Διαφημιση

header

ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ


Εναλλαγές καιρού... εναλλαγές συναισθημάτων... εναλλαγές διάθεσης... εναγκαλίζονται και εναρμονίζονται...ενίοτε ορμητικά κι άλλοτε γαλήνια...πάντα όμως μαζί να καλουπώνονται και να ξεκαλουπώνονται σε μία μουσική επανάληψη.

Οι τόνοι να ανταμώνουν την καρδιά και από κει να ταξιδεύουνε στο χρόνο...τα αποτυπώματα να ξεθωριάζουν και πάλι να αφήνουν τα σημάδια τους συνωμοτώντας σιωπηλά...μη θέλοντας να πάρουν την ευθύνη των πράξεών τους...από τον φαύλο κύκλο θέλω να βγω...να διεκδικήσω πίσω τα στερνά μου...ότι άφησα άλλοτε να ξαναβρώ...τον εαυτό μου ν’ αντικρίσω πάλι...στα μάτια του να δω ξανά όλη την πλάση...το ανεξερεύνητο να ανακαλύψω...το απόρθητο να κατακτήσω...το άβατο να περπατήσω...μες το βυθό της γνώσης να βουτήξω...και μες τον έρωτα να ξεψυχήσω...Φορώντας την καρδιά μου...

Wear your heart 💛💛💛
Via Despina Saldari Website

 Despina Saldari       
Despina Saldari | Energy Healing Scanner
H Δέσποινα Σαλδάρη είναι Energy Healing Scanner. Χρησιμοποιεί την ενεργειακή θεραπευτική. Η ενεργειακή θεραπευτική είναι μια ολιστική πρακτική ​που ενεργοποιεί τα λεπτότερα ενεργειακά συστήματα του σώματος για την αφαίρεση των μπλοκαρισμάτων. Με τη διάσπαση αυτών των ενεργειακών κόμπων, διεγείρεται η εγγενής ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του. Διαχειρίζεται παράλληλα το Olabisi Blog, το οποίο κοινοποιεί θέματα εσωτερικής αναζήτησης από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Στο Blog, γράφει και η ίδια στην κατηγορία Olabisi. Ολα της τα κείμενα αφορούν σκέψεις της. Το περιεχόμενο των γραπτών της, δεν επιλέγεται εξ αρχής, αλλά σχεδόν υπαγορεύεται αυτόματα με τη βοήθεια της μουσικής.
      

Post a Comment