Διαφημιση

header

ΓΑΙΑ - 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


Σε είκοσι χρόνια από τώρα αγαπημένοι μας, θα έχετε ένα μείγμα ενεργειών τις οποίες θα μπορείτε να βιώσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
Γιατί; Διότι θα έχετε τη δυνατότητα μεγαλύτερου διαχωρισμού απ’ αυτόν που υπάρχει τώρα στον πλανήτη σας.

Αυτός ο διαχωρισμός θα έχει να κάνει με βασικά ιδανικά, όπως το πού βλέπετε τον εαυτό σας, πώς τον παρουσιάζετε και πόσο καλά αλλάζουν οι άνθρωποι. Ναι, αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις αυτή τη στιγμή στη Γη.

Οι άνθρωποι κατασταλάζουν στις ιδέες τους και υπερασπίζονται τις επιλογές τους μην επιλέγοντας πια. Τα μυαλά είναι κλειστά και ανίκανα να αντιληφθούν την ευρύτερη εικόνα. Σας λέμε πως μετά από 20 χρόνια θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να επιλέξουν οι άνθρωποι διαφορετικά μονοπάτια και διαδρομές. Θα υπάρχουν πολλοί τρόποι σκέψης και μια σειρά από δυνατότητες. Να σας πούμε λοιπόν πως υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα στον ορίζοντα.

Από τη δική μας πλευρά του πέπλου παρατηρούμε πράγματα να μπαίνουν στη σειρά για εσάς, πράγματα που δεν βλέπετε ακόμα. Καταλάβετε αγαπημένοι μας πως κάποιες τεχνολογίες και ιδέες έχουν έρθει από αλλού στον πλανήτη σας.

Ακόμα και τα ιατρικά σας επιτεύγματα είναι ιδέες που έχουν γίνει channeling από ιατρικές ιδιοφυΐες στη δική σας πλευρά του πέπλου. Όλες οι ιδέες προέρχονται από το ίδιο μέρος, επειδή η δημιουργικότητα προέρχεται από το ίδιο μέρος. Πολλοί από εσάς το ονομάζουν αυτό channeling, έτσι το ονομάζουμε κι εμείς. Αυτή τη λέξη επέλεξε ο *Tracker Ναι, όλα προέρχονται από το ίδιο μέρος. Αυτή τη στιγμή στη Γη υπάρχουν πολλά υπέροχα άτομα που κάνουν channeling ώστε να σας φέρουν πολύτιμες και σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες όλοι σας θα χρησιμοποιήσετε στο άμεσο μέλλον.

Όχι Πια Μυστικά
Σε είκοσι χρόνια από τώρα, πολλές μορφές channeling θα τιμηθούν και θα χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση. Ναι, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα προσπαθήσουν να κάνουν κακή χρήση τους για προσωπικό κέρδος. Τώρα βλέπετε την αυγή του “Όχι πια μυστικά”, μιας φυσικής εξέλιξης, η οποία προκαλεί τη σύνδεση των ανθρώπων καρδιά με καρδιά. Οι άνθρωποι στη Γη το βιώνουν αυτό ως αποκάλυψη πολλών παλιών μυστικών. Παρατηρήστε πως οι σεξουαλικοί κακοποιοί δεν μπορούν πια να κρατήσουν μυστικές τις πράξεις τους, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι τις αποκαλύπτουν. Ήρθε η ώρα. Πρόκειται για μια φυσική εξέλιξη η οποία οδηγεί σε μια εποχή για “Όχι πια μυστικά στη Γη”. Καθώς αυτό προχωρά, τα κίνητρα θα γίνονται πιο ορατά. Ψάξτε για τα κίνητρα και ειδικά τη ροή των χρημάτων, καθώς αυτά αποτελούσαν μεγάλη συνεισφορά στα μυστικά τα οποία είναι πια τόσο έκδηλα. Καθώς η μυστικότητα θα απομακρύνεται, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να εμπιστεύονται την καρδιά τους περισσότερο από το μυαλό τους, κάτι που θα φέρει ευκαιρίες για περισσότερη πληροφόρηση από την Εστία.

