Διαφημιση

header

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !

i-kalyteri-ora-einai-tora

Θέλεις να είσαι υγιής και εξακουλουθείς να  μιλάς για αρρώστιες αντί να μιλάς για υγεία, απολαμβάνεις να μιλάς για την ασθένεια  σου,  κακοποιείς το σώμα σου λεκτικά και δεν έρχεται ποτέ αυτή η στιγμή που θα το γυμνάσεις και να αφουγκραστείς τις ανάγκες του, να το τρέφεις σωστά και να το ξεκουράσεις!!

Θέλεις να πετύχεις και εξακολουθείς να είσαι ακινητοποιημένος στο κουτί σου , στη φυλακή σου , στο καναπέ σου, στα ίδια σου, στην απραξία σου, Ο φόβος της αποτυχίας,  επιτυχίας, να ζήσεις την αλήθεια σου σε ακινητοποιούν και οι κανόνες που έθεσε η οικογένεια σου ακόμα σε κυβερνούν στην ενήλικη σου ζωή και εξακολουθείς να ακούς τις φωνές όσων σε τρομοκράτησαν , σε φίμωσαν.

Επιτρέπεις το νου σου να σου βάζει όρια, αρνείσαι να βλέπεις με τα μάτια της καρδιάς και να νιώθεις τα θέλω σου!

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου και είσαι κολλημένος στο ίδιο σενάριο ζωής να επαναλαμβάνεις τις ίδιες λέξεις , τις ίδιες ιστορίες, ίδιες κινήσεις, ίδια συναισθήματα  προγραμματίζοντας τον εαυτό σου να  ζει στο ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά. Θέλεις να ζήσεις κάτι νέο και δεν δεσμεύεσαι, δεν το επιλέγεις, δεν σου το επιτρέπεις. Αντί αυτού επιλέγεις να κατηγορείς τις συνθήκες,  τους ανθρώπους τις καταστάσεις για ότι βιώνεις!

Δεν σε κατηγορώ που αντιστέκεσαι. Αντίθετα κατανοώ  μα δεν σε λυπάμαι. Πάντα υπάρχει κάποιοις λόγος που επιλέγουμε να αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Πάντα υπάρχει ένα ψευδές κέρδος το οποίο μας εξυπηρετεί να είμαστε σε αυτό που δεν επιθυμούμε.

Παίζουμε τους άρρωστους για να κλέβουμε ενέργεια και να τραβούμε την προσοχή . Μάθαμε να είμαστε στην αφάνεια και δεν μας επιτρέπουμε το φως και την επιτυχία. Φοβόμαστε τις αλλαγές μήπως και δεν αρέσουμε στους άλλους. Επιλέγουμε να είμαστε εξαρτημένοι από συγκεκριμένες σκέψεις και συμπεριφορές. Φοβόμαστε να παραβιάσουμε τους κανόνες που έθεσαν οι γονείς μας αισθανόμενοι ότι τους προδίδουμε. Προτιμούμε να κατηγορούμε αντί να στρεφόμαστε μέσα μας επειδή πονάει.

Όμως έχεις την δύναμη της επιλογής. Αφομοίωσε την σκέψη ότι είναι δυνατό και είσαι ικανός. Απεριόριστος. Αποκάλυψε και ζήσε το δυναμικό σου. Ονειρέψου αυτό που μέχρι τώρα θεωρούσες αδύνατο. Τόλμησε να σκεφτείς διαφορετικά.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να επιλέξεις Εσένα! Να βρεις το κουράγιο να προχωρήσεις να αψηφήσεις, να Λάμψεις ! Μην περιμένεις να έρθει η σωστή στιγμή για να το κάνεις επειδή μπορεί και να μην έρθει Ποτέ!

Η σωστή στιγμή είναι Τώρα επειδή δεν υπάρχει αποτυχία όταν νιώθεις την αξία σου. Επειδή δεν σε νοιάζει να εκτεθείς στα μάτια των άλλων και δεν έχεις να λογοδοτήσεις πουθενά παρά μόνο στον εαυτό σου!


Post a Comment