Διαφημιση

header

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ


Οι προσδοκίες σας συνδέονται στενά με τις πεποιθήσεις σας, αλλά είναι περισσότερο και εμπειρίες σε μια γενική έννοια. Εάν έχετε τη συνήθεια να σκέφτεστε αρνητικά, έχετε πιθανώς αρνητικές προσδοκίες.

Για παράδειγμα, μπορεί να είστε εξαιρετικά απαισιόδοξος και πάντα να περιμένετε οτι τα πράγματα θα πηγαίνουν στραβά. Ως αποτέλεσμα, πιθανώς συνήθως να πηγαίνουν στραβά .

Αν πιστεύετε ότι πάντα θα αγωνίζεστε και θα αποτυγχάνετε θα περιμένετε να αγωνίζεστε και να αποτυγχάνετε , έτσι θα αγωνίζεστε και να αποτυγχάνετε . Το υποσυνείδητο μυαλό σας δεν θα επιτρέψει σε σας οτιδήποτε άλλο, γιατί αυτή είναι αλήθεια σας.

Εάν, από την άλλη πλευρά, πιστεύετε ότι είστε πετυχημένος και πολυμήχανος, θα περιμένετε να πετύχετε - και θα βρείτε συνήθως περιστάσεις χαλαρές που θα επιτρέπουν ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Δεδομένου ότι αρχίζετε να βελτιώνετε τις σκέψεις σας τις συνήθειές και τα συναισθήματά σας μέρα σε μέρα, θα παρατηρήσετε τις προσδοκίες σας να μετατοπίζονται . Εν τω μεταξύ, μπορείτε να βοηθήσετε τη διαδικασία μαζί επιλέγοντας συνειδητά ένα θετικό αποτέλεσμα σε όλες τις καταστάσεις.

Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να λέει πράγματα όπως, "Αυτό ποτέ δεν θα λειτουργήσει» ή «δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω" ή "Είναι απλά αδύνατο" - σταματήσετε τον εαυτό σας και γυρίστε αντιθετα σε κάτι πιο θετικό. "Αυτό πρόκειται να είναι μεγάλη επιτυχία !" ή "Μπορω να το κάνω το έργο αυτό για μένα» ή «Ξέρω ότι αυτό είναι δυνατόν»

Με τον καιρό, θα καταλήξετε να γίνετε αυτό αυτόματα, αλλά στην αρχή μπορεί να πρέπει να παρακολουθείτε από κοντά τα πράγματα που πιάνετε τον εαυτό σας σκέφτεται και να λέει.

Τα συναισθήματά σας μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως μια ιδέα για το πως πάτε ! Αν βρείτε τον εαυτό σας αισθάνεται άσχημα οχι για καποιον προφανή λόγο, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι κάτι συμβαίνει με τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις σας ή τις προσδοκίες σας .

Όταν συμβαίνει αυτό, να στρέψετε την προσοχή σας προς τα μέσα για μερικά λεπτά και να κάνετε ερωτήσεις για να καταλάβετε τι συμβαίνει:

Γιατί αισθάνομαι άσχημα αυτή τη στιγμή;
Τι ειναι αυτο που προκάλεσε αυτά τα συναισθήματα;
Αντιμετωπίζω αμφιβολία ή δυσπιστία για κάτι;
Αναμένω μια αρνητική έκβαση; Γιατί;

Στη συνέχεια, απλά μετατρέψτε αυτά τα ζητήματα που μπορεί να σας μπλοκάρουν περισσότερο .

Η αλλαγή που περιορίζει τις πεποιθήσεις σας και τις αρνητικές προσδοκίες σας μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολη στην αρχή, αλλά θα διαπιστώσετε ότι η διαδικασία αρχίζει σαν χιονοστιβάδα μετά από λίγο.

Να θυμάστε ότι τα αποτελέσματα είναι συσσωρευτικά! Συνεχίστε να εργάζεστε σε αυτό κάθε μέρα και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσετε τους περιορισμούς να σας κουμαντάρουν τη ζωή

Ο νόμος της Ελξης

Post a Comment