20-xronia-meta-2


Σε είκοσι χρόνια από τώρα θα έχετε πολλές νέες και συναρπαστικές τεχνολογίες. Μερικές από αυτές έχουν ξαναέρθει στη Γη αλλά δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν για τον έναν ή τον άλλον λόγο. Ο Νικόλα Τέσλα είναι ένας από αυτούς που κάνουν channeling σε αυτή την πλευρά του πέπλου για να φέρει πληροφόρηση και υπάρχουν πολλοί που αρχίζουν να ακούν αυτό το κανάλι. Κάποιοι μπορεί να σκεφτούν πως αυτές είναι δικές τους ιδέες αλλά το πνεύμα δεν έχει ανάγκη την αναγνώριση επειδή δεν υπάρχει εγωισμός σε αυτή την πλευρά του πέπλου.

Όταν οι δέκτες είναι έτοιμοι, η πληροφόρηση θα δοθεί ελεύθερα. Μια από τις ιδέες που δίνει αυτό το κανάλι είναι γνωστή ως “Ελεύθερη Ενέργεια”, που είναι η επιστήμη της εξαγωγής ενέργειας από την ενέργεια του περιβάλλοντος γύρω μας. Αυτή η τεχνολογία θα φανεί αρχικά στον τομέα των μπαταριών αλλά σύντομα θα αρχίσει να αναπτύσσεται και σε σημαντικότερες ανακαλύψεις.

Ανοίγουν και άλλα κανάλια, τα οποία θα λειτουργήσουν σε αρμονία με τη Γη με εντελώς διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που έχετε συνηθίσει. Όπως έχουμε πει παλιότερα, αυτό μπορεί να επεκτείνει πολύ τη διάρκεια ζωής της Γης και να βοηθήσει την ανθρωπότητα να εξελιχθεί. Όσοι από εσάς έχετε μια πνευματική κλίση κι έχετε εργαστεί περισσότερο με το πνεύμα παρά με την τεχνολογία, θα δείτε πολλά να έρχονται. Το πνεύμα δεν χωρίζει την πληροφόρηση σε κατηγορίες όπως τεχνολογία, ιατρική ή πνευματικότητα. Αυτό είναι καθαρά ανθρώπινο γνώρισμα.

Η διαφωνία σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη ή με τις αλλαγές που συμβαίνουν ήδη στη Γη. Δεν έχει να κάνει με την υπερθέρμανση του πλανήτη. Η εποχή των παγετώνων που θα ακολουθήσει θα είναι η τεράστια αλλαγή. Σε δέκα χρόνια πολύ λίγοι άνθρωποι θα αμφισβητούν τη χρονική συνέχεια του παιχνιδιού σας στη Γη. Ελπίδα μας είναι πως αυτή η πληροφόρηση να σας βοηθήσει όλους να εργαστείτε αρμονικά ώστε να φτάσετε σε ένα επίπεδο αυθεντίας με τη Γη.

Δύναμη – Αρμονία Εναντίον Εξουσίας
Η θηλυκή ενέργεια θα συνεχίσει να αναδύεται στη Γη στα επόμενα 20 χρόνια, κατά τα οποία πολύ λίγοι θα αμφισβητούν την ισότητα της θηλυκής ενέργειας. Με μια πιο στενή σχέση όλων των ανθρώπων μεταξύ τους, θα αναδυθεί μια νέα μορφή ενέργειας. Η αρμονία τελικά θα πάρει τη θέση της εξουσίας.

Βέβαια θα υπάρξουν κάποιοι που θα πιστεύουν πως έχουν ακόμα τα ηνία. Θα πιστεύουν πως πρέπει να επιβάλλουν τα παλιά ιδανικά κι έτσι θα πολεμήσουν τις αλλαγές μέχρι να εξαντληθούν. Ναι, η αλλαγές θα είναι για πολλούς δύσκολες. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως η πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική.

Επιστροφή στο Σώμα Φωτός
Σε είκοσι χρόνια, πολλοί από εσάς θα φέρετε μέρη από το σώμα φωτός σας και θα μπορείτε να εργάζεστε μέσα σε αυτό σε συνεργασία με το φυσικό σας σώμα. Κάτι τέτοιο θα ανοίξει πόρτες για πολλούς να δουν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να δημιουργήσουν μια νέα έκφραση της ανθρωπότητας. Αυτό θα φέρει ελπίδα σε όσους έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν την αλλαγή.

