Διαφημιση

header

ΣΕΛΗΝΗ - ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ Β' ΜΕΡΟΣ

selini-to-mystiriodes-oyranio-soma-b

Στο προηγούμενο μέρος του άρθρου ΣΕΛΗΝΗ - ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ είδαμε όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία συνθέτουν το γιατί η σελήνη δεν μπορεί, παρά να είναι ένα τεχνητό ουράνιο σώμα.

Στο Β' ΜΕΡΟΣ ερχόμαστε να διαβάσουμε μια ιστορία η οποία σε άλλους θα φανεί σαν παραμύθι και σε κάποιους άλλους ως πέρα για πέρα αληθινή.

Ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε ακούσει για την Λίλιθ, την πρώτη γυναίκα του Αδάμ. Παρόλα αυτά ίσως να μην έχετε ακούσει για το ουράνιο σώμα με το όνομα Λίλιθ.
Η τροχιά της Σελήνης καθώς και η θέση περιστροφής και περιφοράς της ήταν και συνεχίζει να είναι τέτοια , που εμποδίζει τους κατοίκους της Γης να καταλάβουν την ύπαρξη της Λίλιθ , η οποία βρίσκεται διαρκώς πίσω από την Σελήνη και γι αυτό δεν τη βλέπουμε ποτέ όπως δεν βλέπουμε ποτέ και την πίσω πλευρά της Σελήνης αφού δεν περιστρέφεται με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπουμε όλη της την περιφέρεια.

Τη Σελήνη λοιπόν κατά μια πολύ ισχυρή θεωρία την έφτιαξε ο Φοίβος Απόλλων.
Αυτό το έκανε ο Απόλλων , επειδή η Λίλιθ ήταν ένα στρατηγικό σημείο στο διάστημα , από το οποίο μπορούσαν να χτυπηθούν στόχοι εγκαταστάσεων των ΕΛ στην Γη , αλλά και για να την χρησιμοποιούν οι ΕΛ,ως βάση προσβολής επίγειων στόχων αν χρειαζόταν καθώς και κατά στόχων πάνω στη Λίλιθ.

Η Λίλιθ πάνω ψηλά στον ουρανό, που βρισκόταν έδινε στους Νεφελίμ τη δυνατότητα της επόπτευσης αλλά και της προσβολής των ΕΛ.

Από εκεί σαφέστατα μπορούσαν να έχουν τον έλεγχο της Γης.

Ο Απόλλων τότε σε μια συγκέντρωση των Θεών στον Όλυμπο πρότεινε να δημιουργήσει έναν νέο δορυφόρο γύρω από τη Γη  και να τον τοποθετήσει ανάμεσα στην Γη και την Λίλιθ , τον φυσικό δορυφόρο του πλανήτη μας.

Ο Δίας θεώρησε ότι το έργο αυτό ήταν δύσκολο αν όχι αδύνατον αλλά συμφώνησε για να αφήσει τον Απόλλωνα να αποτύχει , παρακινούμενος και από την Ήρα που δεν τον συμπαθούσε

Σκάφη των ΕΛ , μυστικά και ταχύτατα , με την μέθοδο της δημιουργίας  αστρικής πύλης , έφυγαν από την Γη και πήγανε σε μέρη του κόσμου των ονείρων , του ψεύτικου δηλαδή σύμπαντος , πιο παλιά από το ηλιακό μας σύστημα και εκεί δημιούργησαν την Νέα Σελήνη , μακριά από τα μάτια των Νεφελίμ.

Η μέθοδος της δημιουργίας της , ήταν η προσφιλής στους θεούς , μέθοδος της Εφαρμοσμένης Αρχιτεκτονικής Προδόμησης.

Σύμφωνα με την τεχνολογία αυτή , δημιουργούσαν ένα μοντέλο του υπό κατασκευήν αντικειμένου καθώς και τους δομικούς λίθους , τα κομμάτια δηλαδή των διαφόρων υλικών που θα απάρτιζαν το αντικείμενο , από τα πιο μικρά , μέχρι τα πιο μεγάλα.

