Διαφημιση

header

MANTRAS

mantras
Μάντρας
Η μάντρα είναι σίγουρα μια λέξη εξουσίας, μια ιερή λέξη, που πρέπει να χρησιμοποιείται με την ευσυνειδησία και τη συνείδηση.

Η πρακτική του μάντρα κυριαρχεί κυριολεκτικά τη σάρκα του σώματος με την επανάληψη των ήχων. Τα ευαίσθητα κύτταρα των σύνθετων δεσμών των νεύρων υποβάλλονται σε συνεχή σφυρηλάτηση, μια επίθεση στη σάρκα από τις δονήσεις του θεϊκού ήχου.

1. Τα μάντρα είναι ήχοι με βάση την ενέργεια. 
Οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στις συνομιλίες αντλούν τη δύναμή τους από τη σημασία που περιέχουν. Το μάντρα αντλεί τη δύναμή του από το ενεργητικό αποτέλεσμα που παράγει ο ήχος του. Η απόκτηση ενός μάντρα παράγει μια συγκεκριμένη φυσική δόνηση με τη μορφή ενός ήχου ο οποίος, με τη σειρά του, παράγει διάφορα «ενεργειακά εφέ» σε φυσικά και λεπτή σώματα.

2 . Τα μάντρα είναι επίσης ήχοι που προέρχονται από τα τσάκρα. 
Κάθε ένα από τα πενήντα γράμματα του αλφάβητου της σανσκριτικής αντιστοιχεί σε ένα από τα πενήντα πέταλα των έξι τσάκρας, από τη βάση της σπονδυλικής στήλης μέχρι το μέτωπο. Το sanscritical mantra μεταδίδει κραδασμούς στα γράμματα που περιέχονται στα λόγια της μάντρας, τα οποία ενεργοποιούν το πέταλο και αντλούν την πνευματική ενέργεια από την ατμόσφαιρα που περιβάλλει τον άνθρωπο που απαγγέλλει τη μάντρα. Με αυτό τον τρόπο, η μάντρα επηρεάζει τόσο το φυσικό σας σώμα όσο και την πνευματική σας συνείδηση. Και το άτομο κυριολεκτικά μεγαλώνει, πνευματικά και σωματικά.

3. Η μάντρα - σε συνδυασμό με την πρόθεση - αυξάνει τα φυσικά και πνευματικά οφέλη. 
Όταν συνδυάζουμε τη φυσική ενέργεια του μάντρα, τον ηχητικό κραδασμό, με την ψυχική ενέργεια της πρόθεσης και της προσοχής, αυξάνουμε, ενισχύουμε και κατευθύνουμε την ενεργητική επίδραση της μάντρας. Η πρόθεση, ο λόγος που απαγγέλουμε τη μάντρα, μεταδίδεται με φυσικούς κραδασμούς, παράγοντας ένα αποτέλεσμα. Αυτή είναι η ουσία της ψαλτικής μάντρας.

4. Τα μάντρας μπορούν να εκφραστούν με λέξεις κατά προσέγγιση.
Αν θέλουμε να πούμε σε ένα μικρό παιδί ότι δεν πρέπει να αγγίξει το φούρνο, προσπαθούμε να του εξηγήσουμε ότι η φόρμα καίγεται. Ωστόσο, οι λέξεις δεν αρκούν για να περάσουν την εμπειρία. Μόνο η επαφή με το φούρνο και η καύση ορίζει την πραγματική έννοια των λέξεων "ζεστό" και "καίνε" όταν σχετίζονται με τον "φούρνο". Στην ουσία, δεν υπάρχει γλώσσα που να μεταφράζει την εμπειρία της καύσης. Έτσι είναι με μάντρα. Ο μόνος αληθινός ορισμός είναι η εμπειρία που το μάντρα καταλήγει να παράγει στο άτομο που το εφαρμόζει. Ωστόσο, από την αρχική «διόραση» μιας συγκεκριμένης μάντρας στις εμπειρίες που μοιράζονται με τον ίδιο τρόπο από τους ανθρώπους που την χρησιμοποίησαν αργότερα, η μάντρα θα αποκτήσει έναν «ορισμό βασισμένο στην εμπειρία», που σημαίνει ότι θα γίνει γνωστός για τις επιδράσεις που παράγει.