Θα υπάρξει μικρότερη ανάγκη για ηγέτες και πολιτικούς οι οποίοι θα εστιαστούν αλλού. Έπειτα από αρκετές δυνατές προσπάθειες επιβολής δικτατοριών, ο κόσμος θα τις κατανοήσει γι’ αυτό που είναι και θα τις απορρίψει πριν ακόμα πάρουν μορφή. Η ισότητα θα γίνει για μια ακόμα φορά σημαντική. Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να κινούνται προς το σώμα φωτός, θα υπάρχουν λιγότερες ασθένειες. Η αρμονία με τη Γη θα φέρει καλύτερη υγεία και μακροζωία, ακόμα κι αν κινείται προς το σώμα φωτός ένας μικρός μόνο αριθμός ανθρώπων. Αυτό δεν θα συμβεί αυθημερόν αλλά σε βήματα, αυξάνοντας σιγά-σιγά την ποσότητα φωτός που θα μπορεί να φέρει το σώμα σας.

Αυτό δεν σημαίνει μόνο να φέρετε φως στο σώμα σας αλλά και να εκπέμπετε φως και να μπορείτε να το καθρεφτίζετε με διάφορους τρόπους. Αυτό αρχίζει να συμβαίνει σε πολλούς από εσάς ακόμα και σήμερα.

Όταν αυτό αρχίσει να συμβαίνει, θα έχετε την τάση να συγκρατείτε το φως σας. Θα ανακαλύψετε την επίπτωση που θα έχει στους άλλους και θα προσπαθήσετε να το κρύψετε, κάτι που αποτελεί μια φυσική ανθρώπινη αντίδραση. Όμως, σε είκοσι χρόνια από τώρα θα μπορείτε να βαδίσετε πιο συνειδητά σε αυτό το φως γιατί τότε αυτό θα είναι μια κοινή πρακτική όπου οι άνθρωποι θα αρχίσουν να κινούνται σε διάφορα επίπεδα του σώματος φωτός σας.

Μπορεί ουσιαστικά να αρχίσει να ενσαρκώνεται σε μια εντελώς νέα διάσταση και τότε θα δημιουργήσετε ένα νέο παιχνίδι και θα αποφασίσετε πώς θα παίζεται. Θα αρχίσετε να εισέρχεστε σε αυτό με παρόμοιο τρόπο με αυτό που κάνατε στη Γη. Έχετε ξαναβρεθεί εδώ, από τη στιγμή που η Γη άρχισε να σχηματίζεται. Ναι, ήταν ακόμα μια καυτή σφαίρα στο διάστημα η οποία μόλις άρχιζε να κρυώνει και να αποκτά πυκνότητα, εσείς όμως ήσασταν εκεί όχι σε φυσική μορφή αλλά σε ένα σώμα φωτός.

Ήσασταν εκεί ως αιθερικά όντα τα οποία συχνά ονομάζετε αγγέλους ή φαντάσματα. Αν και έχετε πολλές περιγραφές, είναι ουσιαστικά σώματα φωτός οπότε μπορούν να φιλοξενήσουν το πνεύμα σας με διάφορους τρόπους. Μπορούν να σας επιστρέψουν στην Εστία όσο είσαστε ακόμα διαχωρισμένοι και παίζετε το παιχνίδι.Τεχνολογίες και Πνευματική Εξέλιξη Όπως είπαμε νωρίτερα, η τεχνολογία σας εξελίσσεται επίσης. Ένα όνειρο πολλών μέχρι τώρα, ο αποικισμός αυτού που ονομάζετε Άρη είναι μια τέτοια εξέλιξη.

Θα αρχίσετε επίσης να ανακαλύπτετε άλλα μέρη στο σύμπαν. Αμέσως θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πως υπάρχουν πολύ περισσότεροι πλανήτες ικανοί να υποστηρίξουν ζωή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η εργασία με τις τεχνολογίες σας μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε και ίσως να ζήσετε εκεί. Αυτό όμως δεν είναι το πιο σημαντικό, είναι απλά ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που θα δείτε καθώς το επίπεδο των τεχνολογιών σας πλησιάζει εκείνο της πνευματικότητάς σας.

20-xronia-meta-3

Θα υπάρξει μια σημαντική πνευματική αφύπνιση στα επόμενα είκοσι χρόνια κι αυτό το πνευματικό κίνημα θα ανοίξει τις πόρτες για τεχνολογικές προόδους. Αυτά τα δύο στοιχεία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Υπήρξαν πολλές εποχές όπου οι τεχνολογίες έφτασαν στη Γη μέσω αυτών που ονομάζουμε channelings αλλά δεν μπόρεσαν να εφαρμοστούν. Αυτές οι τεχνολογίες δεν μπόρεσαν να ριζώσουν ή να αναπτυχθούν επειδή η πνευματική εξέλιξη δεν ήταν αρκετά υψηλή για να τις υποστηρίξει.