Το λεγόμενο αντικείμενο , μπορούσε να είναι ένα αγαλματίδιο , ή ένας τεράστιος τεχνητός , κούφιος σφαιρικός δορυφόρος , γεμάτος πόλεις και οπλικά συστήματα όπως η Νέα Σελήνη, όλο αυτό όμως υπό κλίμακα.

Μόλις τελείωνε το μοντέλο , τεράστιες μηχανές , αναλάμβαναν τη σύνθεση του, αφού πρώτα δημιουργούσαν όλα τα απαραίτητα κομμάτια.

Από μια μικρή βίδα , μέχρι τέραστιες ποσότητες βράχων ή μεταλλικών επιφανειών μήκους εκατοντάδων χιλιομέτρων.

Για να δημιουργηθεί το μοντέλο , ο σχεδιαστής συνδεόταν πνευματικά με ένα μηχάνημα που στην εποχή μας θα ονομάζαμε υπολογιστή με 3D Printer και ο υπολογιστής αυτός , διάβαζε με απίστευτη ταχύτητα, την σκέψη του σχεδιαστή.

Παρόμοια περίπτωση έχουμε διαβάσει στην Οδύσσεια , για τα πλοία των Φαιάκων , που δεν είχαν ούτε πλήρωμα , ούτε καπετάνιο , ούτε τιμονιέρη , αλλά ζητούσαν από τους ταξιδιώτες τους , να τους πούνε σε ποιά πόλη και σε ποιά χώρα κατοικούσαν και αφού έφερναν το μέρος στο μυαλό τους από τη μνήμη τους ,τα πλοία τους πήγαιναν πετώντας στον προορισμό τους.

Έτσι λοιπόν ο Φοίβος Απόλλων , αφού μοίρασε στους επιστήμονες των ΕΛ που είχε μαζί του, τις επί μέρους εργασίες , ανέλαβε ο ίδιος την ολική δόμηση.

Σε σχετικά ελάχιστο χρόνο, η προ-δόμηση είχε ολοκληρωθεί και τα τεράστια μηχανήματα των ΕΛ , εργοστάσια ουσιαστικά , που λειτουργούσαν αυτοματοποιημένα παίρνοντας υλικά από το παμπάλαιο άστρο ηλικίας περίπου 8,2 δισεκατομμυρίων ετών , όπου πήγαν για κατασκευάσουν την Νέα Σελήνη, άρχισαν το τιτάνιο έργο.

Η όλη κατασκευή των επί μέρους χώρων, τόσο της επιφάνειας της Σελήνης , όσο και του εσωτερικού της , ήταν τέτοια , που επέτρεπε την λειτουργία της , τόσο από τους ΕΛ όσο και από τους ανθρώπινους συγγενείς τους , τους ΕΛ-ληνες .

Ο Φοίβος Απόλλων , έδωσε την εντολή και η προδομημένη Σελήνη , άρχισε να δημιουργείται.

Ο υπερυπολογιστής που συνέλαβε τη σκέψη του Απόλλωνα, ξεκίνησε να μοντάρει τα δισεκατομμύρια κομμάτια που παάρτιζαν το ουράνιο σώμα. Εφτιαχνε ένα σφαιρικό αντικείμενο τεραστίων διαστάσεων. Μιλάμε για μια κοίλη κατασκευή , φτιαγμένη από τιτάνιο και ζιργκόνιο.

Ο σφαιρικός της σκελετός , κατά την συνήθεια των ΕΛ , καλύφθηκε από μέσα και από έξω, πλήρως από χαλκό.

Το εξωτερικό περίβλημα , επιστρώθηκε με βράχους και χώμα , ελαχίστου πάχους , στις πεδιάδες , ενός χιλιομέτρου.

Αυτό θα έδινε την δυνατότητα απορρόφησης των κρούσεων των μετεωριτών , που λόγω έλλειψης ατμόσφαιρας , θα έφταναν όλοι στην επιφάνεια της Νέας Σελήνης.