5. Το μάντρα ενεργοποιεί την πρανιά. 
Η πράνα είναι η απαραίτητη ενέργεια που μπορεί να μεταφερθεί από το ένα άτομο στο άλλο. Ορισμένοι θεραπευτές λειτουργούν μέσω μιας συνειδητής μεταφοράς της πράνας. ένας εξειδικευμένος θεραπευτής μασάζ, για παράδειγμα, μπορεί συχνά να μεταφέρει την prana με ευεργετικά αποτελέσματα. Η αυτοθεραπεία είναι επίσης δυνατή μέσω της συγκέντρωσης της πρανίας σε συγκεκριμένα όργανα. Όταν απαγγέλλουμε μια συγκεκριμένη μάντρα που απεικονίζει ένα εσωτερικό όργανο που κολάζει στο φως, η δύναμη του μάντρα μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτό το όργανο με θετικό αποτέλεσμα. Η πράξη απεικόνισης, στην περίπτωση αυτή, λειτουργεί ως η πρόθεση, η εστίαση και η κατεύθυνση της ενέργειας που παράγεται από τη μάντρα.

6. Τα μάντρα παράγουν ενέργειες συγκρίσιμες με τη φωτιά. 
Η φωτιά μπορεί να μαγειρέψει το φαγητό σας ή να κάψει ένα δάσος. Είναι η ίδια φωτιά. Τα Μάντρας επικαλούνται επίσης ισχυρές ενέργειες και, ως εκ τούτου, πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Υπάρχουν τόσο ισχυρές συνταγοποιήσεις των μάντρα που πρέπει να μάθουν και να εξασκηθούν υπό την προσεκτική εποπτεία ενός ειδικευμένου εκπαιδευτή. Αυτά φυλάσσονται καλά διατηρημένα μυστικά και δεν έχουν φύγει από την Άπω Ανατολή. Τα μάντρα που χρησιμοποιούνται ευρέως στη Δύση είναι απολύτως ασφαλή για καθημερινή χρήση, ακόμη και με ένταση.

Η ανθρώπινη συνείδηση ​​υπάρχει ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα. Στην πραγματικότητα, είναι μια πολυπλοκότητα καταστάσεων συνείδησης που διανέμονται από τα φυσικά και αιθερικά σώματα. Στην πραγματικότητα, κάθε όργανο του σώματος έχει τη δική του πρωτόγονη συνείδηση ​​που του επιτρέπει να εκτελεί συγκεκριμένες λειτουργίες. Κάθε όργανο είναι επίσης μέρος ενός συστήματος. Τα καρδιαγγειακά, αναπαραγωγικά, πεπτικά και νευρικά συστήματα περιλαμβάνουν όλα τα όργανα που λειτουργούν σε κάπως διαφορετικά στάδια της ίδιας διαδικασίας. Παρόμοια επίπεδα λειτουργίας και καταστάσεις συνείδησης υπάρχουν επίσης στο λεπτό σώμα.

Η πρακτική του Μάντρα
Όταν απαγγέλλουμε μάντρα, απελευθερώνουμε μια ισχυρή δόνηση που αντιστοιχεί τόσο σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο πνευματικής ενέργειας όσο και σε μια κατάσταση συνείδησης σε μια εμβρυϊκή μορφή. Σταδιακά, η δόνηση του μάντρα αρχίζει να ξεπερνά όλες τις μικρές δονήσεις. Αυτά απορροφώνται από το μάντρα. Μετά από ένα χρονικό διάστημα, του οποίου η έκταση ποικίλλει από άτομο σε άτομο, το μεγάλο δονητικό κύμα του μάντρα σιωπά όλες τις άλλες δονήσεις μέσα σε ορισμένα όργανα και συστήματα. Τέλος, το άτομο θα είναι σε απόλυτη αρμονία με την ενέργεια και την πνευματική κατάσταση που αντιπροσωπεύει το μάντρα που περιέχεται σε αυτό.