Σε περίπου είκοσι χρόνια η πνευματική σας εξέλιξη θα ανοίξει τις πόρτες για μερικές από τις τεχνολογίες σας. Αυτό θα λειτουργήσει σε αρμονία με τη Γη ώστε να τη βοηθήσει στις φυσικές της μεταβάσεις. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο τότε; Όχι αγαπημένοι μας, δεν φαίνεται να είναι κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μια πρόκληση: υποστηρίζουν τις αποφάσεις που παίρνουν, άσχετα με τις αποδείξεις περί του αντιθέτου που υπάρχουν μπροστά στα μάτια τους.

Οι άνθρωποι μαθαίνουν αυτά τα μαθήματα τώρα. Τα επόμενα χρόνια θα είναι ταραγμένα και γεμάτα τέτοια μαθήματα. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα αποφασίζουν να μείνουν πίσω και να επιλέξουν τους παλιούς τρόπους. Σας ζητάμε να μην τους κρίνετε, απλά αφήστε τους να φύγουν με αγάπη. Προχωρήστε μπροστά στον δικό σας δρόμο γιατί θα ανοίξετε τις πόρτες για πολλούς. Έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε ένα μονοπάτι προς την Εστία, ακόμα και προς το νέο παιχνίδι το οποίο μόλις αρχίσατε να σχεδιάζετε.

Αν μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα εντελώς νέο παιχνίδι για το πνεύμα σας ώστε να προσποιηθεί πως είναι ξεχωριστό από τους άλλους; Αυτός ήταν ο σκοπός του παιχνιδιού. Όταν βρίσκεστε στην Εστία με ενοποιημένη συνειδητότητα, είστε μέρος των πάντων. Νιώθετε τα πάντα και τους πάντες. Βρίσκεστε σε ισορροπία με φυσικό τρόπο. Είναι συναρπαστικό να τα βλέπετε όλα από τη δική μας οπτική.

Έχουμε πολλά αστεία τα οποία μπορεί να τα βρείτε διασκεδαστικά κι ελπίζουμε να μπορείτε να γελάσετε με τους εαυτούς σας. Παίξτε αυτό το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι, με διαφορετικό τρόπο. Καταλάβετε πόσο όμοιοι είστε και πόσο είστε κομμάτι των πάντων. Οπότε, όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε ξεχωριστοί, αφήνετε πίσω τις αναμνήσεις και το πνεύμα σας.

Τότε το πνεύμα σας ενσαρκώνεται σε ένα σώμα και βλέπετε τον εαυτό σας ως άνθρωπο, ξεχωριστό από τους άλλους. Αυτό είναι συναρπαστικό επειδή επιτρέπει σε ολόκληρο το πνεύμα, αυτό που ονομάζετε θεό, να εξελιχθεί και να αποκτήσει αυτογνωσία μέσα σε ένα φυσικό σώμα. Αν και φαινομενικά νιώθετε διαχωρισμένοι από το όλον, όταν είστε όλοι ενωμένοι, δεν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να κάνει ο θεός. Ο θεός δεν μπορεί να δει την αντανάκλαση του.

Είστε εδώ λοιπόν, προσποιούμενοι πως είστε ξεχωριστοί και βιώνετε μια ενσάρκωση. 

Όταν γεννηθήκατε γνωρίζατε ποιοι είστε, οπότε είχατε μόνο να ξεχάσετε τον πραγματικό εαυτό σας. Μάθατε πώς να παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε ξεχωριστοί. Πολλοί ουσιαστικά μάθατε να παίζετε το παιχνίδι από τους γονείς σας, συχνά μαθαίνοντας αυτό που πέρασε από γενιά σε γενιά. Το βλέπετε αυτό να παίζεται στην πολιτική σας στην Γη αυτή τη στιγμή..

Αυτός είναι ο νέος τρόπος να προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι, επειδή τώρα το παιχνίδι οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Θα εισέλθετε σε ένα άλλο παιχνίδι. Πώς θα μοιάζει εκείνο το παιχνίδι; Πού θα παιχτεί; Ποιες διαστασιακές πραγματικότητες θα υπάρχουν; Δεν μπορούμε να σας πούμε αγαπημένοι μας, γιατί δεν έχετε ακόμα αποφασίσει το αποτέλεσμα.

