Διαφημιση

header

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΑΚΡΙΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

pos-na-steileis-makrini-therapeftiki-energeia.

Οι σκέψεις μας είναι ισχυρές. Τόσο ισχυρές στην πραγματικότητα που συχνά , μόνο σκεπτόμενοι κάποιον, μπορείτε να στείλετε μια μικρή ροή ενέργειας προς αυτόν. Είμαστε όλοι πλάσματα ενέργειας και όλοι έχουμε ενέργεια που ρέει εντός μας και γύρω από εμάς.
Όταν αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε την ενέργεια αυτή και τις δυνατότητες της, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να στείλουμε θεραπεία σε ανθρώπους για τους οποίους νοιαζόμαστε, σε όλον τον κόσμο. Όλοι έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε αυτό, εφόσον είμαστε ανοιχτοί και με αυτοπεποίθηση για το σε ποιόν θέλουμε να στείλουμε αγάπη και θεραπεία. Πώς στέλνουμε θεραπευτική ενέργεια από απόσταση σε ένα άτομο, ζώο ή φυτό:
1) Οριοθετήστε το χώρο σας. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος , όπου δε θα σας ενοχλήσουν. Σιγουρευτείτε ότι ο χώρος αυτός έχει καθαριστεί από την ακαταστασία και άλλους περισπασμούς.

2) Σιγήστε το μυαλό σας με το να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες και μετά θέσετε την πρόθεση για τη θεραπεία.Μπορείτε ακόμα να δηλώσετε καθαρά σε ποιόν στέλνετε τη θεραπεία.

3) Αυξήστε την ενέργεια σας . Για να στείλετε μια ακτίνα θετικής ενέργειας , τρίψτε τις παλάμες σας μαζί , με μια κυκλική κίνηση, έως ότου αισθανθείτε την ενέργεια να αυξάνει μεταξύ τους. Θα πρέπει να νιώσετε τον παλμό της ενέργειας στις παλάμες σας καθώς τις χωρίζετε.

4) Φτιάξτε μια σφαίρα ενέργειας. Όταν αισθανθείτε τον παλμό της ενέργειας ανάμεσα στις παλάμες σας, φανταστείτε την ενέργεια να παίρνει το σχήμα σφαίρας . Μπορείτε επίσης να δώσετε στη σφαίρα ενέργειας το χρώμα της , ανάλογα με τον τύπο της θεραπείας που επιθυμείτε να στείλετε.
* Μπλε: συναισθηματική θεραπεία
* Πορτοκαλί : σωματική θεραπεία
* Λευκό : πνευματική θεραπεία/γενική θεραπεία
* Πράσινο : θεραπεία της καρδιάς
* Μωβ : ψυχική προστασία Συνεχίστε να εστιάζετε στη σφαίρα ενέργειας καθιστώντας την μεγαλύτερη και ισχυρότερη με κάθε αναπνοή.

5) Στείλετε ενέργεια. Όταν αισθανθείτε τη σφαίρα σας να σφύζει από ενέργεια και ισχύ, οραματιστείτε ότι τη στέλνετε στο άτομο ή ζώο της επιλογής σας. Ίσως ακόμα να θέλετε να απεικονίστε το άτομο (στο οποίο στέλνετε τη σφαίρα) , να λαμβάνει την ενέργεια και να αισθάνεται την όμορφη θεραπευτική επίδραση αυτού που έχετε στείλει.

6) Επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας. Μιας και η θεραπευτική ενέργεια έχει σταλεί, είναι βασικό να επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας με το να γειώστε την ενέργεια σας. Αυτό θα μπορούσε να περιλάβει ένα περίπατο στη φύση, διαλογισμό, ένα χαλαρωτικό μπάνιο, ή απλά να θρέψτε το σώμα με υγιεινή τροφή. Το να στείλετε θεραπευτική ενέργεια σε κάποιον άλλον είναι ένα ισχυρό εργαλείο και είναι ένας υπέροχος τρόπος να βοηθήσετε τους άλλους όταν δε δύνασθε να είστε σωματικά κοντά τους. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν στέλνετε θεραπευτική ενέργεια.

* Η ποιότητα της θεραπευτικής σας ενέργειας αρχίζει με εσάς, έτσι αποφύγετε να στέλνετε θεραπευτική ενέργεια όταν είστε σωματικά άρρωστοι ή αισθάνεστε ψυχικά/συναισθηματικά εξαντλημένοι.
* Δεν είναι απαραίτητο να πείτε στο άτομο ότι του στέλνετε θεραπευτική ενέργεια – παρ΄όλα αυτά αν το γνωρίζουν μπορεί να είναι περισσότερο δεκτικοί στη λήψη της ενέργειας.
* Η θεραπευτική ενέργεια πρέπει να σταλεί με αγάπη. Αν τρέφετε αρνητικά συναισθήματα για το άτομο αυτό , σταματήστε εδώ – μη στείλετε ενέργεια.
* Ότι στέλνετε έρχεται πίσω σε εσάς μεγεθυμένο κατά τρεις φορές. Αυτό σημαίνει ότι όποια ενέργεια στέλνετε έξω στον κόσμο, θα επιστρέψει σε εσάς τρεις φορές πιο ισχυρή. Η μάθηση αποστολής μακρινής ενέργειας είναι ένα πολύτιμο και ιδιαίτερο εργαλείο,που όλοι μπορούμε να αποκτήσουμε. Έτσι αν κάποιος χρειάζεται μια δόση ενέργειας, γιατί να μη δοκιμάσουμε να το κάνουμε;

VIA QUANTUMNAUT

Post a Comment