Διαφημιση

header

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ

poioi-einai-oi-kyrioteroi-arxaggeloi

Η έννοια «Αρχάγγελος» παραπέμπει σε ανώτατης εξελικτικής βαθμίδας, νοήμονα και ενσυνείδητα πνευματικά όντα, τα οποία αντιστοιχούν σε Κοσμικούς Νόμους και Ποιότητες, ενσαρκώνουν Κοσμικές Λειτουργίες και αποτελούν άμεσους «συνεργάτες» του Θεού, διαχειριστές του Θείου Σχεδίου, Πολεμιστές του Καλού, Προστάτες, Καθοδηγητές, Θεραπευτές και Ευεργέτες των ανθρώπων και όλων των όντων.


O ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Το όνομα του σημαίνει «Αυτός που είναι σαν τον Θεό» αποκαλείται επίσης Ό Πρίγκιπας του Φωτός. Είναι τεράστιος και κρατά στο χέρι ένα ξίφος. Το φωτοστέφανο του είναι κυανό του κοβαλτίου αναμειγμένο με βυσσινί. Όταν είναι παρών σπίθες απ’ αυτά τα χρώματα φαίνονται γύρω σας. Είναι ο Μεγαλύτερος Πολεμιστής μεταξύ των Αγγέλων- ο προστάτης και καθοδηγητής του φωτός και της αγάπης. Μας βοηθά να ξεριζώσουμε τον φόβο από μέσα μας και εμφυσάει το θάρρος στους ανθρώπους. Θα επέμβει αμέσως για μας ιδιαίτερα αν μια κατάσταση έρχεται σε αντίθεση με το σκοπό που ήλθαμε να επιτελέσουμε σε αυτή τη ζωή. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι επίσης ο επικεφαλής Άγγελος για τους Εργάτες του Φωτός. Ο Μιχαήλ βοηθά να λήξουν ειρηνικά οι τσακωμοί μέσα στην οικογένεια, με αγαπημένα άτομα, με γείτονες, με κρατικές υπηρεσίες ή ακόμα και με αγνώστους.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ διαλύει την αρνητική ενέργεια όταν αυτό του ζητηθεί. Πριν μπείτε σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα η ένα χώρο με πολύ κόσμο ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να καθαρίσει όλη την αρνητικότητα. Μπορεί να μεταφέρει τους αρνητικά σκεπτόμενους ανθρώπους (είτε είναι εν ζωή είτε όχι) στο Φως του Θεού για να θεραπευτεί ο νους τους.

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ βοήθεια οποτεδήποτε νοιώθετε αρνητικότητα. Θα καθαρίσει την αρνητική ενέργεια από οποιοδήποτε χώρο όπως και το νου και την καρδία σας). Ζητήστε του να καθαρίσει την ενέργεια μέσα στο σπίτι σας, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο κλπ. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο μετά από διαπληκτισμούς ή άλλες αρνητικές καταστάσεις. Μπορείτε να του ζητήσετε να καθαρίσει τους φίλους σας και την οικογένεια σας αφού έχετε την έγκριση τους. Όποτε νοιώσετε φόβο ή ανησυχία , πέστε νοερά, «Αρχάγγελε Μιχαήλ, παρακαλώ προστάτευε με και ηρέμησε με τώρα» Αν είσαι σε ένα μέρος ή σε μια επικίνδυνη γειτονιά, ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να γίνει ο Αγγελικός σας σωματοφύλακας- να σας συνοδεύει , να σας προστατεύσει και να σας οδηγήσει. Στην ουσία μπορείτε να του ζητήσετε να μείνει παντοτινά πλάι σας για να είσαστε πάντα ασφαλείς κάτω απόa την ισχυρή του προστασία. Απλά πείτε νοερά, « Αρχάγγελε Μιχαήλ, παρακαλώ γίνε ο προστάτης άγγελος μου σε όλες τις κατευθύνσεις της ζωής. Ευχαριστώ» Και θα γίνει!

Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Το όνομα του σημαίνει “Ο Θεός είναι η δύναμη μου” To φωτοστέφανο του Γαβριήλ είναι χάλκινο, ασορτί με την σάλπιγγα που κρατά στο χέρι. Ο Γαβριήλ και οι στρατιές των αγγέλων του βοηθούν τα άτομα που σκοπός της ζωής τους έχει σχέση με την επικοινωνία. Σ’ αυτούς περιλαμβάνοντα οι δάσκαλοι, οι συγγραφείς, οι ηθοποιοί, οι φωτογράφοι, οι εκφωνητές κλπ
Νοερά καλείτε τον Γαβριήλ λέγοντας: « Αγαπημένε μου Γαβριήλ, σε παρακαλώ βοήθησε την εσωτερική μου αλήθεια να βρει τέλεια δημιουργική έκφραση. Ευχαριστώ»
Ζητήστε από τον Γαβριήλ να σας βοηθήσει στη καριέρα σας, ή όταν χρειάζεται να υπερισχύσουν οι ιδέες και οι εντυπώσεις σας. Οπωσδήποτε ζητήστε του να είναι μαζί σας όταν πρόκειται να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή.
Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ βοήθεια και μεσολάβηση σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας νοιώθετε ότι είναι κολλημένος. Θα φυσήξει καινούργια ζωή σε φθαρμένες σχέσεις και επιχειρήσεις. Ζητήστε την βοήθεια του για να έλθουν δημιουργικές ιδέες και ευκαιρίες στη ζωή σας, για να κινηθείτε ξανά.
Προσφέρει καθοδήγηση και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν το επόμενο βήμα στην ζωή, αυτό που θα τους οδηγήσει στο θεϊκό τους σκοπό. Όταν του ζητηθεί βοήθεια, φέρνει χαρά, χάρη, διαύγεια και ισορροπία στη ζωή μας. Μας ανοίγει στο συναίσθημα της συμπάθειας, της κατανόησης και της γενναιοδωρίας και, όπως όλοι οι Αρχάγγελοι, θα μας βοηθήσει να εξαγνίσουμε αρνητικά συναισθήματα και πεποιθήσεις. Μας διδάσκει να αφιερώσουμε χρόνο και να εκτιμήσουμε όλες τις εμπειρίες και τις χαρές της καθημερινής μας ζωής. Μας βοηθά να βρούμε τον σκοπό της ζωής μας και προσφέρει τόσο την έμπνευση όσο και την θεϊκή εσωτερική δύναμη στις δύσκολες περιστάσεις.
Δουλέψετε με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, (και θα σ ας βοηθήσει) να λάμψετε στις επικοινωνίες σας, στη δημιουργική σας έκφραση, να βελτιώσετε την διαίσθηση σας και θα σας περιβάλει με ευδαιμονία. Ο Γαβριήλ είναι αυτός που ανακοινώνει και προαγγέλλει τα καλά νέα και τις πληροφορίες. Ιδιαίτερα μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση με την διαίσθηση σας, όπως και να σας παραχωρήσει πρακτική συμπαράσταση για αποτελεσματική επικοινωνία στην καθημερινή σας ζωή. Δουλέψετε με τον Γαβριήλ για να βελτιώσετε τις ψυχικές σας ικανότητες.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

