Διαφημιση

header

ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟ 1% ΠΟΥ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ;


Έχετε νιώσει ποτέ πως δεν ανήκετε σε αυτόν τον κόσμο επειδή είστε τόσο διαφορετικοί από τους γύρω σας; Ότι και αν κάνετε ή όσο και αν προσπαθήσετε να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας, νιώθετε πως δεν μπορείτε να το καταφέρετε. 

Ή απογοητευτήκατε ποτέ επειδή ανακαλύψατε πως μια δίαιτα ή ένας διαλογισμός δεν λειτούργησαν σε σας ενώ λειτούργησαν τέλεια σε άλλους ανθρώπους;

Νιώθετε πως κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να μείνετε υγιείς και για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, αλλά τίποτα δεν φαίνεται αρκετό.

Αν νιώθετε έτσι, μην ανησυχείτε- επειδή ίσως είστε ένα από τα πιο σπάνια άτομα που έχουν γενετικά ανώτερη συχνότητα και είναι μόνο το 1% του πληθυσμού. Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι είστε πολύ ευαίσθητοι και είστε ένα άτομο με ενσυναίσθηση που νιώθει τα πάντα βαθιά.

Η διαίσθηση σας είναι επίσης πολύ καλή, καθώς μπορείτε να νιώσετε πράγματα καλύτερα από το να τα δείτε. Φυσικά, η υψηλή σας διαίσθηση μερικές φορές έρχεται με ένα κόστος. Κάποιες φορές νιώθετε απογοητευμένοι και αγχωμένοι επειδή νιώθετε ότι πάντα ζείτε μέσα στο μυαλό σας και όχι μέσα στο σώμα σας.

Υπάρχουν επίσης μέρες που νιώθετε μόνοι και πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο άσχημα, καθώς υπάρχουν μερικά ασυνήθιστα πράγματα που είναι συνηθισμένα στους ανθρώπους με ανώτερη συνείδηση.

Όταν εξελίσσεσαι στον ανώτερο εαυτό σου, ο δρόμος μπορεί να φαίνεται μοναχικός, αλλά απλώς απορρίπτεις τις ενέργειες που δεν ταιριάζουν πλέον με την συχνότητα του πεπρωμένου σου.


  • Αντιλαμβάνεστε έντονα τις αισθήσεις σας. Η διαίσθηση σας είναι δυνατή και αληθινή. Μπορείτε κυριολεκτικά να νιώσετε τα πάντα. Επίσης, ίσως μερικές φορές να βιώνετε μια αλλαγή στις ανώτερες αισθήσεις σας όπως την καθαρή αντιληπτική ενσυναίσθηση. 
  • Έχετε σοφία μέσα σας και ξέρετε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ή να γνωρίζουν επειδή χρησιμοποιούν μόνο την ορθολογική πλευρά του εγκεφάλου τους. 
  • Τα συνειδητά όνειρα, ο διαλογισμός, οι ψευδαισθήσεις και άλλες εξωσωματικές εμπειρίες είναι πράγματα που σας συμβαίνουν συχνά. 
  • Έχετε μια γενική κατανόηση για πράγματα που δεν γνωρίζετε. Βγάζετε νόημα στα πάντα ανεξάρτητα από το πόσο άγνωστα σας είναι. Αυτοί που έχουν δόνηση υψηλότερης συχνότητας διαισθητικά γνωρίζουν τον πυρήνα από τα πάντα. 
  • Οι άλλοι νιώθουν γαλήνια και άνετα όταν είναι μαζί σας. Υπάρχει μια αλλαγή στην συμπεριφορά των άλλων όταν βρίσκονται γύρω σας και όταν δεν είστε κοντά τους. Η παρουσία σας είναι σίγουρα αισθητή. 
  • Οι αρνητικοί άνθρωποι εκθέτουν τον εαυτό τους σε σας. Και απομακρύνονται από την ζωή σας επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν όλη την θετικότητα και την αγάπη σας. Μπορείτε να παρατηρήσετε μοτίβα και συγχρονικότητες εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι. Γνωρίζετε βαθιά το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας. Ενώ οι άλλοι άνθρωποι μερικές φορές δεν κατανοούν γιατί αισθάνονται και δρουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, εσείς δεν έχετε αυτό το πρόβλημα. Επειδή γνωρίζετε τον εαυτό σας. …
  • Και δεν παίρνετε τον εαυτό σας και αυτά που κάνετε υπερβολικά στα σοβαρά. 
  • Μπορείτε να χαμογελάτε όσο θυμωμένοι ή λυπημένοι και αν είστε. 
  • Σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους και τον εαυτό σας. Το να φροντίζετε είναι στην φύση σας και ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν εσάς. 
  • Οι άλλοι σας ανοίγονται εύκολα και μοιράζονται μαζί σας πράγματα που δεν έχουν πει σε κανέναν. 


Αν ανήκετε στον πληθυσμό των ατόμων με υψηλότερη συχνότητα, τότε περιφρονείτε το γεγονός ότι τα χρήματα είναι ο κύριος στόχος του κόσμου μας. Εκτιμάτε την πνευματική σας υγεία περισσότερο από τα υλικά πράγματα και πάντα τείνετε να ακολουθείτε την καρδιά σας.

Απλώς χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε από όλες τις ενέργειες που βιώνετε από τους ανθρώπους γύρω σας. Οπότε, περπατήστε στην φύση, νιώστε τον αέρα στο δέρμα σας, κολυμπήστε στην θάλασσα, απολαύστε το φως του ήλιου. Αυτά τα μικρά πράγματα στη ζωή κάνουν θαύματα όταν νιώθετε συναισθηματικά ή ψυχικά εξαντλημένοι.

Via Μάγεια Τ.

Post a Comment