Διαφημιση

header

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ;

ensarkomeni-aggeli-ston-yliko-kosmo

Οι ενσαρκωμένοι άγγελοι είναι πνεύματα από τον κόσμο των αγγέλων που ενσαρκώνονται ως άνθρωποι για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να μάθουν κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Οι άγγελοι που ενσαρκώνονται, έχουν συνήθως μία πολύ σύντομη διάρκεια ζωής. Πεθαίνουν στην εγκυμοσύνη, στη βρεφική ηλικία ή ως παιδιά. Ωστόσο, μερικοί ζουν και ως ενήλικες αν το μάθημα που πρέπει να διδάξουν αφορά εκείνη την περίοδο στη ζωή τους. Σπάνια παντρεύονται ή παντρεύονται αργά στη ζωή, παρόλο που και αυτό δεν είναι δεδομένο. Μερικοί ζουν πιο πολύ για να βιώσουν την αγάπη, τον γάμο και την ανατροφή παιδιών.

Οι Άγγελοι που ενσαρκώνονται ως άνθρωποι μπορεί να είναι εδώ απλά για λίγο διάστημα με έναν συγκεκριμένο σκοπό ή αποστολή. Οι Αφυπνισμένοι Άγγελοι είναι εδώ για να βιώσουν το πώς είναι να είσαι άνθρωπος, το ανθρώπινο σώμα, να νιώσουν πόνο, χαρά, ευαλωτότητα και ανημποριά.

Οι Άγγελοι δεν είναι ανώτεροι των ανθρώπων ή κάποιας άλλης μορφής ζωής. Είναι απλά αυτό. Μια άλλη μορφή ζωής.  Αυτοί οι άνθρωποι ακόμα διατηρούν μεγάλη αγγελική δύναμη,  υποθέτοντας ότι μπορούν να μάθουν πώς να έχουν πρόσβαση σε αυτή και συχνά διατηρούν στενές σχέσεις με την θειότητα.

Πολλοί ενσαρκωμένοι άγγελοι είναι επίσης «εισελθόντες», που σημαίνει ότι μπορεί να μην γεννήθηκαν άγγελοι, αλλά κάποιος άγγελος μπήκε στο σώμα τους όταν η στιγμή ήταν η κατάλληλη. Οι περισσότεροι ενσαρκωμένοι «εισελθόντες» άγγελοι, έχουν επίγνωση των πολλαπλών ψυχών τους.

Επειδή οι αγγελικοί είναι τόσο κοντά πνευματικά με τον Δημιουργό, έχουν την τάση να είναι πολύ δημιουργικοί ως άνθρωποι.

Η επικοινωνία είναι συχνά δύσκολη για αυτούς, για αυτό επικοινωνούν μέσω της μουσικής, της τέχνης ή του γραψίματος.

Πολλοί αγγελικοί είναι ευαίσθητοι στο φως, στον ήχο και στο άγγιγμα και μπορούν επίσης να έχουν χαρακτηριστεί και ως Παιδιά Κρύσταλλα.

Πολλοί ενσαρκωμένοι άγγελοι θυμούνται ή αισθάνονται την παρουσία των αιθερικών φτερών και ένα είδος πόνου, κάτι να σαν χει χάσει κάποιος ένα μέλος. Μπορούν να δουν ή να αισθανθούν το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα των φτερών τους.

Όσον αφορά το φωτοστέφανο, λοιπόν θα έλεγα ότι όλοι έχουν από αυτό. Είναι το Τσάκρα Στέμμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την κορυφή του κεφαλιού σας. Οι Αγγελικοί τείνουν να έχουν ένα πιο δυνατό ή υπερδραστήριο Τσάκρα Στέμμα και Τσάκρα Τρίτο Μάτι και ενδέχεται να έχουν αδύναμα ή υπολειτουργικά Τσάκρα Ριζικό Κέντρο και Ιερό Τσάκρα.

Οι Αγγελικοί μπορεί να νιώθουν περιορισμένοι στο ανθρώπινο σώμα τους, και αυτό είναι ένα από τα μαθήματα που ενσαρκώθηκαν για να μάθουν. Εξαιτίας αυτού, τα όνειρά τους μπορεί να είναι πολύ συχνά εξωσωματικές εμπειρίες ώστε να μετριάσουν αυτόν τον περιορισμό.

Οι Άγγελοι συχνά εμφανίζονται σε παράλληλα σύμπαντα. Η ενεργητική μας συχνότητα είναι ελαφρώς διαφορετική. Τείνουμε να έχουμε κυριολεκτικά ένα πόδι σε δύο κόσμους (ή περισσότερους).

Ιστορίες με Αγγέλους, εμφανίζονται σχεδόν σε κάθε θρησκεία. Και πολλές από αυτές τις θρησκείες επιμένουν ότι οι άγγελοι ποτέ δεν ενσαρκώνονται, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχουμε ενσαρκωθεί για να διδάξουμε και για να μάθουμε από την αρχή του χρόνου, όχι μόνο σε αυτόν τον πλανήτη αλλά και σε άλλους κόσμους.

Μερικοί νομίζουν ότι οι ενσαρκωμένοι άγγελοι είναι οι αποκαλούμενοι εκπεσόντες Άγγελοι. Ξανά, αυτό δεν είναι αλήθεια. Στον πνευματικό κόσμο δεν υπάρχει η έννοια του καλού και του κακού. Το κακό είναι μόνο στο μυαλό της ανθρωπότητας και είναι ένα από τα πολλά μαθήματα που πρέπει να μάθουμε. Και ένα από τα μαθήματα που οι άγγελοι έχουν ενσαρκωθεί να μάθουν.

Στα καθήκοντα των ενσαρκωμένων αγγέλων μπορεί να είναι, το να είναι δάσκαλοι, θεραπευτές, σύμβουλοι, παρατηρητές, φύλακες ή οδηγοί.

Οι περισσότεροι αγγελικοί έχουν δυνατή σύνδεση με έναν ή περισσότερους από τους γνωστούς Αρχαγγέλους.

Είμαστε στην κυριολεξία πνευματικά όντα που παλεύουμε για μια γήινη εμπειρία.

VIA AWAKEN.GR

Post a Comment