Διαφημιση

header

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

O-DROMOS-TOY-EFHARISTO

Ευχαριστώ...

9 γράμματα..Ο αριθμός της Ολοκλήρωσης.
Άραγες ένα ευχαριστώ, πόση δόνηση αγάπης κρύβει. Πως μετασχηματίζει ένα σωρό συναισθήματα, πράξεις, στιγμές, στην απόλυτη ευθυγράμμιση με την εσωτερική σου ηρεμία. Συνειδητοποιώντας τα Δώρα που έλαβες πριν ακόμη καταλάβεις το σκοπό.
Κατανοώντας κάθε μάθημα που αφομοίωσες στην καρδιά προτού αυτή προλάβει ν' ανασάνει σε κάθε πάλη με το Είναι και το Εγώ.

Ευχαριστώ λοιπόν...
Για όσα, ότι, όσους και γιατί διέσχισαν τη λεωφόρο της Ψυχής μου πατώντας γκάζι στην αρχή μη προλαβαίνοντας να δουν τοπία, μεγαλεία και εικόνες, μα στην απότομη στροφή κόψαν ταχύτητα και ανακάμψαν την πορεία αλλάζοντας προορισμό έχοντας πλάσει στο μυαλό μία δική τους Ουτοπία...


 Despina Saldari       
Despina Saldari | Energy Healing Scanner
H Δέσποινα Σαλδάρη είναι Energy Healing Scanner. Χρησιμοποιεί την ενεργειακή θεραπευτική. Η ενεργειακή θεραπευτική είναι μια ολιστική πρακτική ​που ενεργοποιεί τα λεπτότερα ενεργειακά συστήματα του σώματος για την αφαίρεση των μπλοκαρισμάτων. Με τη διάσπαση αυτών των ενεργειακών κόμπων, διεγείρεται η εγγενής ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του. Διαχειρίζεται παράλληλα το Olabisi Blog, το οποίο κοινοποιεί θέματα εσωτερικής αναζήτησης από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Στο Blog, γράφει και η ίδια στην κατηγορία Olabisi. Ολα της τα κείμενα αφορούν σκέψεις της. Το περιεχόμενο των γραπτών της, δεν επιλέγεται εξ αρχής, αλλά σχεδόν υπαγορεύεται αυτόματα με τη βοήθεια της μουσικής.
      

Post a Comment