Διαφημιση

header

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

i-epikklisi-ton-analifthenton-daskalon

Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι είναι σπουδαίοι πνευματικοί δάσκαλοι και θεραπευτές,οι περισσότεροι από τους οποίους έζησαν πάνω στη Γη ως άνθρωποι και έμαθαν να κατέχουν τέλεια τα διδάγματά της.

Πλέον έχουν αναληφθεί σε ανώτερη συχνότητα,βρίσκονται στον κόσμο των πνευμάτων,από όπου μπορούν να βοηθούν οποιονδήποτε τους καλέσει.Είναι πολύ ισχυροί πνευματικοί οδηγοί που έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν να καταλάβετε το σκοπό της ζωής σας,να αποκτήσετε το κουράγιο για να κάνετε σημαντικές αλλαγές,και να αναπτύξετε τις ψυχικές δυνάμεις σας & τις δυνάμεις υλοποίησης.

Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι προέρχονται από όλους τους πολιτισμούς,τις θρησκείες και τις κοινωνίες,αρχαίες και σημερινές.Συνεργάζονται με τους Αρχαγγέλους,και επιβλέπουν τις ενσαρκώσεις εξελιγμένων ψυχών στον πλανήτη μας.Οι πλέον ανώτεροι,είναι γνωστοί ως οι Πεφωτισμένοι.

Κάθε Αναληφθής Δάσκαλος έχει ένα μοναδικό μήνυμα να μεταφέρει,και καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και ύφος που τον διακρίνει από τους υπόλοιπους.

Δεν χρειάζεται να ανήκετε σε κάποια συγκεκριμένη θρησκεία ή να έχετε άμεμπτη συμπεριφορά,προκειμένου να προσελκύσετε τη βοήθεια και την υποστήριξη των αναληφθέντων δασκάλων,ούτε να χρησιμοποιήσετε εξεζητημένη ή ποιητική ορολογία για να τους επικαλεστείτε.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους καλέσετε ειλικρινά μέσα από την καρδιά σας,και να βεβαιωθείτε ότι ο λόγος που τους ζητάτε να σας βοηθήσουν είναι για θέματα που συνδέονται με τη θεϊκή αγάπη.

Εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση θυμού,αφήστε σε αυτούς να δημιουργήσουν μια ειρηνική λύση,αντί να κοιτάξετε πώς θα εκδικηθείτε κάποιον.

Πείτε νοερά τα ονόματά τους και ζητήστε τους βοήθεια σε οποιοδήποτε θέμα,πρόβλημα ή κατάσταση σάς απασχολεί.
Είναι καλύτερα να πείτε μια απλή προσευχή αμέσως μόλις καταλάβετε ότι χρειάζεστε βοήθεια,αντί να προσπαθήσετε να να καταλήξετε στην "τέλεια" προσευχή.

Όσο πιο σύντομα ζητήσουμε βοήθεια,τόσο πιο εύκολο είναι να λυθεί η κατάσταση.
Είναι σαν να καλούμε την πυροσβεστική αμέσως μόλις δούμε τα πρώτα σημάδια καπνού αντί να περιμένουμε να εξαπλωθεί ανεξέλεγκτα η φωτιά.

Μπορείτε επίσης να γράψετε τη προσευχή σας.Πείτε την τρεις φορές,με πλήρη συναίσθηση κάθε λέξης,και στη συνέχεια τοποθετήστε το χαρτί σε ένα ιδιαίτερα προσωπικό μέρος για εσάς,ή,κάτω από το μαξιλάρι σας,ή,στο περβάζι ενός παραθύρου που βλέπει στο φεγγαρόφως.

Όταν τελειώσετε την προσευχή,ευχαριστήστε για τη βοήθεια.

Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι λοιπόν,βοηθούν οποιονδήποτε τους το ζητήσει-ανεξαρτήτως της πνευματικής κατάστασης,των θρησκευτικών πεποιθήσεων ή του τρόπου ζωής τους επειδή βρίσκονται εδώ για να υλοποιήσουν το σχέδιο του Θεού για πανανθρώπινη γαλήνη,βοηθώντας καθέναν ξεχωριστά.

Μην ανησυχείτε ότι σπαταλάτε το χρόνο τους όταν ζητάτε μικροπράγματα.
Δεν ενοχλούνται ποτέ,ούτε τους παίρνετε από κάτι ή κάποιον που έχει περισσότερη ανάγκη.Εσείς και το πρόβλημά σας είστε απόλυτα σημαντικοί για εκείνους,τώρα και πάντα.

Εξάλλου,δεν έχουν περιορισμούς ώστε να βοηθούν ένα άτομο τη φορά.Μπορούν να βοηθούν άπειρο αριθμό ανθρώπων ταυτόχρονα.Και είναι σε θέση να έχουν μία μοναδική,προσωπική εμπειρία με καθέναν ξεχωριστά.Δεν έχουν περιορισμούς χρόνου ή χώρου.

Σας βοηθούν με μεγάλη ευχαρίστηση,επειδή όταν εσείς έχετε γαλήνη,ο κόσμος είναι κατά ένα άτομο πιο κοντά στο να επιτύχουν τη Συμπαντική γαλήνη.

Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σκοτεινής πλευράς ήταν να πείσει τους ανθρώπους πως πρέπει να επιτύχουν ένα ποσοστό καθαρότητας για να επικαλεστουν τη βοήθεια. Με αυτόν τον τρόπο πολλοί άνθρωποι έμειναν έξω από το σύστημα της απ'ευθείας επικοινωνίας με το Θείο βυθίζοντας τους εαυτούς τους ακόμη περισσότερο σε δυσχερείς καταστάσεις.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός μας να επικαλούμαστε τη βοήθεια τους. Αναφέρω τη λέξη δικαίωμα εσκεμμένα διότι "έτσι είναι" Τα πνευματικά σας αδέρφια βρίσκονται εκεί για να σας συντροφεύουν και να σας καθοδηγούν με απ'ευθείας εντολή από τον Πατέρα.

Δοκιμάστε το λοιπόν την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε απόγνωση και δεν θα ξέρετε που να απευθυνθείτε. Όταν θα νομίζετε οτι όλες οι πόρτες είναι κλειστές για εσάς.
Δεν είναι προνόμιο των λίγων και αφυπνισμένων. Είναι κληρονομικό δικαίωμα όλων μας.

Μόλις νιώσετε τη βοήθεια...  ευχαριστήστε με όλη σας την καρδιά. Μην διστάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας και με άλλους συνανθρώπους σας ώστε να το έχουν μέσα τους όταν κι αυτοί βρεθούν σε μια δύσκολη στιγμή. Θα είναι μια άλλη ανώτερη ακόμα μορφή ευχαριστίας για το καλό που λάβατε από τα πνευματικά σας αδέρφια,  στη δεδομένη στιγμή.


Vassilios Canellos | Blog Author

Ο Vassilios Canellos γράφει κυρίως για τον εαυτό του και κατόπιν για όποιον άλλον θέλει να κοιτάξει μέσα από την αποτυπωμένη οπτική του. Αλλωστε, επιρροές δεχόμαστε κι επιρροές γινόμαστε. Αχρονη σκέψη προσκολλημένη στο χαρτί. Νοηματική σκυτάλη για αυτόν που θα λάβει τον σπινθήρα και θα προχωρήσει ένα σκαλοπάτι μακρύτερα. Τότε το άχρονο μεταβάλλεται σε διαχρονικό, μέσα από τη συλλογική συνδρομή 
vassilios.canellos@outlook.com 

Post a Comment