Το περίβλημα της , είναι αυτό που ευθύνεται για το ότι το εσωτερικό όλων των κρατήρων της Σελήνης είναι επίπεδο, αφού δεν υποχωρεί στις πιέσεις. Για να καταλάβει κανείς τι είναι αυτό ας ρίξει μια ελαφριά πέτρα και μια βαριά πέτρα σε μαλακή λάσπη από το ίδιο ύψος. Η βαριά θα δημιουργήσει έναν βαθύτερο κυκλικό λάκκο. Στη Σελήνη μικροί και γιγάντιοι μετεωρίτες δημιουργούν επίπεδες κυρτές λακκούβες που φτάνουν σε πολύ μικρό βάθος, ανεξάρτητα από το μέγεθος του αντικειμένου που προσέκρουσε. Πράγμα που δείχνει περίτρανα οτι κάτω από τον επιφανειακό φλοιό, υπάρχει κάτι ασυμπίεστο.

Στην επιφάνεια της Σελήνης , οι ΕΛ , όπως λέει και ο Πρόκλος , έκαναν πολλά μεγάλα κτίρια, πόλεις και  βουνά, στις πλαγιές των οποίων έφτιαξαν και τις περισσότερες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Οι πόλεις ήταν αρκετά μεγάλες και μπορούσαν να παρέχουν τα πάντα στους Έλληνες , που είχαν ανάγκη από αρκετά πράγματα, σαν ανθρώπινα όντα που ήταν και βέβαια νέκταρ και αμβροσία για τους ΕΛ.

Η άμυνα των εγκαταστάσεων απέναντι στα όπλα των Νεφελίμ , επιτυγχανόταν:
Με πολλαπλά στρώματα τεραστίων κρυστάλλων , που απορροφούσαν την ενέργεια των ενεργειακών δεσμών των όπλων των Νεφελίμ
Με ακτίνες εκτροπής υλικών σωμάτων , που εξέτρεπαν τους μετεωρίτες , ή τους τεράστιους βράχους σε μέγεθος ολόκληρων βουνών που έριχναν οι Νεφελίμ
Με θόλους από "ασύγκριτην ύαλον" , (όπως ονομάζει κι ο Ενώχ το υλικό αυτό), ενεργειακούς δηλαδή θόλους που μέσα στο πεδίο τους αιωρούνταν εκατομμύρια μικρών κρυστάλλων που συντονιζόμενοι απορροφούσαν την ποσότητα της όποιας ενεργειακής δέσμης έπεφτε πάνω τους.

Το εσωτερικό της Σελήνης , δεν είχε καμιά σχέση με το εξωτερικό , όχι μόνο ως προς την μορφή του , αλλά και ως πρός την χρήση του.

Το εξωτερικό μέρος μορφοποιήθηκε έτσι , ώστε να φιλοξενεί όλους εκείνους που θα λειτουργούσαν τα διάφορα συστήματα στρατιωτικών εφαρμογών , αλλά και τα εργοστάσια κατασκευής ανταλλακτικών , τροφών και ο,τιδήποτε άλλο μπορούσαν να έχουν ανάγκη οι κάτοικοι χειριστές της Νέας Σελήνης.

Το εσωτερικό φτιάχτηκε , για να λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα , ακόμη και αν η Σελήνη έπεφτε στην κυριαρχία των Νεφελίμ ή οποιουδήποτε άλλου στην επιφάνεια της.

Κανείς δεν μπορούσε και δεν μπορεί και στις μέρες μας , να μπει στο εσωτερικό της.
Είναι απομονωμένο όπως και τα Τάρταρα στην Γη.

Το εσωτερικό της Σελήνης , περιέχει όλους εκείνους τους μηχανισμούς που της δίνουν κίνηση , που διορθώνουν όποτε χρειαστεί την τροχιά της και που εξασφαλίζουν την θέση της στον χώρο , ώστε να παραμένει η Λίλιθ στην σκιά της Σελήνης και ποτέ να μην έρχεται σε οπτική επαφή με την Γη.

Η Σελήνη είναι σε τέτοια απόσταση από την Γη , ώστε η φαινόμενη διάμετρός της να είναι ίδια με αυτή του Ήλιου και εφόσον χρειαστεί , σε περίπτωση μιας ηλεκτρομαγνητικής καταιγίδας από τον ήλιο, στο ορατό φάσμα , να μπορεί να δώσει σε μια κατ΄επιλογήν περιοχή , ολική έκλειψη Ηλίου αλλά και πλήρη προστασία των ανθρώπων σε εκείνη την περιοχή.

