Διαφημιση

header

Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Τα πρότυπα που δημιουργήσατε χιλιάδες χρόνια τώρα, είναι πρότυπα για να μπορείτε να λειτουργείτε μέσα στο σύστημα. Είναι ένα σύστημα αλληλοεπίδρασης, προσφοράς και ζήτησης. Είναι αυξομείωση της τιμής σε κάθε θέμα.

Μπορεί αρχικά όταν κατασκευάστηκε να ήταν χρήσιμο για να μπορέσετε να μπείτε σε μία τάξη. Τώρα όμως έχετε αλλάξει, ξεφύγατε από τη ζωική φύση ή ας πούμε ότι προσπαθείτε να ξεφύγετε. Η ζωική φύση έρχεται σε σώμα με σκοπό την επιβίωση, φαγητό, νερό, επέκταση του είδους. Αυτή είναι καθαρά ζωική φύση. Πλέον αλλάξατε. Βάλατε κανόνες στα πάντα. Κανόνες πώς να συμπεριφέρεστε, πώς να νιώθετε, τι να κάνετε, πώς να το κάνετε ακόμα και πως να αγαπάτε. Αυτοί οι κανόνες φυσικά δεν μπορούν να σας βοηθήσουν στην εξελικτική σας δομή γιατί η αγάπη είναι το μέσο για αυτό.

Αγαπημένοι, η αγάπη δεν έχει πρότυπα, δεν έχει κανόνες και σημαντικότερο δεν μπορείτε να την ορίστε ποτέ, ούτε πότε θα έρθει, ούτε πως θα έρθει. Απλά έρχεται. Έρχεται ίσως με λόγο μία καρμική συνάντηση, μία ανταλλαγή μαθημάτων, μία συνάντηση-επίτευξη ενός μεγαλειώδους θεϊκού έργου. Δεν έρχεται από εσάς, από τα σώματα σας. Δεν έρχεται κάν από τον πλανήτη σας. Ναι όμως λειτουργεί μέσα από τα σώματα σας.

Όπως και εσείς, έτσι και ο πλανήτης σας προσπαθεί να καταλάβει το νόημα της απειροσύνης της αγάπης για να μπει στην μικρή σας διάσταση, να την μεγαλώσει ώστε να επέλθει ιερός πλανήτης. Με την ίδια διαδικασία εργάζεστε για να κάνετε το κέντρο καρδιάς σας, ιερό κέντρο καρδιάς.

Την αγάπη επιβάλλεται να την δεχτείτε όπως εμφανίζεται στη ζωή σας, όπως ακριβώς είναι. Θα χρειαστεί να πάτε ενάντια σε όλα, αν θέλετε πραγματικά να μείνει μαζί σας. Η αγάπη μετουσιώνει την προσωπικότητα σας και καθηλώνει τον εγωισμό σας. Είναι αυτά, που σας κλείνουν έξω από αυτή. Έξω από την γλυκιά μαγεία του δώρου της ζωής. Να είσαστε ψυχές μέσα σε ανθρώπινο σώμα. Αν δεν μπορείτε να την δεχτείτε όπως έρχεται αγνή και αρχίζετε να βάζετε κανόνες και όρους, τότε είναι θέμα χρόνου να σας εγκαταλείψει. Στην ουσία όμως δεν σας εγκαταλείπει η αγάπη, αλλά εσείς κλείνετε την πόρτα σε αυτή την θεική ουσία, την αγάπη. Θα πρέπει να δεχτείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που έρχονται μαζί της. Δεν ακολουθεί κανένα πρότυπο του συστήματος γιατί αυτά τα πρότυπα είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να κλείνουν την αγάπη έξω από την ζωή σας. Φτιάχτηκαν ακριβώς για να κλείνουν την αγάπη, αρα δεν μπορείτε να πάτε με αυτά για να ζήσετε την αγάπη.

Αφεθείτε, εμπιστευτείτε και περπατήστε τα βήματα που στρώνει μποστά σας η αγάπη. Στην αρχή σας φαίνεται καθαρή τρέλλα γιατί σας καλεί να εγκαταλείψετε το γνωστό τρόπο ζωής που φτιάξατε και αυτό φυσικά δεν σας αρέσει, σας τρομάζει. Κουραστήκατε να φτιάξετε αυτό τον τρόπο θολωμένης συνείδησης, έτσι τώρα το θεωρείτε κτήμα σας, ότι αυτή είναι η ζωή σας, η πραγματικότητα σας. Δεν είσαστε όμως αυτό. Η αγάπη έρχεται ακριβώς για αυτό. Για να σας απελευθερώσει από αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Της ζητήσατε να έρθει και όταν εμφανιστεί κάνετε βήματα πίσω από φόβο για αλλαγή.

Αυτή αγαπημένοι είναι η συνήθης αντίδραση στην εμφάνιση της αγάπης. Ζητάτε αλλαγή στην ρουτίνα σας γιατί βαρεθήκατε αυτή την κατάσταση στη ζωή σας. Προσεύχεστε για αλλαγή, όταν όμως έρθει η πολυπόθητη αλλαγή δυσκολεύεστε να την ακολουθήσετε, δυσκολεύεστε να ζήσετε με την αγάπη. Θέλετε να μείνουν όλα όπως είναι και η αγάπη να εφαρμόσει σε αυτά. Αυτά είναι όμως που δηλητηριάζουν, εσάς και τις σχέσεις σας. Αυτά που ζείτε στη ζωή σας είναι αυτά που σας στράγγιζουν από την αγάπη. Η αγάπη έρχεται ακριβώς για να σας βγάλει έξω από αυτά . Είναι μία αστεία κατάσταση όταν το σκεφτείτε. Δεν ακολουθεί κανένα πρότυπο η αγάπη και δεν μπαίνει σε κουτιά. Φέρνει την αλλαγή και η αλλαγή είναι αυτό που ζητήσατε, που ζητάτε. Η αγάπη είναι ελεύθερη ροή ενέργειας. Έτσι σας ελευθερώνει καθώς την ακολουθείτε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θαύματα έρχονται στη ζωή σας όταν περπατήσετε τα βήματα που σας στρώνει. Δεν μιλάμε μόνο για ερωτική αγάπη, αλλά την αδερφική, την φιλική, την οικογενειακή και βασικά την εσωτερική υπόσταση της αγάπης που καθορίζει όλη την ποιότητα ζωής σας. Την αγάπη που βιώνετε μέσα σας και σας ανοίγει το δρόμο καθώς την αφήνετε προς τα έξω σας. Γενικά, κάθε δράση που ανοίγει το καρδιακό σας κέντρο και κάνει την καρδιά σας να σκιρτάει και να σας οδηγεί σε μία ολιστική , ήρεμη περιπέτεια.

Κανένας κανόνας δεν ορίζει την δράση της. Η αγάπη από μόνη της είναι ελεύθερη και έτσι θα την ζήσετε και θα ελευθερωθείτε έξω από κάθε πρότυπο σύστημα.

Τολμήστε να  την ακολουθήσετε και θα κερδίσετε το πολυτιμότερο δώρο. Τη ζωή σας πίσω. Την ύπαρξη σας ζωντανή και πάνω από όλα ελεύθερη από κάθε σύστημα, πρότυπο, κανόνα. Αγάπη.

 Αθανάσιος  Παναγή

Post a Comment