Διαφημιση

header

10 ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ

girl-window

Το πνευματικό ταξίδι της ζωής είναι διαφορετικό για όλους. Η εύρεση του ιερού στην καθημερινότητα θα σας βοηθήσει να μείνετε στο πνευματικό μονοπάτι, ζώντας πιο παραγωγικά και πλούσια. Μου αρέσει να κάνω λίστες τις οποίες μπορώ να τις βλέπω καθημερινά. Αυτή είναι μια λίστα από πράγματα που θεωρώ οτι μπορούν να σε κάνουν να ζήσεις πιο πνευματικά, σταδιακά.

1 Περάστε χρόνο με τη φύση
Είτε κάνετε μια βόλτα στο πάρκο, είτε βρίσκεστε μέσα στο σπίτι σας, η φύση εναρμονίζει την ψυχή με την αλήθεια μέσα μας. Αν είστε έξω, καθήστε κάπου ήσυχα και κλείστε τα μάτια. Ακούστε τους ήχους, μυρίστε και αισθανθείτε. Το ίδιο και μέσα στο σπίτι. Καλό θα ήταν να έχετε μερικά φυτά εσωτερικού χώρου. Μπορείτε να τους μιλάτε, μπορείτε να τα αγαπάτε. Ακουμπήστε τα χέρια σας πάνω τους και ανταλλάξτε ενέργειες.

2 Δείτε την ομορφιά σε όλους
Η ομορφιά σας περιβάλλει και βρίσκεται παντού αλλά και εσείς είστε επίσης όμορφοι! Κάποια πράγματα είναι πιο όμορφα από άλλα, όμως όλα έχουν τη δική τους ομορφιά και περιμένουν να τη δείτε.Μελετήστε την ομορφιά. Ψάξτε για αυτή και θα τη βρείτε. Τι θεωρείτε πιο όμορφο; Μια χειρονομία, μια λέξη, μια έννοια, ένα συγκεκριμένο είδος δέντρου ή λουλουδιού, η φωνή ή το χαμόγελο κάποιου ... το κελάηδημα των πουλιών, το νερό που τρέχει; Ανακαλύψτε τη.

3 Συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας όταν αλληλεπιδράτε
Οι καθημερινές σας αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι μια μεγάλη πηγή πνευματικότητας. Όταν αλληλεπιδράτε με άλλους, συνδεθείτε πρώτα με τον ανώτερο εαυτό σας. Αφήστε το θεϊκό σας κομμάτι να ρέει μέσα από σας μέσα από τα λόγια, τις πράξεις σας και τις επιλογές σας.

4 Οχι πια παράπονα αλλά θετικές δηλώσεις
Αντικαταστήστε τον αρνητικό σας μονόλογο και τα αρνητικά πρότυπα σκέψης με θετικές δηλώσεις. Θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά θα αποζημιωθείτε.
Αφήστε τα παράπονα. Η δύναμη των επιβεβαιώσεων είναι μεγάλη, τόσο των καλών όσο και των κακών. Μην ξεχνάτε στη ζωή σας τη δύναμη της σκέψης και του λόγου.

5 Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας
Επιτρέποντας τη χάρη και τη δόνηση του θεϊκού μέσα στην καρδιά και τη ζωή σας, βλέπετε τα πράγματα όπως είναι. Ξεκινήστε λοιπόν με τα συναισθήματά σας. Να γνωρίσετε τον εαυτό σας και το πώς αισθάνεστε. Νιώστε τα συναισθήματά σας. Είναι φυσικά και υγιή; Αν προσπαθήσετε να τα αγνοήσετε, δεν εξαφανίζονται. Θα συσσωρεύονται μόνο με την πάροδο του χρόνου ώσπου θα τα σωματοποιήσετε σε μορφή ασθένειας.

