Διαφημιση

header

ΒΑΨΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα πράγματα απλά "συμβαίνουν", αλλά καθώς συνδεόμαστε πιο στενά με τη διαίσθησή μας, αρχίζει να διαφαίνεται ότι όλα όσα συμβαίνουν σε εμάς είναι κατά μεγάλο ποσοστό, προϊόν δικής μας δημιουργίας.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε πλήρως τι δημιουργούμε από στιγμή σε στιγμή, αλλά ευτυχώς το σύμπαν μας παρέχει πολλά σημάδια για να μας ενημερώσει όταν βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και (ακόμα περισσότερα) όταν βρισκόμαστε στον λάθος δρόμο.

Σε γενικές γραμμές, τα προειδοποιητικά σημάδια από το σύμπαν μας έρχονται με τη μορφή ανεπιθύμητων περιστάσεων και γεγονότων.

Αυτά τα σημάδια είναι ένδειξη ότι η ενέργεια σας κατευθύνεται προς μια χαμηλή δόνηση. Οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι πράξεις σας επικεντρώνονται στα αρνητικά, και αυτό δημιουργεί με τον καιρό πολλές ανεπιθύμητες περιστάσεις.

Αντίθετα, όταν οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι πράξεις σας κινούνται με υψηλή συχνότητα δόνησης, η ζωή σας (τυχαία) θα είναι τέλεια. Θα περνάτε αρκετά καλά και θα συμβαίνουν κάποια πράγματα όπως ακριβώς τα θέλατε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να αυξήσετε τη δόνηση σας συνειδητά επιλέγοντας θετικές σκέψεις.

Παρόλο που έχουμε τη δύναμη να αντηχούμε στο σύμπαν με υψηλή συχνότητα δόνησης, είναι δύσκολο για εμάς να παραμένουμε ανυψωμένοι όλη την ώρα.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι ψυχές μας είναι κολλημένες εδώ στη Γη σε μια φυσική διάσταση που είναι πολύ πιο πυκνή και πιο αργή από τις υψηλότερες, αιθέριες διαστάσεις. Τα φθηνά ρούχα που έχει ενδυθεί η ψυχή κατεβαίνοντας στην τρίτη διάσταση έχουν πολύ χαμηλότερη δόνηση από την ίδια την ψυχή.

Ως εκ τούτου, πιθανόν να χτυπηθούμε από διάφορες ανεπιθύμητες περιστάσεις από καιρό σε καιρό. Ατυχήματα, απώλεια εργασίας, τσακωμούς με την οικογένεια ή τον σύντροφο και πολλά άλλα.  Πιθανόν ακόμα να νοσήσουμε από παθήσεις που η μια να διαδέχεται την άλλη.

Όταν λοιπόν σας συμβαίνουν διάφορα αρνητικά θέματα που έχουν να κάνουν με επαναλαμβανόμενες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο, στην υγεία, στις σχέσεις κλπ. απλά σταθείτε και σκεφτείτε:

Τι θέλει να μου πει ο ποιητής;

Αναλογιστείτε το και προχωρήστε μπροστά. Μην πανικοβάλεστε, μην κολλάτε πάνω στην σκέψη αυτή που σας φέρνει φόβο, θυμό, αναστάτωση ή οτιδήποτε αρνητικό. Περάστε στην άλλη πλευρά και επικεντρωθείτε στα θετικά πράγματα που θέλετε να έλξετε.

Φτιάξτε εικόνες, ονειρευτείτε και δηλώστε! Η δύναμη της σκέψης και η ισχύς του λόγου σε συνδυασμό με την πίστη η οποία φωλιάζει μέσα σε μια καρδιά γεμάτη από αγάπη... έχει Τιτάνιες δυνάμεις.

Μας έχουν χαριστεί τα πινέλα, τα χρώματα , ο καμβάς το καβαλέτο, και οι πιο πολλοί από εμάς επιμένουμε να κρατάμε ένα κάρβουνο και να κάνουμε μουτζούρες.

Τα έχετε όλα ! Είναι δώρα ! Χρησιμοποιήστε τα !

Vassilios Canellos | Blog Author

Ο Vassilios Canellos γράφει κυρίως για τον εαυτό του και κατόπιν για όποιον άλλον θέλει να κοιτάξει μέσα από την αποτυπωμένη οπτική του. Αλλωστε, επιρροές δεχόμαστε κι επιρροές γινόμαστε. Αχρονη σκέψη προσκολλημένη στο χαρτί. Νοηματική σκυτάλη για αυτόν που θα λάβει τον σπινθήρα και θα προχωρήσει ένα σκαλοπάτι μακρύτερα. Τότε το άχρονο μεταβάλλεται σε διαχρονικό, μέσα από τη συλλογική συνδρομή 
vassilios.canellos@outlook.com 

Post a Comment