Όταν η Σελήνη ετοιμάστηκε , ο Απόλλων ήταν αυτός που αποφάσισε για την μέθοδο μεταφοράς της. Δεν είναι τυχαίο το όνομα των διαστημοπλοίων της NASA που πήγαν εκεί.

Υπήρχανε δύο τρόποι να μεταφερθεί η Σελήνη.
  • Ο ένας ήτανε να ταξιδέψει μέσα στο χάος από το σημείο κατασκευής μέχρι την Γη.Αυτό το ταξίδι , όσο γρήγορα και να γινότανε θα κρατούσε χιλιάδες χρόνια.
  • Ο άλλος ήτανε να δημιουργήσουν μια αστρική πύλη τεραστίων διαστάσεων και να την μεταφέρουν στην θέση της.
Μπορεί ο κόσμος των ονείρων (υλικός κόσμος) να είναι ψεύτικος , αλλά ακολουθεί συγκεκριμένα πρότυπα , που εμείς τα ονομάζουμε νόμους της φύσης.Όσοι αποδέχονται τους νόμους αυτούς και παραμένουν προσκολλημένοι στον κόσμο αυτό , επηρεάζονται από οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει σε αυτόν.Όταν για παράδειγμα μας αγγίξει η φλόγα μας καίει.
Η ίδια φλόγα ωστόσο , αν αγγίξει κάποιον που πιστεύει ότι η φλόγα είναι ψεύτικη και δεν υπάρχει , δεν τον καίει.

Έτσι , η εμφάνιση της Σελήνης στον ουρανό της Γης , θα είχε σαν συνέπεια την αλλαγή χιλιάδων παραμέτρων της ζωής πάνω στον πλανήτη μας.

Το κύριο πρόβλημα του Απόλλωνα, δεν ήταν το πως θα διαχειριστεί την δημιουργία,το άνοιγμα και το κλείσιμο της αστρικής πύλης στο σύστημα του παμπάλαιου άστρου, αλλά οι αλλαγές από πλευράς ισορροπιών και επιδράσεων των κανόνων της ουρανίου μηχανικής που θα προκαλούσε η Σελήνη ερχόμενη στο δικό μας σύστημα.

Ο Απόλλων βέβαια , δεν ήταν ειδικός στην μουσική αρμονία της λύρας , όπως λένε τα παραμυθάκια , αλλά ειδήμων στην μουσική αρμονία του σύμπαντος.

Έτσι , αποφάσισε τα παρακάτω.
  1. Θα κατασκεύαζε την Σελήνη έξω από το ηλιακό σύστημα που επέλεξε και που απείχε περίπου 250 έτη φωτός από την Γη , ώστε η ύπαρξή της , να μην επηρεάσει καθόλου την δομή και την δυναμική συμπεριφορά του.
  2. Θα έβαζε τον Ήφαιστο να κατασκευάσει την αστρική πύλη κοντά στην Σελήνη και πάνω στο μονοπάτι της τροχιάς της , ώστε να την οδηγήσει κατ΄ευθείαν μέσα σε αυτήν.
  3. Το άκρο της εξόδου της αστρικής πύλης , θα ήταν έξω από το δικό μας ηλιακό σύστημα.
  4. Η είσοδος στο ηλιακό μας σύστημα , θα γινότανε με υψηλή ταχύτητα που θα μειωνότανε καθώς θα έφτανε στην επιθυμητή τροχιά της γύρω από την Γή.
  5. Ταυτόχρονα και καθώς η Σελήνη θα πλησίαζε , θα έπρεπε να υπολογιστεί πώς η Λίλιθ θα μετέβαλε την τροχιά της , ώστε να μείνει συντονισμένη σε τροχιά που να αντιστοιχεί, στον γεωμετρικό τόπο των σημείων Lagrange ( όπως τα ονομάζουμε σήμερα ) , των σημείων ισορροπίας δηλαδή στο τριπλό πλέον σύστημα Γης , Σελήνης , Λίλιθ.
  6. Το τελευταίο που χρειαζόταν να υπολογιστεί , ήταν το πως θα γινόταν η σταδιακή προσαρμογή της Γης , όσον αφορά την βαρυτική της αλληλεπίδραση με την Σελήνη. Αυτό θα το έλυνε μετά το τέλος της όλης διαδικασίας και ήταν και το τελευταίο που τον απασχολούσε , αφού η ίδια η έλξη της Λίλιθ πάνω στην σχετικά ελαφριά κούφια Σελήνη , θα την έκανε να έχει φαινομενικά ακόμα μικρότερη μάζα , αφού θα της ασκούσε έλξη αντίθετη από αυτήν της Γης.
Έτσι αποφάσισε , και έτσι έπραξε.

