Διαφημιση

header

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ

i-metabasi-sti-nea-epoxi-kai-oi-epidraseis-sto-soma-mas

Έχουμε περάσει τεράστιες αναβαθμίσεις και ενεργοποιήσεις από τον Οκτώβριο του 2010 όταν εισήλθαμε σε μια νέα διάσταση και μια νέα χρονολογική σειρά όπως ανέφερα και σε προηγούμενα άρθρα. 

Το παλιό χρονοδιάγραμμα έχει καταρρεύσει και δεν μπορούμε πλέον να επιστρέψουμε σε αυτό. Τώρα μπορείτε να ξεχωρίσετε ότι κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζατε στο παρελθόν εξακολουθούν να βρίσκονται σε αυτό το παλιό χρονοδιάγραμμα. Αυτές είναι  ψυχές που εξακολουθούν να είναι κολλημένες στο τρισδιάστατο πλέγμα και δεν μπορούν να προχωρήσουν και να απομακρυνθούν από το παλιό αυτό χρονοδιάγραμμα.

Σας ενημερώνω οτι αν αυτός είναι κάποιος που δεν έχετε έρθει σε επαφή μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα, να είστε έτοιμοι να σοκαριστείτε όταν μιλήσετε ξανά μαζί τους Η διαφορά ανάμεσα σας θα είναι η μέρα με τη νύχτα. Τώρα θα τους δείτε να κρέμονται στο παρελθόν χωρίς να συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Θα περιμένουν επίσης να είστε ακριβώς το ίδιο κι εσείς.

Δεδομένου ότι δεν είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε μια κατώτερη πραγματικότητα από τη στιγμή που θα ανυψωθούμε σε ένα υψηλότερο νέο χρονοδιάγραμμα, η μόνη διέξοδος από τα παλαιά χρονοδιαγράμματα για αυτούς είναι να εξελιχθούν. Πιθανολογώ ότι δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν κολλήσει εκεί που είναι αυτή τη στιγμή.

Θα είναι πολύ δύσκολο να τους μιλήσετε, οπότε να είστε προετοιμασμένοι οτι θα βρείτε μεγάλες αντιδράσεις. Δεν θα έχουν ιδέα για το τι τους λες όταν μιλάς μαζί τους. Θα είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο να μπορέσουμε να μιλήσουμε μαζί τους με σαφήνεια.

Καθώς μετουσιώνονται αυτά τα υψηλότερα χρονοδιαγράμματα, ορισμένοι από τους τρόπους με τους οποίους εκδηλώνεται η εξέλιξή μας στο φωτισμένο σώμα είναι μέσω της ακραίας θεραπείας όλων των προηγούμενων χρονοδιαγραμμάτων. Είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τα δικά μας χρονοδιαγράμματα κι όχι των άλλων που ζουν μαζί μας. Αν δεν αναλάβουν δράση μόνοι τους θα κολλήσουν στο τρισδιάστατο πλέγμα.

Πολλοί από εμάς βρίσκονται τώρα στη δική τους φούσκα όπως και πολλοί άλλοι που εργάζονται ενεργά για να εξελιχθούν στο φωτισμένο τους σώμα. Δίπλα μας τα μέλη της οικογένειας μας προσλαμβάνουν βοήθεια μέσα από την ενέργεια που εκπέμπουμε και μπορεί να τους εκδηλωθεί η επιθυμία να θεραπεύσουν τους εαυτούς τους.Μέσα απο τη θεραπεία τους θεραπεύουν το παρελθόν τους και όλα τα παρελθόντα χρονοδιαγράμματα τους.

Αυτή η επούλωση έχει συμβεί μέσα από την επαναλαμβανόμενη προβολή του παρελθόντος μας ξανά και ξανά για να μπορέσουμε να το θεραπεύσουμε. Αυτό συνέβη εδώ και πολλά χρόνια από το 2012. Μόλις θεραπεύουμε μια πτυχή και έχουμε καθαρίσει αυτή την ενέργεια από το σώμα μας, προχωράμε στο επόμενο επεισόδιο της ζωής μας το οποίο χρειάζεται θεραπεία.

