Διαφημιση

header

ΠΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

eaytos me thetiko tropo

1. Αυτογνωσία
Εκτιμήστε τη ζωή σας και την κάθε μέρα που είστε ζωντανοί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να λυπάστε τον εαυτό σας, αν είστε ζωντανοί και υγιείς. Παρατηρήστε και περιπλανηθείτε στη φύση και αντιληφθείτε τον πλούτο της. Έτσι, θα νιώσετε τυχεροί και θα δείτε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια των άλλων και φυσικά της φύσης.

2. Αυτοεκτίμηση
Δουλέψτε με τον εαυτό σας και αντιληφθείτε την αξία σας. Μόλις πειστείτε γι’ αυτή, περάστε τη στους άλλους. Μη φοβάστε το θάρρος της γνώμης και της παρουσίας σας.

3. Αυτοέλεγχος
Λάβετε την ευθύνη για τη ζωή σας, φτιάξτε τη δική σας τύχη μέσα από προετοιμασία, αγώνα, οργάνωση και επιβεβαιωτική δύναμη.

4. Κίνητρα
Κινητοποιήστε τον εαυτό σας, εστιάζοντας στην ανταμοιβή και στο τελικό αποτέλεσμα. Ξεχάστε την αποτυχία.

5. Προσδοκίες
Ενθουσιαστείτε με τους στόχους σας και μεταδώστε το και στους άλλους.

6. Αυτοεικόνα
Προβάλλετε τη δημιουργική σας φαντασία και πάντα να παρουσιάζετε μια θετική γεύση των όσων θα ακολουθήσουν και του ανθρώπου στον οποίο θα εξελιχθείτε με ζωντανές περιγραφές.

7. Προσωπική πυξίδα
Καταγράψτε τους στόχους σας σε ένα χαρτί και μοιραστείτε κάποιους με όσους μπορούν να σας βοηθήσουν να τους εκπληρώσετε.

8. Εσωτερικός διάλογος
Αναπτύξτε τη συνήθεια του θετικού εσωτερικού διαλόγου ξανά και ξανά και όταν χαλαρώνετε, οραματιστείτε τους στόχους σας απολαμβάνοντας και ανυπομονώντας για την εκπλήρωσή τους. Είστε αρκετά δυνατοί για να το κάνετε να συμβεί.

9. Προβολή θετικότητας
Οραματιστείτε τον εαυτό σας νικητή (με την ευρεία έννοια), που ύστερα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει και άλλους νικητές της ζωής.

10. Δράση
Έχοντας περάσει από τα παραπάνω βήματα, πάρτε την αποφασιστικότητα μαζί σας και περάστε στην πράξη. Οι μόνοι περιορισμοί για την επίτευξη των στόχων στη ζωή μας είναι αυτοί που επιβάλλουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας.

VIA ENALLAKTIKI DRASI

Post a Comment