Διαφημιση

header

6 ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

1.Επαναπροσδιορίζονται τα πιστεύω σας
Όταν αποκτάτε καλύτερη πνευματική επίγνωση, σταματάτε κάποιες κοινωνικές συναναστροφές και συνήθειες που είχατε παλιότερα. Αυτό δεν γίνεται εσκεμμένα, αλλά φυσικά, σαν μια απόρροια της αλλαγής σας και του τρόπου που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο. Σύντομα, τα πιστεύω σας θα οδηγήσουν τη ζωή σας.

2. Τα υλικά αγαθά δεν μοιάζουν πλέον τόσο σημαντικά
Διαπιστώνετε ότι η σχέση σας με τα υλικά αγαθά δεν είναι τόσο ισχυρή όσο παλιότερα. Η πνευματική ανάπτυξη σας έχει κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι τα υλικά αγαθά δεν είναι αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να μοιράζουν τα πράγματα που θεωρούν περιττά όταν βιώνουν πνευματική ανάπτυξη. Η ιδέα είναι ότι όσο πιο πολλά δίνεις, τόσο περισσότερα παίρνεις πίσω. Είναι επίσης ένας τρόπος να βρείτε την πραγματική ευτυχία μέσα σας, απομακρυσμένοι από τα υλικά αγαθά.

3. Νιώθετε την ανάγκη να ακολουθήσετε μια διαφορετική επαγγελματική καριέρα
Με την καριέρα των ονείρων του το κάθε άτομο μπορεί να νιώθει πλήρης ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, το πως η δουλεία επηρεάζει εσάς και την κοινωνία σας, είναι εξίσου σημαντικό. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έχουν μια δουλεία που να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην κοινωνία. Σε αυτή την περίπτωση πολλοί άνθρωποι που βιώνουν πνευματική ανάπτυξη, αρχίζουν να αισθάνονται ενοχές και αναζητούν μια δουλειά που στοχεύει στην εξάλειψη της αρνητικότητας. Ακόμα, αν έχετε μια νέα δουλεία και έχετε βελτιώσει την πνευματικότητά σας, είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται.

4. Εμπνέετε και βοηθάτε άλλους ανθρώπους
Κάθε άνθρωπος έχει τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιήσει ώστε να εμπνεύσει τους ανθρώπους γύρω του. Με την πνευματική επίγνωση, είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τον σκοπό και τα θέλω της ζωής σας και να τα αφήσετε να σας οδηγήσουν. Χρησιμοποιώντας τη ζωή σας σαν παράδειγμα, μπορείτε να εμπνεύσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την προσφορά της βοήθειας σας σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

5. Έχετε μία μεγάλη επιθυμία να αλληλεπιδράσετε με την φύση
Η φύση σε αυτή την περίπτωση σημαίνει η συνείδηση σας, οι πραγματικότητες στη ζωή και η προσωπική ανάπτυξη. Με την πνευματική ανάπτυξη, μπορείτε να είστε σε θέση να αλληλεπιδράσετε με αυτές τις πτυχές της ζωής με περισσότερη διαύγεια. Μπορείτε τώρα να επινοήσετε άμεσους δρόμους για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής και να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη.

6 . Η πνευματική ανάπτυξη προσκαλεί περισσότερους ανθρώπους στη ζωή σου
Είναι αναμενόμενο οι άνθρωποι να σας ανοίγονται επειδή επιζητούν και αυτοί να αλλάξουν τη ζωή τους. Ίσως παρατηρούν ότι αλλάξατε τη ζωή σας και βλέπουν οτι υπάρχει και γι’αυτούς ελπίδα να αλλάξουν τις ζωές τους. Χρειάζεται να είσαι είστε ανοιχτός σε τέτοιους ανθρώπους και να τους οδηγήσετε στην πνευματική επίγνωση.

Η πνευματική ανάπτυξη μπορεί να πάρει μορφές που δεν έχουν αναφερθεί παραπάνω. Βασικό κοινό σε όλες τις περιπτώσεις είναι ότι η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Παίρνετε πάντοτε επιβράβευση όταν βελτιώνετε τον τρόπο ζωής σας με γνώμονα την πνευματική διαύγειά.

Via hippieteepee

Post a Comment