή ακόμα είναι ανήσυχοι.

Έχουν προβλήματα στον ύπνο τις ώρες 3:00 με 4:00. Αυτή την ώρα πιστεύεται ότι τα μαγικά πλάσματα βρίσκονται στην αιχμή τους, που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να ενισχύσουν την μαγική δραστηριότητα ή να προκαλέσουν περίεργα πράγματα. Έτσι, αν βρίσκετε ότι ξυπνάτε ή ότι δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε αυτές τις ώρες θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι έχετε ένα πνευματικό χάρισμα. Αν αυτό σας συμβεί, αντί να τρομάξετε, κάντε κάτι που θα ενισχύσει ή θα δαμάσει τις δυνάμεις σας όπως διαλογισμό.

Προσελκύουν τα ζώα. Τα ζώα έχουν αισθήσεις δυνατότερες από των ανθρώπων. Μπορούν να μυρίσουν τα συναισθήματα όπως τον θυμό ή την καλοσύνη. Λόγω αυτού, μπορούν να αισθανθούν την αύρα μας, κάτι που τους προσελκύει προς τους πνευματικά χαρισματικούς ανθρώπους. Ελκύονται από την πνευματική ενέργεια αυτών των ανθρώπων και νιώθουν προστατευμένα και ασφαλή με την συντροφιά τους.

Τα συναισθήματα τους συχνά επηρεάζουν το περιβάλλον τους. Όταν έχετε ένα πνευματικό χάρισμα, συνεχώς αντιμετωπίζετε την πρόκληση να ελέγξετε τα συναισθήματα σας επειδή όταν αυτά είναι έντονα, μπορεί να κάνετε πράγματα να σπάσουν ή να σταματήσετε την λειτουργία ηλεκτρονικών συσκευών. Ακόμα και τα ζώα συμπεριφέρονται περίεργα όταν αισθάνονται τα δυνατά συναισθήματα των πνευματικά χαρισματικών ανθρώπων, όπως το έντονο βλέμμα της γάτας, ή σκυλιά να γαβγίζουν χωρίς λόγο. Τα φυτά μπορεί να αρρωστήσουν ή να ανθίσουν ανάλογα με την ενέργεια και τα συναισθήματα τους.

Ξένοι και «εκκεντρικοί» άνθρωποι τακτικά εμφανίζονται και τους προσεγγίζουν. Συχνά, οι πνευματικά χαρισματικοί άνθρωποι έλκουν ξένους που χρειάζονται βοήθεια ή θεραπεία, είτε σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά ή ψυχικά. Από την άλλη, οι άνθρωποι που θεωρούνται «τρελοί» από την κοινωνία μπορεί να βρεθούν και αυτοί στον δρόμο τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εντελώς παράφρονες, στην πραγματικότητα είναι διαφωτισμένοι αλλά δεν μπορούν να το κατανοήσουν ακόμα. Αυτό που χρειάζονται είναι καθοδήγηση από κάποιον πιο φωτεινό, έτσι το υποσυνείδητο τους οδηγεί σε ανθρώπους που είναι πνευματικά χαρισματικοί και μπορούν να αντιμετωπίσουν πράγματα που δεν μπορούν καν να καταλάβουν.

Αισθάνονται πότε θα αλλάξει ο καιρός ακόμα και αν δεν έχει προβλεφθεί. Έχουν αυτή την φυσική ικανότητα να αισθάνονται πότε θα έρθει μια καταιγίδα. Ακόμα και αν η μέρα φαίνεται ηλιόλουστη, ξέρουν ότι πρόκειται να βρέξει. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι τα χαρίσματα τους συνδέονται με την Φύση και η δυνατή σύνδεση τους με το πνεύμα της τους δίνει την δυνατότητα να αισθανθούν την αλλαγή του καιρού ή των εποχών.

Αισθάνονται πολύ την αρνητικότητα σε ένα δωμάτιο. Όταν μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, είναι σαν ραντάρ ενέργειας. Ακόμα και το παραμικρό ποσοστό αρνητικότητας σε ένα δωμάτιο ανιχνεύεται από το πολύ ευαίσθητο ραντάρ τους. Ξέρουν αμέσως αν κάτι κακό συνέβη στο δωμάτιο πριν μπουν ή τι σκέφτονται ή τι νιώθουν οι άλλοι όταν τους κοιτούν. Το χάρισμα τους να αισθάνονται την αρνητικότητα δεν υπάρχει απλώς για να τους βασανίζει, αισθάνονται αυτό που οι άλλοι σχεδόν δεν μπορούν.

Το χάρισμα τους υπάρχει για να τους βοηθήσει να δουν που να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες και την ενέργεια τους, τι χρειάζεται θεραπεία και τι θα πρέπει να αποφύγουν όταν είναι ενεργειακά κουρασμένοι. Η πολύ ευαίσθητη φύση τους, τους δίνει την δυνατότητα να αισθάνονται την θετική ενέργεια πολύ καλύτερα σε σχέση με τους άλλους.

Μάγεια Τ.

Post a Comment