6 Αναλάβετε την ευθύνη για τη ζωή σας και την ευτυχία σας
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η ευτυχία είναι μια επιλογή. Η ζωή σας αγαπά και σας θέλει να είστε ευτυχισμένοι ... έτσι κάνετε την επιλογή. Δώστε στη ζωή χαμόγελο και ο κόσμος θα σας χαμογελάσει πίσω. Σταματήστε να νιώθετε θύμα της ζωής.Προωθήστε μέσω της πίστης, τη δημιουργία μιας εξαιρετικής ζωής για τον εαυτό σας.

7 Αγάπη και σεβασμός στον εαυτό σου
Η αγάπη εαυτού είναι απαραίτητη για να αγαπάς πραγματικά τους άλλους. Φροντίστε καλά τον εαυτό σας και η ζωή σας θα φροντίσει και εσάς. Το σύμπαν θα σας υποστηρίξει. Εάν αισθάνεστε οτι αξίζετε να αγαπηθείτε, το σύμπαν θα συμφωνήσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή ανάπαυση, αρκετή άσκηση, τρώτε καλά και πίνετε άφθονο νερό. Φροντίστε να τροφοδοτείτε το μυαλό σας με καλό πνευματικό φαγητό, με σκέψεις που αντικατοπτρίζουν την αγάπη σας για τον εαυτό σας. Αφήστε τη φυσική σας ομορφιά να λάμψει και να θυμηθείτε ότι η εσωτερική ομορφιά είναι το κέντρο της αληθινής ομορφιάς Εάν είστε μια καθαρή και ισορροπημένη ψυχή, αυτό φαίνεται ... στα μάτια σας και έρχεται μέσα από την καρδιά σας. Οι άνθρωποι δεν βλέπουν την αληθινή ομορφιά αλλά τη νιώθουν.

8 Πρακτική του να κάνεις πράγματα καλοσύνης
Έχετε κάνει κάτι ωραίο για κάποιον, χωρίς να περιμένετε κάτι σε αντάλλαγμα; Μπορείτε να περιγράψετε πώς σας έκανε να αισθανθείτε; Να προσπαθείτε να κάνετε κάτι ωραίο για κάποιον κάθε εβδομάδα. Η πράξη πρέπει να είναι κάτι που το άτομο το χρειάζεται και φυσικά να προέρχεται από την καρδιά σας. Σημειώστε την εμπειρία που έχετε κάθε φορά που το κάνετε αυτό.

9 Αφήστε το παρελθόν, φταίξιμο και λάθη
Σε αυτόν τον κόσμο, η ζωή μας είναι δώρο και αυτός ο κόσμος είναι σαν μια σχολική τάξη. Η πραγματοποίηση λαθών αποτελεί μέρος των μαθημάτων, μέρος των ευκαιριών για την πνευματική μας ανάπτυξη. Μην λιθοβολείτε τον εαυτό σας για τα λάθη σας. Απλά επιλέξτε να μάθετε από αυτά.

Είμαστε όλοι παιδιά της υψηλότερης πηγής. Οι αμαρτίες μας συγχωρούνται αμέσως, γι 'αυτό συγχωρέστε τον εαυτό σας, συγχωρήστε τους άλλους και συνεχίστε. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι για να συγχωρέσετε δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εγκρίνετε. Απλά το συγχωρείτε.

10 Εμπιστευθείτε τη ζωή για να σας φέρει ότι χρειάζεστε
Οι κακουχίες μπορούν να είναι σπουδαίοι σπουδαίες δασκάλες στη ζωή. Υπάρχει πάντα κάτι καλό σε όλες τις εμπειρίες και ειδικά στις κακές. Μερικές φορές αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι ένα βαθύ δυνατό μάθημα ζωής. Μαζί με τα προβλήματα σας φέρνει και τα μαθήματα. Απλά μέσω των κακουχιών, τα μαθήματα τα παίρνετε ταχύρυθμα.

Μετάφραση από το University of Metaphysical Sciences - Despina Saldari

Post a Comment