Από την στιγμή που ο Απόλλων ξεκίνησε από την Γη , μέχρι την στιγμή που η Σελήνη βρισκόταν σε τροχιά γύρω από αυτήν , πέρασαν 1061 μέρες. Όσος είναι και ο λεξάριθμος του ονόματός του.

Όταν η Σελήνη εμφανίστηκε έξω από το ηλιακό σύστημα και άρχισε με πολύ μεγάλη ταχύτητα να πλησιάζει πρός την τροχιά της Γης ,σκάφη των Νεφελίμ την πλησίασαν και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για κατασκεύασμα που δεν ανήκει σε αυτά που ονομάζουμε φυσικά σώματα του κόσμου των ονείρων ,αλλά για κάτι το τεχνητό.

Οι πολιτείες και εγκαταστάσεις εξάλλου πάνω της , το έκαναν αυτό ολοφάνερο.

Τότε , ο Απόλλων, ενημέρωσε τους πάντες ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο δώρο του Δία στα 72 γένη των Νεφελίμ.

Ενα δώρο πάνω στο οποίο όλοι θα ήταν ευπρόσδεκτοι , για να το δουν από κοντά.

Μέχρι να μιλήσουν και να συνεννοηθούν μεταξύ τους οι αρχηγοί όλων των γενών , η Σελήνη είχε ήδη πλησιάσει και οι ΕΛ εν τω μεταξύ είχαν δεχθεί αντιπροσωπείες από κάθε ενδιαφερόμενο πάνω στην Σελήνη , χωρίς όμως να τους δώσουν κανένα στοιχείο για τους μηχανισμούς της και χωρίς να βάλουν κανέναν στο αυτοματοποιημένο εσωτερικό της.

Επρόκειτο για εκείνο το μικρό χρονικό διάστημα κατά το οποίο , οι Νεφελίμ υποτίμησαν τον Δία και τους ΕΛ.

Έκαναν λάθος και το πλήρωσαν.

Η Σελήνη μπήκε σε τροχιά γύρω από την Γη και μόνο την τελευταία στιγμή συνειδητοποίησαν , ότι η Λίλιθ πλέον είχε αχρηστευθεί , αφού κρυβόταν εντελώς πίσω από την νέα Σελήνη.

Η κίνηση αυτή ήταν απόλυτα στρατηγική Ο πόλεμος πλέον, η Γιγαντομαχία δηλαδή ,ήταν αναπόφευκτη.

Ήταν αναμφισβήτητα ο πρώτος Δούρειος Ίππος.

Αφού μιλήσαμε για την δημιουργία της Σελήνης και πως έφτασε εδώ κοντά στην Γη μας ας δούμε τώρα μερικές απαντήσεις σε ερωτήματα όπως είναι για παράδειγμα το γιατί δεν είναι ίδιες η ορατή και η αόρατη πλευρά του τεχνητού δορυφόρου της Γης.

Όταν έγινε ο Πόλεμος των Ελ με τους Νεφελίμ , η Σελήνη χτυπήθηκε από τις εγκαταστάσεις των Νεφελίμ στη Γη αλλά και από τη Λίλιθ.

Η περιοχή της Σελήνης που έβλεπε πρός την Γη , λόγω των αναγκών της χρήσης της , είχε πολύ περισσότερες εγκαταστάσεις και είχε πολύ περισσότερες πεδινές περιοχές.

Ήταν ως εκ τούτου και πολύ περισσότερο προστατευμένη από την πτώση των μετεωριτών .

Έτσι , η μεν πλευρά που φαίνεται μόνο από την Λίλιθ είναι γεμάτη κρατήρες , είτε από την πτώση μετεωριτών , είτε από τις εκρήξεις των χτυπημάτων που δέχτηκε από την Λίλιθ , η δε πλευρά που βρίσκεται πρός την Γη έχει πολύ λιγότερους κρατήρες , λόγω των πολύ λιγότερων χτυπημάτων που δέχτηκε, εξαιτίας της αυξημένης προστασίας.

