Διαφημιση

header

5 ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ

Ο Νόμος της Έλξης είναι κάτι που έχει γίνει αρκετά γνωστό τα τελευταία χρόνια. Είναι κάτι που αγαπάτε ή μισείτε. Είτε τον πιστεύετε είτε όχι, είναι χρήσιμο να δείτε και να εφαρμόσετε κάποιες από αυτές τις αρχές και να πειραματιστείτε. Χρησιμοποιώ αυτές τις αρχές του Νόμου της Έλξης καθημερινά εδώ και χρόνια και βλέπω μια τεράστια αλλαγή στην ζωή μου. Ωστόσο, παρατήρησα κάποια πράγματα στην πορεία που εμπόδιζαν την πρόοδο μου. Όταν ξέρετε αυτούς τους πέντε ξεχασμένους νόμους μπορείτε να επιταχύνετε την δύναμη της εκδήλωσης.

Όσο πιο πολύ τον χρησιμοποιείτε τόσο περισσότερο λειτουργεί 
Αρκετοί άνθρωποι μου έχουν πει πως ο νόμος της έλξης δεν λειτουργεί σε αυτούς. Όταν τους ρώτησα τι κάνουν μου είπαν ότι προσπάθησαν «αυτό με τον οραματισμό» για λίγες μέρες και δεν λειτούργησε. Τους ρώτησα για πόσο καιρό έπαιρναν το λαχείο πριν το κερδίσουν. Κάποιοι είπαν από πάντα, κάποιοι για λίγα χρόνια και διατυπώθηκαν πολλές άλλες απαντήσεις. Ο νόμος της έλξης είναι παρόμοιος με το λαχείο και τους κανόνες του. Πρώτα πρέπει να το αγοράσεις. Μετά πρέπει να το αγοράζεις κάθε εβδομάδα ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις. Έτσι είναι και ο Νόμος της Έλξης. Πρέπει να τον εξασκείτε κάθε μέρα για να κερδίσετε κάτι από αυτόν. Σε αντίθεση με το λαχείο, πάντα κερδίζετε, είτε αυτό είναι να ελκύσετε τους στόχους σας, να μειώσετε το άγχος μέσω του οραματισμού, να αυξήσετε τις ψυχικές ικανότητες, είτε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους στον δρόμο προς τους στόχους σας, πάντα κερδίζετε.

Γεμίστε τις προθέσεις σας με συναισθήματα 
Ανακάλυψα πως αν απλώς δηλώσω μια πρόθεση, την οραματιστώ και την ξεχάσω, δε θα έρθει σε εμένα. Αν την οραματιστώ και της δίνω συναισθήματα καθημερινά, οι στόχοι μου θα πραγματοποιηθούν. Δίνοντας στις προθέσεις σας συναισθήματα, τις δίνετε ενέργεια. Όταν δημιουργείτε την ενέργεια έχετε ορμή, όταν έχετε ορμή δημιουργείτε δύναμη, όταν έχετε δύναμη ακούγεστε, όταν ακούγεστε θα πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό πιθανώς να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για να μην πετύχετε τις επιθυμίες σας. Πρέπει να δώσετε στις ευχές και στα οράματα ενέργεια και για να δημιουργήσετε ενέργεια πρέπει να βάλετε συναίσθημα.

Δώστε περισσότερα από όσα παίρνετε 
Πιστεύω πως ο Νόμος της Έλξης σχετίζεται με την ισορροπία σε όλες τις μορφές της. Αν πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους δώστε κάτι σε φιλανθρωπίες ή σε μια κοινότητα ή προσφέρετε τις υπηρεσίες σας δωρεάν. Αν βρείτε τον τέλειο σύντροφο, δείξτε ευγνωμοσύνη με το να συμπεριφέρεστε σωστά σε αυτόν και στην οικογένεια του. Αν περάσετε τις εξετάσεις του Πανεπιστημίου, σιγουρευτείτε πως θα χρησιμοποιήσετε τον βαθμό σοφά.

Δείξτε ευγνωμοσύνη 
Ο λόγος για τον οποίο βρίσκεστε εδώ σήμερα, που διαβάζετε αυτό το άρθρο, είναι ότι πιστεύατε πως θα ξυπνήσετε το πρωί ασφαλείς και καλά. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια. Μπερδεύομε τους δικούς μας κόσμους και έχουμε αυτόν τον κόσμο δεδομένο. Γιατί για πέντε λεπτά την μέρα να μην δείχνετε ευγνωμοσύνη για τον κόσμο που έχουμε;

Να λέτε στους άλλους τις επιτυχίες σας μόνο όταν ολοκληρωθούν 
Έχω παρατηρήσει αυτό το παράξενο φαινόμενο με τον Νόμο της Έλξης. Για παράδειγμα, είχα στόχο να τα καταφέρω στο μάρκετινγκ και τα πήγαινα πολύ καλά μέχρι που άρχισα να το λέω στους άλλους. Έγραψα γι αυτό, το είπα σε κάποιους φίλους και στην οικογένεια μου και σε μια νύχτα σχεδόν όλες οι πωλήσεις σταμάτησαν. Και αυτό συνέβη πολλές φορές στη ζωή μου.

Το σκεφτόμουν πολύ και κατέληξα στον λόγο: Όταν έχετε μια πρόθεση δουλεύετε γι αυτή και συνεχίζετε να δουλεύετε μέχρι να την πετύχετε. Όταν βρίσκεστε στη μέση και λέτε στους άλλους για την επιτυχία σας, το μυαλό σας έχει αποφασίσει πως φτάσατε τον στόχο σας και επομένως η ενέργεια της πρόθεσης εξαφανίζεται. Πάρτε ως παράδειγμα το μάρκετινγκ. Δούλευα για μήνες μελετώντας το, προσπάθησα και απέτυχα κάποιες φορές. Τότε τελικά άρχισα να βγάζω χρήματα. Μέχρι αυτό το σημείο δεν το είχα πει σε κανέναν, είχα πολλά κίνητρα και είχα δώσει πολλή ενέργεια για να συνεχίσω την πρόοδο.

Ωστόσο, μόλις το είπα σε κάποιον το κίνητρο μου έπεσε λίγο, η ενέργεια του μυαλού μου εξαντλήθηκε από τον στόχο και η επιτυχία σταμάτησε μέσα σε μια νύχτα. Η ενέργεια του μυαλού για αυτό το στόχο έχασε την δύναμη της γιατί νόμισε πως τον πέτυχα αφού είπα στους άλλους πόσο καλά τα είχα καταφέρει.


Post a Comment