Διαφημιση

header

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

to-sympan-apanta-stelnontas-toys-svstoys-anthropous


Είστε στο αμάξι και ακούτε το ραδιόφωνο. Δεν σας αρέσει η μουσική που ακούτε, τι κάνετε; Αλλάζετε σταθμό φυσικά! Αυτό που πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν είναι ότι μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας με τον ίδιο τρόπο. 

Δεν σας αρέσει η ζωή που κάνετε; Τότε αλλάξτε συχνότητα. Αλλάξτε τον σταθμό της ζωής σας. Το κλειδί για να χρησιμοποιήσουμε τον Νόμο της Έλξης σωστά, είναι να ξέρουμε πώς να αυξήσουμε την συναισθηματική μας συχνότητα. Αλλά τι είναι η ‘συχνότητα’ και τι πρέπει να κάνουμε για να την αυξήσουμε; Είμαστε όλοι φτιαγμένοι από ενέργεια 

Τα πάντα στο σύμπαν, ακόμα κι εσείς, είναι φτιαγμένα από ενέργεια. Οι σκέψεις μας αποτελούνται από αγνή ενέργεια. Είναι αυτή η ενέργεια στην οποία το σύμπαν αντιδρά, προσπαθώντας να ευθυγραμμιστεί με την ενέργεια που προβάλλουμε και εξαπλώνουμε σε αυτό, για να μας εφοδιάσει με περισσότερη. Αυτή είναι η ‘συχνότητα’ μας. 

Εξ αιτίας αυτού και του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης- το ταίριασμα της ‘συχνότητας’ μας για μας δώσει περισσότερη σαν και αυτή- γι αυτό είναι σημαντικό να αυξήσουμε την συχνότητα μας. Όταν γεμίζουμε τον εαυτό μας με αρνητική ενέργεια και συναισθήματα όπως φόβο, θυμό, θλίψη ή απαισιοδοξία- η συχνότητα μας χαμηλώνει και το σύμπαν μπορεί να επεκταθεί μόνο σε αυτό, φέρνοντας περισσότερη αρνητικότητα στην ζωή μας. 

Ωστόσο, όταν προσπαθούμε να αυξήσουμε την συχνότητα μας με σκέψεις και πράξεις θετικότητας και αγάπης- τόσο χαρούμενη και αγαπητή θα είναι η ζωή μας. Το να αυξήσετε την συχνότητα σας είναι εύκολο- απλώς πρέπει να σταματήσετε να την χαμηλώνετε Το πρόβλημα δεν είναι η προσπάθεια στην αύξηση της συχνότητας- ούτως η άλλος όταν είμαστε ειλικρινείς στον εαυτό μας η συχνότητα και η ενέργεια μας πάντα προσπαθούν να είναι όσο πιο ψηλά και όσο περισσότερο θετικές γίνεται. 

Ωστόσο, όταν αφήνουμε το άγχος και την ανησυχία της καθημερινότητας να μας επηρεάσουν η συχνότητα μας χαμηλώνει. Είστε στην πιο αγνή, στην πιο υψηλή συχνότητα όταν απλώς αφήνετε τα πράγματα όπως έχουν και ξεκινάτε να ακούτε τον αληθινό σας εαυτό. Για να γίνει αυτό, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γίνετε πιο οικείοι με τον εσωτερικό σας κόσμο. Σταματήστε να αντιστέκεστε και να δίνετε προσοχή στα πάντα που πηγαίνουν λάθος στην ζωή σας. Αντί αυτού συγκεντρωθείτε σε όλα αυτά που πάνε σωστά. Εδώ είναι κάποιοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να απελευθερώσετε την συχνότητα σας και να την αυξήσετε: 

Ακούστε τις σκέψεις σας Η τέχνη της ευτυχίας βρίσκεται στην αυτογνωσία και την ικανότητα να ακούτε προσεκτικά τις σκέψεις σας.

