Διαφημιση

header

ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

nero-kauarismos-dialogismos-2

Το νερό-ύδωρ. Το νερό είναι το υγρό υλικό αγαθό της ενέργειας που σας δόθηκε ως αφθονία ύπαρξης. Το νερό και η γη είναι τα δύο στοιχεία της βάσης της αναγέννησης σας. Με τη βοήθεια του στοιχείου του αέρα κινούνται και με τον εμβολιασμό του στοιχείου της φωτιάς-ο ήλιος, ενώνονται και αναγεννούνται. Δημιουργείται ζωή.

Το υγρό στοιχείο του πλανήτη σας λοιπόν. Όπου υπάρχει νερό υπάρχει ζωή. Τα σώματα σας είναι πέραν του 70% νερό. Το νερό χρησιμοποιείται παντού, για να το πιείτε, για να ποτίσετε τη γη, τα φυτά, τα ζώα. Ακόμα και στο ορυκτό βασίλειο, οι κρύσταλλοι αναπτύσσονται μέσω της ενέργειας που περιέχει μέσα το νερό όπως συμβαίνει στον πλανήτη σας και σε κάθε πλανήτη οποιασδήποτε βαθμίδας εξέλιξης. Τώρα το τι συμβαίνει είναι ότι προσπαθείτε με κάθε τρόπο να ξεφύγετε από τη αφθονία του υγρού στοιχείου και να εγκλωβιστείτε στην ψευδαίσθηση της αφθονίας των χρημάτων. Αγαπημένοι, σιγά σιγά διαπιστώνετε ότι αυτό δεν δουλεύει, ότι  απλά σας περιορίζει .Έχετε αρχίσει να το καταλαβαίνετε και να το προσπερνάτε.

Η καθαρή αφθονία του δημιουργού που σας δόθηκε, εκφράζετε στο υλικό σας πεδίο. Βρίσκεται και θα βρίσκεται στο νερό- υγρή ενέργεια.
Τώρα ας πάμε λίγο πιο μέσα για να δούμε τον καθαρισμό με το νερό. Πιο παλιά μέσω του τεχνικού σας δώσαμε την ενεργοποίηση του νερού ως το καλύτερο φάρμακο για το σωματοψυχικό σας πεδίο.

Τώρα ας δούμε πως το νερό χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του υλικού σώματος. Φυσικά και πλένετε το σώμα σας. Το χρησιμοποιείτε όμως και για τον αιθερικό καθαρισμό του εσώτερου αιθερικού σώματος σας. Με την βοήθεια της νοητικής υπόστασης και της αναπνοής σας, παράγετε σύνδεση στοιχείων που δημιουργεί το στοιχείο της φωτιάς μέσα σας. Η φωτιά με την νοητική καθοδήγηση καθαρίζει τα φυσικά, υλικά μόρια του νερού από τα οποία αποτελούνται τα σώματα σας.

Έτσι το αιθερικό σας πεδίο αναζωογονείται. Αυτό είναι το δώρο του αγαπημένου Krisna από παλαιότερους χρόνους που άφησε ως κληρονομιά στον πλανήτη σας και το ονόμασε Kriya Yoga. Με την κατανάλωση του καθαρού ζωντανού νερού, ενεργοποιείτε τα μόρια σας, τα ανανεώνετε και έτσι προωθείται  σπυροειδή γεωμετρική κίνηση στο DNA σας. Σε αντίθετη περίπτωση το DNA σας θα κινείτο  σαν όχημα με σπασμένα λάστιχα- αστάθεια. Άρα η χρήση του νερού έχει πολλαπλούς ρόλους στο υλικό και άυλο πεδίο της ύπαρξης σας. Στον ενεργειακό καθαρισμό το νερό παίζει σημαντικό ρόλο, το ρόλο του απορροφητήρα.

nero-kauarismos-dialogismos

Το νερό απορροφά οτιδήποτε βάλετε κοντά του. Το ίδιο και το σώμα σας για αυτό χρειάζεται η ασφάλεια του χρυσού αυγού γύρω σας με το στοιχείο της φωτιάς για να προστατεύεστε. Όταν το αυγό αυτό είναι σπασμένο, απορροφάτε ότι έρχετε κοντά σας και τα μόρια του νερού μέσα σας λερώνονται και χρειάζεται η διαδικασία πάλι από την αρχή, εσωτερικός καθαρισμός και φτιάξιμο του χρυσού αυγού.

