Διαφημιση

header

Η ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ


Πολλές φορές ακούω τις εκφράσεις "όλοι λένε ψέματα", "ένα αθώο ψεματάκι ήταν… πως κανείς έτσι";
Μα τι είναι άραγε ψέμα...;
Παραποίηση πληροφοριών θα μπορούσαμε να πούμε ...μια Αλλοίωση δηλαδή Κ αυτό

Όταν συνειδητοποιημένα προβαίνεις σε τέτοιες πράξεις -λέγοντας ψέματα- ... κακοποιείς το ενεργειακό κέντρο της έκφρασης ...μία κακοποίηση είναι και αυτή αν θα μπορούσες να δεις εκείνη τη στιγμή τι παράγεις.

Ακόμη και όταν ενστερνίζεσαι ...αποδέχεσαι τέτοιες απόψεις και πιστεύεις ότι έτσι λειτουργούν όλα γύρω σου το Μόνο που κανείς είναι να συντηρείς το δυναμικό τους Κ να το τροφοδοτείς επιπλέον Έλκοντας αντίστοιχες συμπεριφορές αλλά και άτομα και καταστάσεις που θα σου το επιβεβαιώνουν μέσω του ενεργειακού κέντρου της αλληλεπίδρασης Κ των καταπιεσμένων συναισθημάτων στο ηλιακό σου πλέγμα .. από την πιο ήπια μορφή του τύπου "δεν πειραζει -δε βλάπτει" έως την πιο βαριά που έρχεται με γδούπο να σου δειξει τη δυσαρμονία ..

Μαθαίνοντας να εκφράζεις τις αλήθειες σου Κ τις ανάγκες σου πέρα από ορθή διαχείριση του ενεργειακού κέντρου της έκφρασης σημαίνει ότι εχει γίνει κ καλή εργασία στον μετωπιαιο λωβο σου -ενόραση μεσα από τον οποίο βλεπεις τα πραγματα Κ τις καταστάσεις όπως ακριβώς είναι..ΚΑΤ επέκταση εντοπίζεις Κ τις αλλοιώσεις του ψέματος..

Αν το δούμε λιγο πιο σφαιρικά ...Όταν έχεις ευθυγραμμιστεί με το θεϊκό σου κομματι όλα σου τα ενεργειακά σώματα ξεκινούν να δουλεύουν ορθά...συνεργαζόμενα το ένα με το αλλο οπως τα κύτταρα σου συνεργάζονται σε αυτό που ονομάζεται φυσικος φορεας Κ λειτουργία του ..ετσι Κ τα ενεργειακά σου κέντρα...αποκτούν μιας μορφής αντίληψη αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι ...

Έχεις Κ εσυ το ρόλο σου σε αυτό που ονομάζεται Ορθη διαχείριση χαρισμάτων σου...
Έχεις Κ εσυ την ευθύνη σε αυτό που λέγεται εαυτός ...

Rehma by Lena Kotsomiti

Post a Comment