Διαφημιση

header

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει. Τη στιγμή που πρέπει να γίνει. Όχι όταν το θέλουμε, αλλά όταν θα είμαστε έτοιμοι να το αποδεχτούμε, όταν θα είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε και συνεπώς όταν θα είμαστε έτοιμοι να το αξιοποιήσουμε.

Η δύναμη του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι τέτοια που αν το «εκμεταλλευτούμε» στο βαθμό που πρέπει, γίνονται θαύματα. Όλοι μας πάνω κάτω είμαστε σε θέση να ξέρουμε το «έργο» μας, την αποστολή μας.

Καμιά φορά, υποσυνείδητα, εκπέμπονται τεράστιες μάζες ενέργειας εκεί έξω, στο σύμπαν, με αποτέλεσμα κάποια «θέλω» μας ή και «δεν θέλω» μας έρχονται πίσω σε εμάς . Λόγω του ότι ο φόβος είναι πιο ισχυρός, ό,τι «φύγει» από εμάς, γυρίζει σε εμάς με μορφή κάποιας απώλειας ή κάποιου δυσάρεστου συμβάντος. Προσοχή λοιπόν στην ποιότητα και την ποσότητα των σκέψεών σας. Αυτό που εκπέμπουμε αυτό εισπράττουμε!

Ναι, όμως υπάρχει δικαιοσύνη στο Σύμπαν! Αργεί λίγο αλλά υπάρχει.. Κι αυτή όπως και πολλές άλλες αρετές και δυνάμεις έρχονται τη στιγμή που πρέπει, τη στιγμή που θα είμαστε έτοιμοι να το δεχθούμε ως φυσικό επακόλουθο κάποιας αδικίας.

Όταν η ενέργειά μας θα είναι έτοιμη να γίνει ένα με την ενέργεια της δικαιοσύνης. Μόνο τότε. 

Μη «χρεώνεστε» τ’ αντίποινα. Ξοδεύετε τσάμπα ενέργεια με αυτό τον τρόπο. Να έχετε εμπιστοσύνη στη ζωή, ξέρει τι κάνει. Ξέρει πότε να φέρει τι, ξέρει πότε να πάρει τι. Ξέρει πότε να δώσει τι.

Κι όταν όλα φαντάζουν απαίσια, πάλι ξέρει εκείνη καλύτερα. Ίσως πρέπει να αφιερώσετε χρόνο με τον εαυτό σας, ίσως πρέπει να κάτσετε στον «πάγκο» και να αυτοπροσδιοριστείτε ώς άνθρωποι. Ξέρετε, όταν έχουμε πολλά «μέτωπα» ανοιχτά διασκορπίζεται η ενέργειά μας κι έτσι με κάποιο τρόπο πρέπει να ανασυγκροτηθούμε.

Ξέρει η ζωή!

ΓΡΑΦΕΙ Η MΑΡΩ ΜΥΛΩΝΑ

Post a Comment