Διαφημιση

header

Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

aggeliki-therapeytiki

Ίσως κάποιοι από εμάς να έχουμε ακούσει για την Αγγελική θεραπευτική. Για να το εξηγήσουμε όμως αυτό θα πρέπει πρώτα να δούμε τι είναι ασθένεια και τι υγεία.

Η υγεία μπορεί να οριστεί ως η συνεχής αρμονική ροή ενέργειας ανάμεσα σε σώμα, νου,πνεύμα,ψυχή και τον συμπαντικό ιστό της ζωής. Όταν είμαστε ασθενείς,μπλοκάρεται η ροή ζώσας ενέργειας σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας.

Η ασθένεια είναι το μέσο της ψυχής για να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του υλικού σώματος, των σκέψεων,των συναισθημάτων και των αισθήσεών μας. Δεν πρέπει ποτέ να τη βλέπουμε σαν μια αρνητική εμπειρία.
Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί η ψυχή μας για να τραβήξει την προσοχή μας.

Όταν είμαστε υγιείς συνήθως θεωρούμε τη ζωή δεδομένη και νομίζουμε ότι είμαστε σωματικά αθάνατοι.

Αυτή η ψευδαίσθηση οδηγεί στη στασιμότητα της ψυχής και στο θάνατο της πνευματικής ανάπτυξης και της ψυχικής αρμονίας.

Κάθε ασθένεια δημιουργεί έναν ιερό χώρο όπου το πνεύμα μας μπορεί να μας διδάξει την αυτογνωσία. Αν αρπάξουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με την ψυχή μας,ελευθερωνόμαστε από τη στασιμότητα και προχωράμε μπροστά σε μια πιο πνευματική και αρμονική ζωή.

Η αγγελική θεραπεία αποσκοπεί στην υπόδειξη του δρόμου που οδηγεί στην ενότητα με την ψυχή.Δεν εστιάζει μόνο στην ευεξία,αλλά σε πολύ περισσότερα επίπεδα!

Οι αγγελικές δυνάμεις επιδρούν στα σώματα των ανθρώπων μέσω της σύνδεσης, καθαρίζοντας τις τοξίνες και αποκαθιστώντας τα σημεία που νοσούν.

Οι αρχάγγελοι-θεραπευτές περνούν τις θεραπευτικές τους ιδιότητες μέσα από τα χέρια του θεραπευτή. Αυτό φέρνει άμεση εξισορρόπηση στο ενεργειακό σώμα και έτσι θεραπεύεται και ο υλικός φορέας.

Ο θεραπευτής που ενεργεί μέσω θεραπευτών-αγγέλων πρέπει να είναι ένα καθαρό κανάλι δηλαδή ένας ενεργειακός  μετασχηματιστής. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παρεμβάλλονται  σε αυτό που κάνει, ούτε το προσωπικό στοιχείο,αλλά ούτε τάσεις εγωισμού και έπαρσης.

Θα πρέπει να έχει ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας μέσω διαλογισμού,να επικαλείται τους αρχαγγέλους-θεραπευτές και να εστιάζει την προσοχή του στα χέρια του.

Η αποστασιοποίηση του θεραπευτή βοηθά τους αγγέλους να λειτουργήσουν χωρίς τις επιρροές της προσωπικότητας του δέκτη.

Η εγωιστική σκέψη ή η μεγάλη επιθυμία είναι στοιχεία ανατρεπτικά,διότι το νοητικό μέρος του ανθρώπου μπορεί να δεχθεί επιρροές και ως εκ τούτου να περάσουν ξένες ενέργειες που δεν εναρμονίζονται με τις αγγελικές.

Έτσι μπορεί να προκληθεί σύκρουση ενεργειών που πολλές φορές έχει επίπτωση και στο θεραπευτή και στον θεραπευόμενο.

Οι ενέργειες των αρχαγγέλων είναι φωτιά. 

Είναι πού δυνατές και δεν μπορούν να περάσουν ατόφιες. Χρειάζονται ένα καθαρό μετασχηματιστή (θεραπευτή),ο οποίος έχει εκπαιδευτεί να ελέγχει τα συναισθήματα και τις νοητικές σκεπτομορφές.

Η μόνη δόνηση που πρέπει να υφίσταται,είναι η δόνηση της αγάπης.
Η ενέργεια της αγάπης είναι καλός αγωγός των αγγελικών θεραπευτικών ενεργειών.

Όταν η προσωπικότητα ζητά μόνο επιτυχίες και προβολή,το κανάλι των αγγελικών ενεργειών κλείνει.

Όταν ένας άνθρωπος επιλέγει να γίνει πύλη αγγέλων,περνάει από συνεχόμενα στάδια κάθαρσης.

Αυτό σημαίνει ότι όσο διευρύνεται ως μετασχηματιστής τόσο εξαγνίζεται και θεραπεύεται και ο ίδιος μαζί με τους ανθρώπους που προστρέχουν σε αυτόν για να λάβουν δια της μεσολάβησης του, την ευεργεσία των Αγγελικών δυνάμεων.

Επιμέλεια κειμένου Despina Saldari
Με στοιχεία από τη Σκάλα του Φωτός "Αγγελική Θεραπευτική"

Post a Comment