Η πρακτική της sanscritical mantra αυξάνει τη ζωτικότητα και την ικανότητα χρήσης ενέργειας από τα τσάκρα στο αιθερικό σώμα μας και από τα όργανα του φυσικού μας σώματος. Καθώς βελτιωνόμαστε ως επαγγελματίες μάντρας, μπορούμε να προσφέρουμε νέες εμπειρίες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αρχίσουν να βλέπουν αύρες - τις ζώνες χρωματιστών φώτων που περιβάλλουν τον καθένα από εμάς σαν φωτοστέφανο. Άλλοι μπορεί να αντιλαμβάνονται την είσοδο μιας μυστηριώδους ενέργειας από τα χέρια ή τα πόδια. Και αυτή η διαίσθηση αρχίζει να γίνεται πολύ πιο έντονη.

Ακριβώς όπως υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπινων ικανοτήτων, υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για αυτή τη νέα διαθέσιμη ενέργεια. Πολλοί από εμάς θα θεραπεύσουν τα φυσικά τους δεινά, θα αλλάξουν ανεπιθύμητες συνθήκες διαβίωσης και θα εξαλείψουν τα αρνητικά καρμά .

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής μας, η ζωτική ενέργεια του prana διεισδύει στο βιοψυχιατρικό μας σύστημα. Τα τσάκρα περιστρέφονται, δέχονται και διανέμουν ενέργεια και τα φυσικά όργανα εκτελούν τις λειτουργίες τους ως διαθέσιμη ενέργεια.
Ακριβώς όπως η πρακτική της μάντρας καθαρίζει και ενεργοποιεί το σώμα, η επανάληψή της έχει παρόμοια επίδραση στο λεπτό σώμα. Ακόμη και η παραδοχή ενός μάντρα με εξαιρετικά ήπια φωνή επηρεάζει τα τσάκρα που αντιστοιχούν στα νευρικά κέντρα του φυσικού σώματος. Απλά σκεφτόμαστε ένα μάντρα - το μιλάμε σιωπηλά στο μυαλό σας μπορεί να διεγείρει τη διαδικασία της απομάκρυνσης πνευματικών προσμείξεων, ενεργοποιώντας τα τσάκρα και καίγοντας το καρμά.

Κάποια Ιερά Μάντρα.

