Διαφημιση

header

ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ

to-sympan-sas-kalei-na-allaxete

Μήπως αναρωτιέστε αν είστε πραγματικά έτοιμοι για αλλαγές στη ζωή σας ή μήπως απορείτε αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε τα σημαντικότερά σας όνειρα; Υπάρχουν όμως ορισμένες αδιαμφισβήτητες ενδείξεις που δηλώνουν ότι η αλλαγή είναι έτοιμη να τελεστεί και αν δώσετε προσοχή σε αυτές, τότε απλά θα ξέρετε ότι είναι η σωστή στιγμή για ένα βήμα μπροστά. Αν αντιληφθείτε αρκετά από τα παρακάτω επτά σημάδια, τότε το Σύμπαν ολοφάνερα σας καλεί να κάνετε την αλλαγή!

1. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ Αν και μπορεί να είναι επώδυνο και αποσταθεροποιητικό το να τερματίζονται πολλές σχέσεις μέσα σε λίγες εβδομάδες ή μήνες, είναι επίσης σημαντικό να εντοπίσετε αυτό το μοτίβο και να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει- σπάνια πρόκειται για σύμπτωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι πολλών βαθύτερων εσωτερικών αλλαγών, κάτι που υποδεικνύει ότι τα παλαιότερα δυναμικά πλέον δεν σας εξυπηρετούν σε τίποτα. Η μεταμόρφωση ορισμένες φορές απαιτεί δραματικές συγκρούσεις ή απώλειες. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό δημιουργεί τον χώρο για εκείνους που πραγματικά νοιάζονται για εσάς και θα σας στηρίξουν μάλιστα σε αυτή τη διαδικασία.

2. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΑΣ ΜΙΛΑ Σε καταστάσεις απολογισμού, πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι όταν περνούσαν μέσα από μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, είχαν προσέξει έναν αφύσικα μεγάλο αριθμό σημείων από το σύμπαν, που τους έδειχναν το δρόμο προς την μεταμόρφωση. Για παράδειγμα, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για επαναλήψεις συγκεκριμένων αριθμών, ζώων και θεμάτων, όπως επίσης και επαναλαμβανόμενες συναντήσεις με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε την κατεύθυνση που θέλετε. Σημάδι μπορεί να είναι και μια ισχυρή διαίσθηση ότι κάτι πρόκειται να αλλάξει.

3. ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΥΠΝΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Εφόσον αποκλείσετε κάποια υπάρχουσα ιατρική εξήγηση, οι αλλαγές στις συνήθειες ύπνου σας μπορεί να σας δώσουν στοιχεία για τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον νου και στην καρδιά σας. Αν πρόκειται να κάνετε μια σημαντική αλλαγή, μπορεί να παρατηρήσετε ότι θέλετε να κοιμάστε συχνότερα ή ότι δυσκολεύεστε να ξυπνήσετε. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο εγκέφαλός σας εργάζεται σκληρά για να επεξεργαστεί αυτό που θέλετε από το μέλλον σας, ακόμα και αν εσείς δεν έχετε ακόμα συνειδητοποιήσει ότι έχει ήδη αρχίσει η διεργασία! Ο ύπνος σας θα ομαλοποιηθεί ξανά όσο το μονοπάτι σας καθαρίσει πλήρως.

4. ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ Ορισμένες φορές, θα νιώθετε σαν να έχετε ρουτινιάσει ή σαν να είστε παγιδευμένοι σε μια ανικανοποίητη κατάσταση (είτε αυτό λέγεται δουλειά, σπουδές είτε σχέση). Άλλες στιγμές, θα παρατηρήσετε μια έντονη αίσθηση ασυμφωνίας· όσο κοιτάτε πίσω στο παρελθόν σας, μπορεί να αρχίζετε να νιώθετε ότι δεν είστε συγχρονισμένοι με εκείνο, ότι κάτι δεν νιώθετε πια δικό σας. Και οι δύο αυτές εμπειρίες υποδεικνύουν ότι είστε σίγουρα έτοιμοι για κάτι διαφορετικό, που θα μπορέσει να ενώσει τα σκορπισμένα σας κομμάτια.

5. ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Ενώ κάποιες ενδείξεις μπορεί να φαίνονται κάπως μυστικιστικές (όπως τα σημάδια του σύμπαντος), άλλες είναι εντελώς πρακτικές. Για παράδειγμα, μήπως νιώθετε ότι οι συμπεριφορές σας και η αντιμετώπιση που έχετε απέναντι σε διαπροσωπικά ζητήματα δεν σας δίνουν τα ίδια αποτελέσματα πια; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε έχετε βρεθεί σε ένα τέλμα και η επόμενη φάση ενέχει κάποια αλλαγή.

6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ Όταν κατά κάποιο τρόπο αντιλαμβάνεστε ότι διασχίζετε ένα μονοπάτι αλλαγής, τότε πολλές φορές θα πιάνετε τον εαυτό σας να κοιτά προς το παρελθόν συχνότερα. Με άλλα λόγια, παλιές διαφωνίες, μισοτελειωμένες δουλειές και αμφιβολίες, όλα αυτά έρχονται στο προσκήνιο, καθώς έχετε την ανάγκη να κλείνετε κεφάλαια, ώστε να επέλθουν ισορροπίες. Στην πραγματικότητα όμως, ίσως δεν μπορέσετε να επιλύσετε όλα τα ζητήματα μέσα από τη δράση, αλλά ακόμα και ο εντοπισμός και η καταγραφή τους μπορεί να σας προσφέρουν το κατάλληλο κλείσιμο για μια νέα αρχή.

7. ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΙ Τα έντονα συναισθήματα αποτελούν συχνά έναν προάγγελο αλλαγής, όπως επίσης και το κέντρο της προσοχής, όταν η ζωή σας αλλάζει ραγδαίως. Μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να γελάει εντονότερα, να κλαίει συχνότερα- βασικά, είστε περισσότερο συνδεδεμένοι από το συνηθισμένο και όλα φαίνονται σημαντικά και μεγάλα. Προσπαθήστε να μην καταπιέζετε ή κρύβετε τα συναισθήματα αυτά. Αντιθέτως, αντικρίστε τα κατά πρόσωπο και διερωτηθείτε τι σας διδάσκουν για το προς τα πού χρειάζεται να κινηθείτε.

enallaktikidrasi.com

Post a Comment