Διαφημιση

header

Η ΥΓΕΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ


Είμαστε ότι τρώμε όπως επίσης γινόμαστε και ότι σκεφτόμαστε. Αν το φαγητό είναι η τροφή του σώματος οι σκέψεις και τα συναισθήματα είναι οι τροφές της ψυχής.

Θα μπορούσα στο σημείο αυτό να υπεισέλθω και σε καρμικές αιτιάσεις σχετικά με μια καλή υγεία του σώματος ή της ψυχής αλλά δε θα το κάνω. Θα δηλώσω όμως ευθαρσώς ότι δεν υπάρχουν ψυχικές ασθένειες επειδή κατά τη προσωπική μου άποψη η ψυχή είναι αδύνατο να νοσήσει.

Πρόληψη για το σώμα όπως το παρουσίασα εμφανίζεται να είναι μια καλή και ισορροπημένη διατροφή αλλά για όσους ασχολούνται με τον εσωτερισμό δεν φτάνει αυτό επειδή μπορεί φαινομενικά να νοσεί το φυσικό σώμα αλλά η ρίζα του κακού δεν οφείλεται στη τροφή και το αναλύω.

Ο άνθρωπος με την φυσική όραση βλέπει και πιστεύει ότι έχει ένα σώμα αλλά δεν είναι έτσι. Το φυσικό σώμα είναι μια εκδήλωση ενός αρχέτυπου σώματος που βρίσκεται σε μια άλλη διάσταση. Θα παρακάμψω τα πολλά και θα αναφερθώ στο αιθερικό σώμα απ’ το οποίο πηγάζει κάθε ασθένεια που εν συνεχεία εκδηλώνεται μέσω των ενεργειακών κέντρων που το συνδέουν στο φυσικό σώμα.

Εσείς κάνετε μια κακή διατροφή η οποία όμως ακολούθως μετατρέπεται σε ενέργεια
όπως και οι αναπνοές που παίρνουμε προφανώς με λάθος τρόπο. Αυτός είναι ο ένας παράγοντας που η υγεία αρχίζει και κλονίζεται.

Κάνετε όμως επίσης και αρνητικές σκέψεις, παράπονα και εκφράζετε αρνητικά συναισθήματα μίσους, θυμού κλπ. Αυτά όλα κατευθύνονται στο ενεργειακό σώμα που ο κοινός άνθρωπος δε μπορεί να δει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Διαποτίζοντας το αιθερικό σώμα σπαταλούν τη ζωτική του ενέργεια κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να εκδηλωθεί στο φυσικό σώμα μια δυσλειτουργία που συνήθως καταλήγει σε ασθένεια.

Η άγνοια ύπαρξης του αιθερικού σώματος και η σύνδεση του με το φυσικό μέσα από τα ενεργειακά κέντρα γνωστά και ως τσάκρας δίνει την εντύπωση σε όλους ότι οι ασθένειες είναι επακόλουθα του φυσικού πεδίου.

Τώρα θα αιτιολογήσω την άποψη μου ότι η ψυχή δε νοσεί ή ότι ο όρος «ψυχική ασθένεια» δεν ευσταθεί. Αν με αυτό τον όρο ψυχή εννοούν κάτι άλλο δε μπορώ να το γνωρίζω αυτό που γνωρίζω είναι πως η ψυχή είναι αθάνατη και μόνιμα υγιής αλλά περιβάλλεται από μυριάδες ελαττώματα που την κρατούν φυλακισμένη τα οποία με τη μορφή στοιχειακών βάλλουν συνεχώς τον δημιουργό τους δηλαδή τον άνθρωπο. Πανικός, φόβος, φοβίες, άγχος στην ουσία είναι στοιχειακά που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε σε ένα άλλο επίπεδο και με τη δική μας ενέργεια ζούνε προσκολλημένα στο αιθερικό σώμα και εκδηλώνονται στο φυσικό με διάφορες μορφές κρίσης. Απίστευτο ακούγεται μπορεί και να παραμείνει για πολλούς απίστευτο αλλά όσοι περισσότεροι κατανοήσουν τόσοι λιγότεροι θα συρρέουν στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Η καλή υγεία προϋποθέτει καλή και ισορροπημένη διατροφή. Θετικές σκέψεις δηλώσεις και πράξεις. Ασκήσεις οραματισμού και πρόσβαση στο αρχέτυπο ανθρώπινο σώμα. Όμορφα συναισθήματα χωρίς παράπονα και αποφυγή δημιουργίας στοιχειακών που ουσιαστικά είναι ενεργειακά βαμπίρ.

Αν ο νους παραμείνει υγιής θα είναι και το σώμα υγιές. Μπορείτε να καθηλώσετε τα αρνητικά στοιχειακά δημιουργώντας αντίστοιχα θετικά. Αποφύγετε άσχημες σκέψεις προς τους άλλους επειδή στην πραγματικότητα αυτό το στοιχειακό που πλάσατε θα παραμείνει προσκολλημένο στο δημιουργό του με ότι αυτό συνεπάγεται.

Να σκέφτεστε πάντα το σώμα σας όπως ήταν στα είκοσι ένα σας χρόνια. Βρείτε μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή και κρατήστε καλά στο μυαλό σας την εικόνα εκείνου του υγιούς σώματος (εύχομαι να ήταν) διαφορετικά οραματιστείτε το όπως θα θέλατε να είναι.

Τώρα κάπου εδώ πρέπει να γράψω ότι το άρθρο αυτό δεν υποκαθιστά την ιατρική προφανώς για να μην έχω κάποιου είδους προβλήματα έτσι δεν είναι;

Είστε υγιής μέχρι να πιστέψετε το αντίθετο και δε μπορείτε να γιατρευτείτε όσο έτσι πιστεύετε.

VIA Μηνύματα Φωτός

Post a Comment