Διαφημιση

header

ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Ο άνθρωπος ψάχνει την ελευθερία, την ευτυχία, την αγάπη, έξω από τον εαυτό του...Αλλά το ταξίδι του Άσωτου Υιού δεν είναι εξωτερικό...είναι μία εσωτερική περιπέτεια, είναι το ταξίδι επιστροφής στην Ενότητα του Είναι. 

​Ο άνθρωπος αποπειράται αδιάκοπα τούτο το εγχείρημα: την ανάκτηση της ακεραιότητάς του...ενώνεται με τη γυναίκα, που είναι μέρος του εαυτού του, που δημιουργήθηκε από το πλευρό του, για να κερδίσει ξανά εκείνη την εσωτερική κατάσταση ενότητας, τον χαμένο του παράδεισο. "Στην άλγεβρα του Είναι τα δύο μισά δεν μας κάνουν μία μονάδα, αλλά μία ατέλεια στο τετράγωνο! Ένας πραγματικός ονειρευτής εκφράζει τον εαυτό του στην Ολότητα.
Δεν έχει χώρο για έναν κόσμο ατελή". The dreamer...Ας πετάξουμε λοιπόν..Φορώντας την καρδιά μας...
​Wear your heart ❤️❤️❤️. Despina Saldari       
Despina Saldari | Energy Healing Scanner
H Δέσποινα Σαλδάρη είναι Energy Healing Scanner. Χρησιμοποιεί την ενεργειακή θεραπευτική. Η ενεργειακή θεραπευτική είναι μια ολιστική πρακτική ​που ενεργοποιεί τα λεπτότερα ενεργειακά συστήματα του σώματος για την αφαίρεση των μπλοκαρισμάτων. Με τη διάσπαση αυτών των ενεργειακών κόμπων, διεγείρεται η εγγενής ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του. Διαχειρίζεται παράλληλα το Olabisi Blog, το οποίο κοινοποιεί θέματα εσωτερικής αναζήτησης από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Στο Blog, γράφει και η ίδια στην κατηγορία Olabisi. Ολα της τα κείμενα αφορούν σκέψεις της. Το περιεχόμενο των γραπτών της, δεν επιλέγεται εξ αρχής, αλλά σχεδόν υπαγορεύεται αυτόματα με τη βοήθεια της μουσικής.
      

Post a Comment