Τώρα, ποια η σχέση του διαλογισμού με το νερό; Όταν καθαρίζεστε είναι πιο εύκολο να γίνει ο καθαρισμός, όταν έχετε νερό κοντά σας. Όταν χρειάζεστε ηρεμία και βασικά κάθαρση από τα σκουπίδια που προκαλούν ανισορροπία μέσα σας, όταν δηλαδή θέλετε να κάνετε καθαρισμό, αυτός γίνεται πιο εύκολα αν πηγαίνετε κοντά στην θάλασσα, ποταμό ή λίμνη. Η θάλασσα είναι απεριόριστη ενέργεια που καθαρίζει ότι της βάλετε μέσα. Ακόμα και αυτή όμως χρειάζεται κάποια χρόνια για να το κάνει. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που την μολύνετε συνεχώς. Αφού η θάλασσα χρειάζεται κάποια χρόνια να μετουσιώσει αυτά που της βάλετε, τότε αναρωτηθείτε πως μπορεί μια μικρή λεκάνη νερό που απορροφά τα κατάλοιπα που βγαίνουν από τα σώματα σας, να καθαριστείL; Είναι αδύνατο να καθαριστεί από μόνη της σε λίγο χρονικό διάστημα. Αυτό το νερό όμως είναι ιδανικό για την γη, τα φυτά σας, όχι όμως για να το πιείτε. Θα είναι σχεδόν σαν δηλητήριο για εσάς.

Κάθε φορά που βρίσκεστε σε ένα χώρο για πνευματική εργασία ή απλά για ένα συμπόσιο θεωρητικής γνώσης γίνεται ανταλλαγή αυτών που δεν θέλετε μέσω των ποτηριών σας γιατί όταν υπάρχει ανοιχτή επιφάνεια νερού, το νερό τα έλκει και τα απορροφά αυτόματα. Όταν καταναλωθεί αυτό το νερό δεν θα σας βγει σε καλό και καλύτερα να μην το κάνετε. Σκεφτείτε σε μία αίθουσα με πολλά άτομα, αίθουσα διαλογισμού, τι γίνεται με το υγρό στοιχείο ανοιχτής επιφάνειας που πίνετε. Απορροφάτε όλοι τα κατάλοιπα όλων, ανταλλάζετε.

nero-kauarismos-dialogismos-1

Άρα η ενέργεια σε αυτή την ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανυψωθεί, αφού ανακυκλώνετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα η ενέργεια της να περιοριστεί στα επίπεδα του κατώτερου ενεργειακά ατόμου στην ομάδα. Φυσικά αυτό, είναι ευθύνη του τεχνικού καθοδηγητή της ομάδας να το εντοπίσει και να δώσει την πρέπουσα σημασία στην κατάσταση, πάντοτε σε συνεργασία με τους άυλους οδηγούς του. Όταν γίνεται αυτό, ο αναζητητής έχει την δυνατότητα να συνεχίσει να χτίζει πάνω στην υψηλή δόνηση της επίγνωσης που πήρε, εφαρμόζοντας την στην καθημερινή του ζωή στηριζόμενος στα δικά του πόδια.

Τι γίνεται όμως σε κάποιες περιπτώσεις? Οι αέρινοι οδηγοί σας, επεμβαίνουν στην ελεύθερη βούληση σας , σας μπλοκάρουν με κάποιο τρόπο μέσω των αντανακλαστικών σας έτσι ώστε να χυθεί το νερό για να μην το πείτε, σας προστατεύουν. Σας δημιουργούν επιπλέον ενέργεια ώστε να δημιουργηθεί μια κίνηση αστραπιαίου μικροσόκ και εκτίναξη των αντανακλαστικών σας. Μία κίνηση που δεν έρχεται από εσάς, νομίζετε ότι κάνετε λάθος. Αλλά το νερό που ήταν κοντά σας χύνεται, είσαστε ασφαλείς.

