Διαφημιση

header

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ


Ο φυσικός κόσμος στον οποίο ζούμε δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν τεράστιο ωκεανό ενέργειας που υλοποιείται και ξε-υλοποιείται επαναλαμβανόμενα μέσα σε δευτερόλεπτα. 

Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι στερεό και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Είναι λίγο δύσκολο να ακολουθήσουμε την Κβαντική Φυσική και κατά καιρούς, οι βραβευμένοι με Νόμπελ στην φυσική έχουν κάνει πράγματα τα οποία πολλοί άνθρωποι αργότερα αφού τα παρουσίασαν με δεδομένα, προσπάθησαν να πουν πως δεν ήταν δυνατά.
Έχουν αποδείξει πως οι σκέψεις είναι υπεύθυνες για την διατήρηση αυτού του συνεχώς μεταβαλλόμενου ενεργειακού πεδίου με τη μορφή σχημάτων και αντικειμένων, με τα οποία αλληλεπιδρούμε καθημερινά.
Μια από τις πολλές ερωτήσεις που εμφανίζεται πιο συχνά είναι: «γιατί βλέπουμε ένα άτομο αντί για μια αστραπή ενέργειας;»

«Αν η κβαντομηχανική δεν σας έχει σοκάρει βαθιά, δεν την έχετε καταλάβει ακόμα. Όλα όσα αποκαλούμε αληθινά είναι φτιαγμένα από πράγματα που δεν μπορούν να θεωρηθούν αληθινά.» – Niels Bohr 

Σκεφτείτε την τηλεόραση σας. Τα καλώδια είναι απλώς ένα σωρό ηλεκτρόνια που χτυπούν στην οθόνη με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση του σχήματος και της κίνησης, έτσι όλα τα αντικείμενα φτιάχνονται με παρόμοιο τρόπο. Κάθε μία από τις αισθήσεις μας έχει ένα συγκεκριμένο εύρος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα σκυλιά και οι άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά (όπως και τα άλλα ζώα).

Οι αισθήσεις μας αντιλαμβάνονται την ενέργεια σε μια ορισμένη σταθερή οπτική γωνία και έτσι δημιουργούνται οι εικόνες και η μορφή της αντίληψης στο μυαλό μας. Δεν θα πω ότι πρόκειται για μια ακριβή εξήγηση, αλλά περισσότερο μια ερμηνεία. Όλα όσα βλέπουμε σε αυτόν τον κόσμο άρχισαν σαν ιδέα και συνέχισαν να μεγαλώνουν μέχρι να υλοποιηθούν σε ένα φυσικό αντικείμενο. Κυριολεκτικά γινόμαστε οι πιο συχνές σκέψεις μας.

Η ζωή σας γίνεται αυτό που έχετε φανταστεί, και αυτός είναι ο λόγος. Ο κόσμος θα μπορούσε να θεωρηθεί ο καθρέφτης σας αν θέλετε να απλοποιήσουμε τα πράγματα. Είμαστε ιστοί και όργανα που είναι φτιαγμένοι από κύτταρα, αυτά τα κύτταρα είναι φτιαγμένα από μόρια, αυτά τα μόρια είναι φτιαγμένα από άτομα, και αυτά άτομα είναι φτιαγμένα από υποατομικά σωματίδια. Από τι αποτελούνται τα υποατομικά σωματίδια; Από ενέργεια, είμαστε ενέργεια! Το ίδιο το σώμα είναι ένα αποτέλεσμα που προκλήθηκε από μια αιτία, αυτή η αιτία είναι η σκέψη. Τόσες πολλές πόρτες ανοίγουν όταν βλέπετε το Σύμπαν όπως πραγματικά είναι. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα μπορεί και θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεται ο κόσμος σε εμάς

Μάγεια Τ.

Post a Comment