Διαφημιση

header

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΘΕΣ


Τα βήματα ήταν μικρά στο διάστημα από το 1987 και μετά, μέχρι το 2000, για να μπορέσετε να μετακινηθείτε στη νέα ενέργεια σιγά-σιγά. Τώρα, ο χρόνος τρέχει και ιδιαίτερα μετά το 2012.

Είναι φανερό τώρα πια ποιος έχει παραμείνει στην Παλαιά Ενέργεια. Εκείνοι που έχουν αφομοιωθεί στη Νέα Ενέργεια έχουν χαρακτηριστικά που μπορείτε επίσης να αναγνωρίσετε εύκολα.

Υπάρχουν στη δράση τους ιδιότητες της αγάπης. Είναι σιωπηλοί σχετικά με τα δώρα τους και δεν δρουν μέσα από το εγώ. Δεν κομπάζουν για τα επιτεύγματά τους και τα λόγια τους περιέχουν σοφία. Το διακριτικό γνώρισμα του Εργάτη του Φωτός στη νέα ενέργεια είναι ότι βρίσκεται στο ΤΩΡΑ.

Όταν τους ρωτάτε τι θα συμβεί αύριο, θα σας κοιτάξουν και θα πουν: «Κανείς δεν το ξέρει αυτό». Δρουν με εμπιστοσύνη και αγάπη όσον αφορά το μέλλον – χωρίς ανησυχία, επειδή όταν φτάσει, θα συνδημιουργηθεί όπως είναι κατάλληλο, όπως χρειάζεται. Και αυτό είναι αντίθετο προς την Παλαιά ανθρώπινη φύση.

Ο ΠΑΛΑΙΟΣ τρόπος έχει φόβο για το μέλλον και δεν έχει εμπιστοσύνη στην ικανότητα να δημιουργείς την πραγματικότητα! Ο ΝΕΟΣ τρόπος κατανοεί πλήρως ότι το  μέλλον είναι ακριβώς όπως το οραματίζεται ο Άνθρωπος με τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Εσείς τι επιλέγετε να δημιουργήσετε;

Post a Comment