Είναι θετικές ή αρνητικές; Αν είναι αρνητικές, τότε πως μπορείτε να τις μεταμορφώσετε σε θετικές; Την επόμενη φορά που θα νιώσετε ότι η συχνότητα σας είναι χαμηλή, αφιερώστε μια στιγμή για να ακούσετε τις σκέψεις σας. Αν σκέφτεστε κάτι που δεν σας αρέσει, τότε αντιστρέψτε την και σκεφτείτε κάτι που αγαπάτε. 

Αναπνεύστε βαθιά Όταν αναπνέουμε βαθιά, συναισθήματα ηρεμίας και ευεξίας διασκορπίζονται στο σώμα μας. Όλοι έχουμε την ικανότητα να σταματήσουμε και να πάρουμε λίγες βαθιές ανάσες. Οπότε, δεν έχει σημασία το που και το πότε, αν νιώθετε ότι παρασύρεστε από την αρνητικότητα πάρτε μια μακριά βαθιά εισπνοή και εκπνοή. 

Θα νιώσετε αμέσως ανακούφιση και θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την συχνότητα σας. Κάντε κάτι που σας αρέσει Αν θέλετε να εκπέμψετε την υψηλότερη δυνατή συχνότητα, το πάθος και η ευτυχία είναι το κλειδί. Αυτά τα δύο συναισθήματα διοχετεύουν μεγάλα επίπεδα θετικής ενέργειας τα οποία μπορούμε να εκπέμψουμε. 

Οπότε, όταν βιώνετε αισθήματα πλήρους χαράς και ευτυχίας δεν υπάρχει χώρος για αρνητική ενέργεια. Άρα , κάντε κάτι που σας χαροποιεί! Αφιερώστε λίγο χρόνο καθημερινά για να χαρείτε κάνοντας κάτι που σας αρέσει. Κάντε αυτό και η συχνότητα σας θα είναι ελεύθερη να πετάξει όσο ψηλότερα γίνεται. Διαλογιστείτε 

Ο διαλογισμός σχετίζεται με το άδειασμα του μυαλού από κάθε σκέψη και αρνητική και θετική. Επομένως , κάθε φορά που διαλογίζεστε οι ενέργειες σας επιστρέφουν στην ουδέτερη τους κατάσταση- επιτρέποντας την συχνότητα σας να αυξηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στο οποίο προσπαθεί συνεχώς να φτάσει. Πάρτε έναν αναζωογονητικό ύπνο Όπως και με τον διαλογισμό, όταν κοιμόμαστε το μυαλό μας καθαρίζει από τις σκέψεις και τα συναισθήματα που επηρεάζουν την συχνότητα μας. 

Αυτό της επιτρέπει να επιστρέψει στην φυσική υψηλή κατάσταση δόνησης της. Οπότε, αν ποτέ νιώσετε ότι δεν μπορείτε να διώξετε αυτά τα ενοχλητικά, αρνητικά συναισθήματα και νιώθετε τον εαυτό σας να χαμηλώνει την συχνότητα του-γιατί δεν παίρνετε έναν αναζωογονητικό ύπνο; Όπως οι περισσότεροι ξέρουμε, όλα μοιάζουν καλύτερα αφού έχουμε κοιμηθεί- και αυτό είναι το αποτέλεσμα της συχνότητας που επιστρέφει στα φυσικά ύψη της. 

Πως θα καταλάβετε αν πετύχατε την αύξηση της συχνότητας σας; Θα το ξέρετε επειδή θα νιώθετε ωραία! Η αύξηση της συχνότητας σε συνδυασμό με τον Νόμο της Έλξης έχουν ως στόχο την μεγαλύτερη ευτυχία ώστε να νιώσετε καλύτερα.

 Όσο καλύτερα νιώθετε, τόσο ψηλότερα θα βρίσκεται η συχνότητα σας. Και όσο ψηλότερα βρίσκεται η συχνότητα σας, τόσο καλύτερα θα νιώθετε. Είναι μια αλληλεπίδραση γεμάτη οφέλη! Οπότε, δουλέψτε πάνω στο να ακούτε τον εαυτό σας και στο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Αρκετά γρήγορα, η συχνότητα σας θα είναι σε ένα σταθερό ύψος και θα δείτε πως καλύτεροι άνθρωποι, εμπειρίες και ευκαιρίες θα έρχονται στον δρόμο σας.

Post a Comment