Αυτά τα τμηματικά επεισόδια θεραπείας έρχονται χωρίς προειδοποίηση από το Σύμπαν. Μπορεί να  είμαστε απασχολημένοι με την καθημερινότητα μας  και παρόλα αυτά  να αντιληφθούμε τις αιτίες από ένα ζήτημα  του παρελθόντος που ήταν επώδυνο και το αποσύραμε από τη ζωή μας.. Τώρα μπορούμε να δούμε πίσω και πέρα  ​​από αυτό που θεωρούσαμε οτι ήταν το θέμα και να ανακαλύψουμε τι πραγματικά συνέβαινε. Τη στιγμή που συνέβη δεν είχαμε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες, αλλά καθώς κινούμαστε στα νέα χρονοδιαγράμματα αρχίζουμε να  μπορούμε να δούμε καθαρά τι συνέβη τότε.

Όλη η επούλωση παλαιών θεμάτων πρέπει να θεραπευτεί προτού ο σχηματισμός του νέου φωτεινού  σώματος μπορέσει να συνεχιστεί. Αυτός είναι ο λόγος που βιώνουμε ξεκινήματα και σταματήματα στην εξέλιξη μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ποσότητα επούλωσης που πρέπει να γίνει ανά θέμα, κι 'αυτό μπορεί να πρέπει να διευρυνθεί σε εβδομάδες, μήνες και χρόνια ακόμα.

Μαζί με αυτή τη θεραπεία έρχεται και ο πόνος του σώματος που συνοδεύει αυτούς τους μετασχηματισμούς. Μερικά από τα πιο πρόσφατα συμπτώματα του σώματος σας μπορεί να ήταν:

Κρύα ρίγη που έρχονται από πάνω μέχρι κάτω  στο σώμα
Βαθιά θλίψη και αυθόρμητο κλάμα. 
Το άγχος είναι επίσης υψηλό στα συμπτώματα του φωτισμένου σώματος
Πόνος μέσα στην πλάτη και τις ωμοπλάτες
Περιπτώσεις ζάλης ή ιλίγγου
Αίσθημα ενέργειας και ευεξίας χωρίς λόγο
Αίσθημα υπερβολικής  ατονίας χωρίς λόγο

Πρέπει να αγκαλιάσουμε όλες αυτές τις πτυχές της θεραπείας και του μετασχηματισμού όταν εμφανίζεται πάνω μας. Πρέπει να μεταμορφώσουμε όλα αυτά τα συμπτώματα βρίσκοντας την χαρούμενη πλευρά μας και απελευθερώνοντας αυτές τις ενέργειες.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε να δείχνουμε συγκίνηση όταν αυτή έρχεται. Αν υπάρχει μέσα μας κλάμα,τότε  το κλάμα πρέπει να απελευθερωθεί και να μην το σταματάμε. Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για απελευθέρωση από αυτή τη στιγμή.

Το φωτεινό σώμα χτίζεται ταυτόχρονα με την απελευθέρωση κάθε πράγματος που μας κρατά πίσω. Αυτό το φωτεινό σώμα είναι το ίδιο σώμα με το οποίο κάποιες φωτεινές οντότητες το μετασχηματίζουν για να εισέρχονται στη διάσταση μας από αλλού και το αντίστροφο.

Καθώς περνάμε περισσότερο στα υψηλότερα χρονοδιαγράμματα και στις υψηλότερες διαστάσεις,θα νιώσει κανείς οτι μπορεί να συγκρατήσει και να εκδηλώσει μεγαλύτερες ποσότητες αγάπης, συμπόνοιας, συγχώρεσης και άλλων ευγενών συναισθημάτων.Θα μπορεί κανείς να αισθάνεται αλλά και να βλέπει ενίοτε την φωτεινή ενέργεια άλλων συνανθρώπων μας. Θα αυξάνεται η επίγνωση του ποιοι είμαστε τι κάνουμε εδώ και πως η εξέλιξη των άλλων μπορεί να βοηθήσει τη δική μας και το αντίστροφο.

Αυτό είναι το μέλλον της Γαίας και εμείς πρέπει να επιλέξουμε αν θα μπούμε κατευθείαν εκεί βιώνοντας την απαραίτητη μετάλλαξη, ή αν θα αποσυρθούμε και θα επανέλθουμε με νέα βελτιωμένη σύνθεση.

DIANE CANFIELD | ASCENSION TEACHER
Μετάφραση και επιμέλεια κειμένου Despina Saldari

Post a Comment