Σας καλούμε τώρα να πάτε προς τα πίσω και να φέρετε στην μνήμη σας κάθε φορά που γίνεται αυτό το μικροατύχημα, για να σκεφτείτε τι είχε προηγηθεί αμέσως πριν.
Αγαπημένοι, εδώ είναι το σημείο που σας ζητούμε να δώσετε περισσότερη σημασία για να καταλάβετε τη σημασία αυτής μας της συνάντησης και το θέμα που μιλάμε. Την δεδομένη στιγμή πριν από το μικρό ατύχημα εσείς ή κάποιος κοντά σας πρέπει να είχε βιώσει μια επίγνωση ή η γνώμη του είχε απορριφθεί για να εισχωρήσει μέσα του η νέα επίγνωση. Αυτό που απορρίφθηκε, το απορρόφησε το νερό που είχατε κοντά σας και σας ερωτούμε. Θα θέλατε αυτά τα κατάλοιπα τα δικά σας ή κάποιου άλλου να τα βάλετε πίσω στο σώμα σας? Όχι φυσικά. Για αυτό οι αέρινοι οδηγοί σας αναλαμβάνουν να σας στερήσουν την κατάσταση να πιείτε το λερωμένο νερό.

Αγαπημένοι, μας κάνει να γελάμε που σας βλέπουμε από αυτή την πλευρά του πέπλου να παίζετε και να δημιουργείτε τέτοια σχέδια για να αποκτήσει εμπειρία η ψυχή  σας. Είναι πράγματι τόσο μα τόσο αστείο.

Καταλήγουμε λοιπόν ότι στο υλικό πεδίο αν έχετε νερό με ανοιχτή επιφάνεια, μετά από οποιαδήποτε ενεργειακή εργασία, το νερό αυτό να το βάζετε στα λουλούδια σας. Στο άυλο πεδίο τα κατάλοιπα που βγάζετε να τα δίνετε στην γη ή στον ουρανό για να μετουσιωθούν στην αρχική τους ουσία. Με την απλή γείωση που κάνετε με τις ρίζες και με την απλή ένωση που κάνετε με τις φωτεινές σας σφαίρες πάνω από το κεφάλι σας. Αν εργάζεστε νοητικά με το νερό, νοητικά πάλι να το βάζετε να ποτίζει τη φύση, τη γη. Αν το αφήνετε ανεξέλεγκτο στο χώρο σας, τα κατάλοιπα θα κολλήσουν σε κάποιο άλλο ή θα έρθουν πίσω σε εσάς.



Το συμπέρασμα είναι ότι αν θέλετε να έχετε νερό δίπλα σας για να καταναλώνετε, να είναι σε σκεύος κλειστό που να ανοίγει μόνο όταν θα το χρησιμοποιήσετε. Σε χώρους που πηγαίνετε και δεν μπορείτε να γνωρίζετε από πού έρχετε το νερό ή το υγρό στοιχείο που θα καταναλώσετε, απλά μετουσιώστε το με την ενέργεια των φλογών της καρδιάς σας και ότι και αν υπάρχει μέσα θα καθαρίσει και ακόμα τα μόρια νερού που υπάρχουν μέσα θα ανοίξουν στο υψηλότερο τους σημείο. Τότε μπορείτε να το καταναλώσετε.

Ο σεβασμός προς το νερό είναι σεβασμός και προς το σώμα σας γιατί αποτελείστε στο μεγαλύτερο ποσοστό από νερό. Αυτός ο σεβασμός κάνει τις πρώτες κινήσεις των καναλιών της αφθονίας της καρδιάς σας σε μία πρώτη βασική ευθυγράμμιση με την αφθονία της θηλυκής σας υπόστασης και της μητέρας γης.

Από την πηγή του Αθανάσιου Παναγή

Post a Comment