Είκοσι Χρόνια Από Τώρα 
Ναι, η μαγεία ξεκίνησε. Σε είκοσι χρόνια από τώρα θα υπάρχει ισορροπία μεταξύ πυκνότητας και φωτός. Έχετε μια επιλογή για το πού θέλετε να βρίσκεστε. Όμως, σε είκοσι χρόνια από τώρα θα αρχίσετε να κατασκευάζετε το νέο παιχνίδι. Μπορείτε να αρχίσετε από σήμερα απλώνοντας τις δυνατότητές σας και κάνοντας όνειρα. Ρίξτε μια ματιά σε όσα πράγματα συνέβησαν στη Γη στα τελευταία εκατομμύρια χρόνια που κάνετε αυτή τη δουλειά. Θα αρχίσετε να αναπτύσσετε νέες ιδέες, να βάζετε στόχους και να θέτετε νέα όρια ώστε να μη βιώσετε τις ίδιες παγίδες με πριν.

Η ανθρωπότητα θα έχει νέες ευκαιρίες και σε κάποιο σημείο θα ξεκινήσετε ένα εντελώς νέο παιχνίδι. Όχι, δεν χρειάζεται να ξεκινήσει με ένα μικρό πλάσμα να βγαίνει από τη θάλασσα, αν και δεν κάνατε εσείς οι ίδιοι κάτι τέτοιο. Αντίθετα, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κάτι πολύ μαγικό το οποίο θα μπορεί να ενώσει πολλά διαφορετικά μέρη στο σύμπαν στα οποία παίζεται ένα παρόμοιο παιχνίδι. Γνωρίζετε ήδη πως δεν είστε τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα είδη στο σύμπαν. Κι όμως οι άνθρωποι έχουν προχωρήσει περισσότερο από πολλά άλλα.

Υπάρχουν κάποια που γνωρίζουν ήδη πώς να ταξιδεύουν στον χρόνο, χρησιμοποιώντας την ορθογώνια μήτρα. Θα αρχίσουμε να δουλεύουμε με αυτό και να φυτεύουμε κάποιους από τους σπόρους τώρα.

Το Μέλλον Είναι Λαμπερό – Περιμένετε Να Δείτε Τι Έρχεται!
Αγαπημένοι μας, το μέλλον είναι πολύ πιο λαμπερό απ’ όσο φαντάζεστε. Θέλουμε να το μοιραστούμε αυτό μαζί σας και να σας γνωρίσουμε πως δεν έχετε κάνει τίποτα λάθος. Απλά περιμένετε να δείτε τι έρχεται σε είκοσι χρόνια από τώρα!

Η μαγεία και ο ενθουσιασμός θα πλανώνται στον αέρα και θα συμβούν πολλές αλλαγές. Θα υπάρξουν πολλές τεχνολογίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτές τις μεταβάσεις και να ισορροπήσετε τη Γη. Θα μπορέσετε να γίνετε αυθεντίες σε πολλά πράγματα ακόμα και πριν ξεκινήσετε το νέο παιχνίδι.

Ειμαι ενας * Tracker και σας λέω πως ο χρόνος είναι κυκλικός. 
Έχετε την τάση να επαναλαμβάνετε πράγματα ξανά και ξανά, ακόμα και την ώρα που παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι. Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε το επόμενο παιχνίδι κι αυτή είναι μια συναρπαστική δυνατότητα να την βλέπουμε εμείς από εδώ. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς αγαπημένοι μας, πολλοί έχετε τοποθετηθεί ή έχετε ταξιδέψει στον χρόνο για να βρίσκεστε εδώ τώρα.

Αν και ίσως να μην το γνωρίζετε, κρατάτε πολλά από τα κλειδιά που είναι αναγκαία γι’ αυτή τη μετάβαση. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς που ακούτε τον εαυτό σας, που παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι και που γνωρίζετε ότι είσαστε πρώτα πνεύμα και όχι απλά μια φούσκα βιολογίας. Συνεχίστε την καλή δουλειά αγαπημένοι φίλοι. Πάνω απ’ όλα, μην ξεχνάτε να απολαμβάνετε το ταξίδι.Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε και σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα.

Ευχαριστω την ''Πηγη Ανωθεν'' * Tracker
“Copyright espavo.org”

Post a Comment