Διαφημιση

header

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


Όλοι μας γεννιόμαστε με ένα ορισμένο επίπεδο πνευματικότητας μέσα μας. Κάπως, κατά τη διάρκεια της ζωής μας, χάνουμε την επαφή με τον εαυτό που είχαμε αρχικά.

Είμαστε πραγματικά πανίσχυρα όντα.Κανείς δεν μπορεί να μας πει αν μπορούμε ή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είμαστε υπεράνθρωποι.

Μην αφήνετε αυτά τα 5 πράγματα να απομακρύνουν τις δυνάμεις που κρύβετε μέσα σας

1. Η ΤΟΞΙΚΗ ΠΑΡΕΑ
Οι κακοί άνθρωποι έχουν κακή επιρροή σε εσάς. Οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε να μην πιστεύουμε ότι αυτό σημαίνει οτι κάποιες φορές πρέπει να χάνουμε φίλους.Πρέπει όμως να μάθετε πώς το να δώσετε προτεραιότητα στην ψυχική σας υγεία είναι σημαντικότερο από το να είστε ευγενείς. Ειλικρινά, δεν είναι καθόλου χρήσιμο να είσαι ευγενικός με τους άλλους ανθρώπους, αν δεν συμπεριφέρεσαι σωστά και αν δεν είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου.

Συνειδητά εξαλείψτε τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή σας. Θα είναι εύκολο να τους αναγνωρίσετε. Αυτά τα άτομα παίρνουν ένα τεράστιο κομμάτι από την ενέργεια σας και σας κάνουν να λυπηθείτε, αντί να είστε ενθουσιασμένοι. Εάν σας επικρίνουν διαρκώς και δεν έχουν τίποτα καλό να πουν, τότε μην τους αφήνετε κοντά σας αλλά φύγετε μακριά τους. Δεν θέλεις μια τέτοια φρικτή αρνητικότητα να μολύνει τη σφαίρα σου.

2. ΔΕΝ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
Με το κεφάλι σας σκυμμένο μέσα στο τηλέφωνό σας, είναι εξαιρετικά εύκολο να χάσετε τον πραγματικό κόσμο και την ομορφιά του. Βλέπουμε τη φύση μέσα από μια οθόνη, ακόμα και όταν είμαστε μέρος της. Η φύση είναι πολύ ωφέλιμη για την ψυχική υγεία του ατόμου. Δεν πρέπει ποτέ να αποφεύγεται ή να παραμελείται η συνήθεια της επίσκεψης μας στη φύση. Αφιερώστε λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμα σας και περάστε κάποια ώρα χωρίς να κάνετε τίποτα παρά να βρίσκεστε στην αγκαλιά της Φύσης. Καθίστε σε ένα κήπο, διαβάστε κάτω από ένα δέντρο, προσέξτε τα σύννεφα να περνάνε από πάνω σας. Καθιερώνει μια στενότερη σχέση μεταξύ του εαυτού σας και των φυσικών δυνάμεων. Γίνετε φίλοι με τη Γη και θα ανοίξουν οι πύλες μέσα σας.

3. ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ STRESS ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ
Είναι ένα φυσικό φαινόμενο στον 21ο αιώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υγιές ή φυσιολογικό. Αγαπήστε τον εαυτό σας και απελευθερώστε μερικά από τα βάρη σας.

Βρείτε ένα ευέλικτο πρόγραμμα εργασίας, μην βάζετε μεγάλες προσδοκίες στον εαυτό σας, δώστε στον εαυτό σας άφθονες ημέρες ανάπαυσης και διαλείμματα, καταλάβετε ότι η δουλειά σας δεν είναι ό, τι υπάρχει στη ζωή σας. Μην καταστρέψετε τη σύνδεσή σας με την εσωτερική φωνή σας λόγω του stress.

4. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
Η υγεία , βιολογική και πνευματική είναι στενά συνυφασμένες. Αν δεν είστε καλά ψυχικά και παραμένετε για μεγάλο διάστημα θυμωμένοι, απογοητευμένοι, φοβισμένοι, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ανισορροπία μέσα σας και θα δημιουργήσετε προβλήματα στο σώμα σας. Οπως επίσης αν δεν προσέχετε το σώμα σας, διατροφικά μπορεί να επηρεάσετε το πνευματικό κομμάτι, με μελαγχολία, φοβίες, κατάθλιψη, άγχος θανάτου. Φροντίστε τον εαυτό σας για να σας φροντίσει και αυτός.

5. ΓΕΙΩΘΕΙΤΕ
Νιώστε την έλξη που προκαλεί η βαρύτητα. Νιώστε οτι είστε ριζωμένοι και σαν ένα με αυτή τη Γη. Περπατήστε ξυπόλητος στο χορτάρι ή στην άμμο. Αγγίξτε και αισθανθείτε όλο το πράσινο που μεγαλώνει γύρω σας. Οι αισθητήριες αντιλήψεις σας και η ενέργεια των φυτών είναι πολύ σημαντικό να αναμιχθούν για την επίτευξη της πνευματικότητας. Εάν κόβετε την επαφή με τα πλάσματα της Φύσης, τότε κόβετε τον εαυτό σας από την πρωταρχική ενέργεια. Μην το κάνετε αυτό.


Συνδυάστε όλα τα παραπάνω  για να είστε σε επαφή με το θαύμα της ζωής.
Και μην ξεχνάτε ... νιώστε αγάπη και ευγνωμοσύνη !!!
Ποτέ δεν απογοητεύει.

Vassilios Canellos | Blog Author

Ο Vassilios Canellos γράφει κυρίως για τον εαυτό του και κατόπιν για όποιον άλλον θέλει να κοιτάξει μέσα από την αποτυπωμένη οπτική του. Αλλωστε, επιρροές δεχόμαστε κι επιρροές γινόμαστε. Αχρονη σκέψη προσκολλημένη στο χαρτί. Νοηματική σκυτάλη για αυτόν που θα λάβει τον σπινθήρα και θα προχωρήσει ένα σκαλοπάτι μακρύτερα. Τότε το άχρονο μεταβάλλεται σε διαχρονικό, μέσα από τη συλλογική συνδρομή 
vassilios.canellos@outlook.com 

Post a Comment