Διαφημιση

header

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ

Ποιος δημιουργεί την πραγματικότητά σας; Μήπως ο περιπτεράς; Όχι βέβαια! Μήπως η κυβέρνηση ή ο εργοδότης σας; Είμαι βέβαιος ότι πολλοί θα ταχθούν με αυτή την άποψη. Έτσι, όλες οι προσπάθειές τους (όταν εκδηλώνονται) πηγαίνουν προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή να επηρεάσουν την κυβέρνηση με συλλαλητήρια, απεργίες κλπ.

Όμως όλα αυτά είναι αντίδραση, κατανοητή μεν αλλά αντίδραση. Το αντίθετο της δράσης.

Η αλήθεια που με μυστήριο τρόπο διαφεύγει χιλιετηρίδες τωρα από τον μέσο άνθρωπο είναι ότι αυτός ο ίδιος δημιουργεί την πραγματικότητά του. Δημιουργείτε την πραγματικότητά σας ακόμα κι όταν δεν καταλαβαίνετε ότι το κάνετε. Αυτό είναι ένας Συμπαντικός Νόμος που λειτουργεί πάντα είτε τον πιστεύετε είτε όχι. Η γενική θλιβερή διαπίστωση είναι ότι οι άνθρωποι δημιουργούν με ένα είδος αυτόματου πιλότου (by default).

Όταν έχετε επίγνωση για τις σκέψεις σας, και τις εκπέμπετε σκόπιμα, τότε είστε ο συνειδητός δημιουργός της πραγματικότητάς σας.

Κάπου στα Ευαγγέλια αναφέρεται, «Ζητείστε και θα σας δοθεί». Ζητάτε μέσω της προσοχής σας, μέσω των επιθυμιών σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε λέξεις. Είναι αρκετό να το νιώσετε μέσα σας. Θέλω αυτό! Θαυμάζω αυτό! Εκτιμώ αυτό κ.ο.κ. Αυτή η επιθυμία είναι η αρχή κάθε έλξης. Ποτέ δεν κουράζεστε με την διεύρυνση ή τη δημιουργία, καθώς δεν υπάρχει τέλος στις νέες ιδέες επιθυμιών που ρέουν ακατάπαυστα. Με κάθε νέα ιδέα για κάτι που θα θέλατε να βιώσετε, να αποκτήσετε ή να γνωρίσετε …θα έλθει η υλοποίησή της.

Αρκεί να μην μπλοκάρετε την παραλαβή του δώρου που ζητήσατε μέσω αμφιβολίας, ανυπομονησίας ή θεωρώντας ότι δεν το αξίζετε. 
Μόνο εσείς μπορείτε να μπλοκάρετε την υλοποίηση, κανένας άλλος. Και σίγουρα όχι ο Θεός.

Ο Θεός δεν θα φτωχύνει αν σας κάνει τη χάρη που ζητήσατε. Ως παντο-δύναμος μπορεί να εκπληρώσει κάθε επιθυμία σας. Μη ξεχνάτε ότι είστε πλασμένοι από το ίδιο υλικό, άρα έχετε τις ίδιες δυνατότητες. Μη γνωρίζοντας όμως ότι είστε Θεοί, μένετε σε κατάσταση άγνοιας κι αποδυνάμωσης.

Για την ακρίβεια έχετε παραδώσει αμαχητί τη δύναμή σας σε άλλους. Διαβάζοντας όμως αυτές τις γραμμές δεν μπορείτε πια να δικαιολογείστε ότι κανείς δεν βρέθηκε να σας  το πει.

Λάβετε υπ’όψη σας ότι εδώ στην 3η Διάσταση υπάρχει εγκατεστημένος, για λόγους ασφαλείας, ένας μηχανισμός χρονο-καθυστέρησης. Οι άνθρωποι είναι ατελείς στην εδώ ενσάρκωση και δεν έχουν πλήρη επίγνωση των σκέψεων τους. Αν είχαν αυτόματη πραγματοποίηση οι σκέψεις τότε κινδυνεύαμε να βιώσουμε όλους τους φόβους μας.

Έτσι, από τη στιγμή που θα σκεφτείτε κάτι μέχρι να υλοποιηθεί, κυλάει ένα χρονικό διάστημα, μικρό ή μεγάλο, στη διάρκεια του οποίου το σύμπαν είναι σαν να τεστάρει κατά πόσο η επιθυμία σας παραμένει στην ίδια δόνηση.

Αν δεν κάνετε κάτι ώστε να ακυρωθεί, τότε πραγματοποιείται. Αν όμως επιτρέψετε στην αμφιβολία ή άλλα αρνητικά συναισθήματα να μπουν στο παιχνίδι, η υλοποίηση αναβάλλεται.

Αυτό που ισχύει για τις επιθυμίες, ισχύει όμως και για τους φόβους. Έτσι αν δεν υπήρχε η χρονο-καθυστέρηση θα πραγματοποιούνταν αυτόματα κι αυτοί, με αποτέλεσμα καταστροφικό για μας και τον πλανήτη. Π.χ. αν φοβάστε συστηματικά ότι θα σας αρπάξουν την τσάντα, στο τέλος θα σας την αρπάξουν. Τότε θα πείτε, «τόλεγα εγώ ότι θα μου την αρπάξουν…!» Κλασσική περίπτωση αυτό-επαληθευόμενης προφητείας. Αφού λοιπόν, ό,τι πείτε θα γίνει, γιατί δεν διαλέγετε κάτι καλό, κάτι που να το θέλετε;

Γιατί αυτή η απίστευτη εμμονή στο αρνητικό;

Δείτε εικόνες ... δείτε εικόνες που θέλετε να ζήσετε και να είστε σίγουροι και σίγουρες οτι θα τις ζήσετε γιατί έτσι λειτουργεί. Πείτε με δύναμη και σιγουριά αυτό που θέλετε. Ισως σας έπεισαν οτι αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια. Ζήστε λοιπόν το παραμύθι σας.

Συνηθίζω να λέω οτι "αν δεν βρίσκεις να διαβάσεις αυτό που επιθυμείς ... γράψε το εσύ. Φτιάξε λοιπόν το παραμύθι που θέλεις να σου πουν και μπες μέσα του. 


Σουάμι Σεβαράτνα - Yogaspirit
Βιβλιογραφία: Abraham Hicks "Ask and it is Given" , Steve Rother & the Group "RE-MEMBER, a Handbook for Human Evolution"
Σχολιασμός και επεμβάσεις : Amun

Post a Comment