.: OM MANI PADME HUM (μάντρα για την εναρμόνιση των τσάκρα και της φωτισης)
.: OM BABAGI AH HUM (μάντρα για διαφώτιση, σοφία, αγάπη και απόσπαση)
.: OM YAMANTAKA HUM PHAT (μάντρα που εξαλείφει τα αρνητικά ψυχικά πρότυπα)
.: OM HRIM GAURYAI NAMAH (μάντρα για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς)
.: OM GAN GANAPATAYER NAMAHA (μάντρα στο Θεό Ganesha)
.: OM SRI GOVINDAYA NAMAH (μάντρα για ευτυχία και πλούτο)
.: OM TARE TUTTARE TURE SVAHA (μάντρα για την έναρξη της γιόγκα)
.: OM DHUPE AH HUM (μάντρα να προσφέρει θυμίαμα)
.: OM KALI AH HUM (χαιρετισμός μάντρα στη θεότητα)
.: OM WAGI SHORI MUM (χαιρετισμός μάντρας προς Θεότητα)
.: ΟΜ ΚΡΙΜΑ ΝΑΜΑΧΑ (μάντρα τριτο μάτι τσάκρα)
.: OM SO HU NAMAHA (μάντρα τσάκρας στο λαιμό)
.: OM AIM HRIM KLIM CHAMUNDAYE VICHE (καρδιά τσάκρα μάντρα)
.: OM SRIM NAMAHA ηλιακο (πλέγμα μάγτρα τσάκρα)
.: OM HRIM NAMAHA (ψυχική τσάκρα μάντρα)
.: OM AIM NAMAHA (βάση τσάκρα μάντρα)
.: OM SANAT KUMARA AH HUM (μάντρα για δύναμη και θάρρος)
.: OM CHANDRAYA NAMAH (μάντρα για την ηρεμία και τη σαφήνεια της συλλογιστικής)
: OMAR TARE TUTARE TURE SOHA (Tara mantra, που περιέχει και τα 21 mantras Tara, αρμονία, ειρήνη, αγάπη, ευημερία, επούλωση, προστασία κλπ)
.: OM TARE TUTARE TURE DZAMBEH MOHEH DANA METI SHRI SOHA (Mantra της Tara για ευημερία)
: OM BEMA TARE SENDARA HRI SARVA LOKA WASHUM KURU HO (η μάντρα της Tara να εξελίσσεται)
.: OM TARE TUTARE TURE SARVA ATA SIDDHI SHIDDHI KURU SOHA (Tara Mantra για παραγγελίες)
.: OM VAJRASATTVA HUM (μάντρα για να καθαρίσετε και να αδειάσετε το μυαλό)
.: OM SRI GANESHAYA NAMAH (μάντρα προστασίας, ευημερίας, απεμπλοκής και οποιουδήποτε αιτήματος)
.: OM SRI ΚΑΛΙΚΑΥΑ ΝΑΜΑΗ (Μεταμορφωτικό Μάντρα: Κάρμα και Αυτοπεριορισμοί)
.: OM NAMAH SHIVAYA (Μετασχηματιστής Μάντρα: Κάρμα και αυτοπεριορισμοί )
.: OM SRI MAHALAKSHMYAI NAMAH (μάντρα για ευημερία)
.: OM SRI SARASWATTI NAMAH (μάντρα να ζητήσει διαφώτιση και πνευματική ανάπτυξη)
: OM NARAYANAYA VIDMAHE VASUDEVAYA DHI MAHI TANNO VISHNU PRACHODAYA (μάντρα για την παροχή δύναμης, ανάπτυξης, πνευματικής, σωματικής, πνευματικής και συναισθηματικής ευεξίας.
.: OM HRIM BRAHMAYA NAMAH (Μάντρα για να αυξήσει τη διάθεση, για την ευτυχία)
.: OM KLIM KRISHNAYA NAMAH (μάντρα για ειρήνη, θάρρος και δύναμη)
.: AUM SOUND SOMAYE NAMAH AUM (μάντρα για τον έλεγχο της ψυχής μας, μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε οπτική, μαγνητική και προστατευτική ενέργεια)
.: Μάντρα που διοχετεύουν την ηλιακή ενέργεια: ανανεώνει: μεταβολισμό, σωματική, συναισθηματική και ψυχική δύναμη.
. OM BHUR BHUWAH SWAH
.: ΟΗ HA HUM VAJRA GURU PADME SIDDHI HUM
.: ΟΗ ΜΑ ΜΑ ΡΑ ΝΗ JI VAN TI YE SVAHA
.: PÁLAYATI GRHA ARI OM (μάντρα για την προστασία του σπιτιού των εχθρών)
.: PÁLAYATI GRHASTHA ARI OM (μάντρα για την προστασία του ιδιοκτήτη του σπιτιού των εχθρών)
.: ΤΑΤΥΑΤΑ ΟΜ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ ΜΑΧΑ ΜΟΥΝΙ ΣΑΚΥΑΜΟΥΝΙΕ SVAHA
.: RAM YAM KAM (μάντρα για την εξισορρόπηση των ενεργειών του περιβάλλοντος)
. : ALMANAH MARE ÉLBEHA AREHAIL (μάντρα για προστασία)

Ευχαριστώ την 'Πηγη'Ανωθεν -Tracker

Post a Comment