Άλλη πιθανή ερώτηση είναι , γιατί δεν καταστράφηκαν τα μηχανήματα πτήσης στο εσωτερικό της Σελήνης κατά την Γιγαντομαχία.

Εκείνο το οποίο κατάλαβαν αμέσως οι Νεφελίμ , όταν άρχισαν οι πρώτες εχθροπραξίες με τους ΕΛ , ήταν ότι εαν καταστρεφόταν ο μηχανισμός πτήσης της Σελήνης , αυτή θα έπεφτε πάνω στην Γη και θα κατέστρεφε τα πάντα.

Για το λόγο αυτό , όλες οι μάχες που δώθηκαν , ποτέ δεν είχαν σαν στόχο την καταστροφή της Σελήνης ούτε την καταστροφή ή το μπλοκάρισμα των μηχανισμών πτήσης . Οι μάχες δόθηκαν στο να καταστραφούν οι εγκαταστάσεις επιφανείας.

Κατά την διάρκεια της Γιγαντομαχίας , του πολέμου δηλαδή των ΕΛ και των Νεφελίμ , αναρίθμητες αποστολές σχεδιάστηκαν , κυρίως από καταδρομείς Μισναβάχ του γένους Μπαχομέχ , για να μπούν στο εσωτερικό της Σελήνης , να το κυριεύσουν και να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας του , ώστε να πάρουν τον έλεγχό της.

Πολλοί προσπάθησαν .Όλοι σκοτώθηκαν .

Αντίστοιχες επιχειρήσεις και μάχες και βομβαρδισμοί έγιναν και κατά τον ελληνοατλαντικό πόλεμο.

Στο τέλος , δεν έμεινε κανείς ζωντανός πάνω στην Σελήνη. Όλα καταστράφηκαν και εγκαταλήφθηκαν.

Ο αυτοματοποιημένος μηχανισμός του Απόλλωνα όμως , συνεχίζει να λειτουργει και η Σελήνη συνεχίζει να κρύβει την Λίλιθ από προσώπου Γης.

Στην Λίλιθ και την Σελήνη σήμερα , επικρατεί η απόλυτη καταστροφή και η απόλυτη εγκατάλειψη.
Ελάχιστες κτιριακές εγκαταστάσεις πλέον λειτουργούν , χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος για τους Νεφελίμ που τις συντηρούν.

Κατά τον πόλεμο Ελλήνων και  Ατλάντων , καταστράφηκαν τα πάντα.

Κανείς δεν επιχείρησε μετά τον Ελληνοατλαντικό πόλεμο να μπει στο εσωτερικό και να πάρει τον έλεγχο , αφού κάθε τέτοια προσπάθεια θα οδηγούσε την Σελήνη , σε ακαριαία σύγκρουση με την Γη όπως διευκρίνησε ο κατασκευαστής Φοίβος Απόλλων.

Με το δεδομένο αυτό ο τοπικός ρυθμιστής ( LOCAL REGULATOR ) , εμποδίζει πλέον κάθε τέτοια προσπάθεια.Τα στοιχεία του άρθρου προέρχονται από τον τόμο "ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ", και η επιμέλεια έγινε από τον συνεργάτη της Αθέατης γνώσης Δημήτρη Παπαδούδη.

WRITTEN BY AMUN

Vassilios Canellos | Blog Author

Ο Vassilios Canellos γράφει κυρίως για τον εαυτό του και κατόπιν για όποιον άλλον θέλει να κοιτάξει μέσα από την αποτυπωμένη οπτική του. Αλλωστε, επιρροές δεχόμαστε κι επιρροές γινόμαστε. Αχρονη σκέψη προσκολλημένη στο χαρτί. Νοηματική σκυτάλη για αυτόν που θα λάβει τον σπινθήρα και θα προχωρήσει ένα σκαλοπάτι μακρύτερα. Τότε το άχρονο μεταβάλλεται σε διαχρονικό, μέσα από τη συλλογική συνδρομή 
vassilios.canellos@outlook.com 

Post a Comment