Διαφημιση

header

ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

oi-sympantikoi-nomoi-tis-zois

Όταν μας έχουν μάθει να σκεφτόμαστε με συγκεκριμμένο τρόπο....αυτοπεριοριζόμαστε και γινόμαστε "τυφλοί" σε ευκαιρίες και εμπόδια που υπάρχουν μπροστά μας, ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι έχουν επιτρέψει στο νου τους να ανοίγει νέες δυνατότητες επικοινωνίας. 

Αποφεύγετε λοιπόν να σκουντουφλάτε πάνω στα συμπαντικά σκαλοπάτια της μοίρα σας και δείτε ξεκάθαρα τσ μονοπάτια που προβάλλονται μπροστά σας και απλά....ακολουθήστε τα.

 Έτσι κι αλλιώς το Συμπαντικό Σχέδιο υπάρχει....αλλά λίγοι το γνωρίζοην....όμως οι Συμπαντικοί Νόμοι...διαχέονται συνεχώς γύρω μας.

Υπάρχουν τρεις εμφανείς Νόμοι που αξίζει να τους γευόμαστε και αυτοί είναι: 

Ο Νόμος της Απελευθέρωσης. 
Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας. Πείτε μέσα σας από το τι θέλετε να απαλλαγείτε. Τα εμπόδια έτσι κι αλλιώς θα υπάρχουν....αλλά εσύ μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια....πήγαινε και φύτεψε σπόρους σε ένα γόνιμο έδαφος.

Ο Νόμος της Εκτίμησης-Ευγνωμοσύνης.
Νιώστε τη σημασία όσων ήδη λειτουργούν καλά στη ζωή σας. Εστιάστε μόνον τα καλά και πείτε είμαι τυχερός-η κι όλα θα μεταμορφωθούν.


Ο Νόμος της Έλξης. 
Το όμοιο έλκει το όμοιο έτσι κι αλλιώς. Εστίασε την σκέψη σου και υλοποίησε τις ευχές σου....και οραματίσου ότι πραγματοποιούνται...ότι έχουν γίνει. Έχε αυτοπεποίθηση....και το μυστικό είναι να έχεις καλή πρόθεση.

 Και μην ξεχάσεις....όμως να δέσεις τον καρπό σου. 

Οι πεποιθήσεις μας παράγουν σκέψεις και τον τρόπο που αντιδρούμε καθώς και τα συναισθήματά μας που νιώθουμε.

 Να ξέρετε τα ίδια πράγματα που αποτελούν πηγή στενοχώριας....είναι και πηγή χαράς .....κοιτώντας τα με άλλο μάτι....π.χ. πως ήμουν εγώ πριν 4 μήνες που χαροπάλευα....και πως ένιωσα στη Δωδώνη....τη μέθεξη της χαράς και της γαλήνης μέσα μου.

Κοίτα μπροστά και συνειδητοποίησε την αξία της ζωής σου. 

Συντονίσου με τα γεγονότα, τα πρόσωπα, τις καταστάσεις....κάτι σου λένε...πρόσεξέ το....κι ανίχνευσε τους χώρους των μονοπατιών που πδοβάλλονται μπροστά σου και εστίασε σε κάτι ευχάριστο.

Κλείσε το μάτι....στη ζωή και χαμογέλα. 
Άααα....και μην ξεχάσεις να βάλεις και το λίπασμα.

Στη ζωή δεν υπάρχει δεδομένο....αλλά δημιούργησε την ψυχική ατμόσφαιρα....και θαρραλέα προχώρα έτοιμος να δεχτείς τις νέες προκλήσεις....με αγάπη και εκτίμηση σε όλους εσάς που βρίσκεστε τηλεπαθητικά κοντα μου.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ Ε.Ι. ΕΚ ΔΩΔΩΝΗΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ....

Post a Comment