Το όνομα του σημαίνει «Ο Θεός Θεραπεύει». Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο αρχάγγελος υπεύθυνος για τους θεραπευτές και τις θεραπείες σε όλο τον πλανήτη. Είναι συμφέρον για τον καθένα να επικαλείται τη βοήθεια του Αρχάγγελου Ραφαήλ για μια θεραπεία. Ζητήστε βοήθεια από τον Ραφαήλ όταν έχετε οποιοδήποτε πόνο, είτε αυτός είναι πόνος του φυσικού σώματος, είτε είναι συναισθηματικός ή ρομαντικός, είτε νοητικός ή πνευματικός. Με κάποιο τρόπο θα σας εμπνεύσει με ξαφνικές ιδέες και σκέψεις που θα σας δώσουν ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει στη θεραπεία. Δώστε προσοχή σ’ αυτές τις οδηγίες, που είναι η απάντηση στις προσευχές σας, και μετά ακολουθήστε τις. Όταν ζητηθεί από αυτόν βοήθεια για θεραπεία, ο Ραφαήλ περιβάλλει και διαπερνά τα άτομα αυτά με το σμαραδόχρουν πράσινο του φωτοστέφανου του. Το πράσινο είναι το χρώμα της θεραπευτικής ενέργειας και οι ενορατικοί μπορεί και να βλέπουν πράσινες σπίθες όταν ο Ραφαήλ είναι παρών. Εκτός από περιπτώσεις κατά τις οποίες ο θάνατος ή η αρρώστια είναι μέρος του θεϊκού σχεδίου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο , ο Αρχάγγελος Ραφαήλ θα προμηθεύσει πρόθυμα οτιδήποτε χρειάζεται για να προωθηθεί η θεραπεία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι δεδομένο ότι πάντοτε θα βουτήξει να θεραπεύσει τα πάντα αμέσως. Μπορεί να σας υποδείξει ότι οι αρνητικές σας σκέψεις έχουν συντελέσει στην δημιουργία αυτής της αρρώστιας και για να απελευθερωθείτε από αυτήν θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Παραδώστε του τον θυμό του παρελθόντος για να τον καθαρίσει στο φως. Όταν ο θυμός φύγει , θα νοιώσετε πολύ καλύτερα θα νοιώσετε γαλήνη και τα αποτελέσματα του θυμού και της οργής στο σώμα σας θα θεραπευθούν.
Ζητήστε την συμμετοχή του Ραφαήλ για να θεραπεύσει προβληματικούς γάμους, εθισμού, οδύνη, κατάθλιψη, απώλεια, οικογενειακές σχέσεις και αγχώδη τρόπο ζωής. Απλά επικαλεσθείτε το όνομα του ή κάνετε μια συγκεκριμένη παράκληση: « Αρχάγγελε Ραφαήλ παρακαλώ έλα στο πλάι μου και βοήθησε με να νοιώσω καλύτερα με/για ………………… . Σε παρακαλώ να με περιβάλεις με την θεραπευτική σου ενέργεια και να οδηγήσεις τις πράξεις και τις σκέψεις μου εκεί που πρέπει, ώστε να θεραπευτώ.» Ο Ραφαήλ είναι επίσης ο αρχάγγελος υπεύθυνος για τα ταξίδια.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΟΥΡΙΗΛ

« Ο Εκτελεστικός Άγγελος , ο Άγγελος που Υπηρετεί» Αυτός ο αρχάγγελος που το όνομα του σημαίνει Το Φως του Θεού ,φέρνει το θείο φως στη ζωή μας καθότι μετατρέπει τις οδυνηρές μνήμες και μας απελευθερώνει από τα οδυνηρά φορτία ή ευθύνες του παρελθόντος. Μας βοηθά να μετατρέψομε τις χειρότερες απογοητεύσεις μας , στις μεγαλύτερες ευλογίες. Ο Ουριήλ μας βοηθά να απελευθερωθούμε από την ανικανότητα για συγχώρεση και τη μνησικακία. Όταν τον επικαλούμεθα, ο Ουριήλ και οι στρατιές του ορμούν για να μας φέρουν γαλήνη. Ο στόχος του Ουριήλ είναι να μας βοηθήσει να αγκυροβολήσουμε στην αγάπη που είναι τόσο δυνατή όσο να αντέχει την αρνητικότητα. Καλέστε τον στη ζωή σας για να σας βοηθήσει να γίνετε κύριος όλων σας των ενεργειών. Είναι ένας άγγελος της φωτιάς και σχετίζεται με την απόλυτη δικαιοσύνη και την μεταμέλεια. Όταν είναι παρών, μπορεί να δείτε ιώδεις, μοβ , ή ασημένιες σπίθες, ή να μυρίσετε τη μυρωδιά της λεβάντας.
Ζητήστε από τον Ουριήλ να σηκώσει από πάνω σας τον πόνο του παρελθόντος, θα απαλύνει τη καρδιά και το νου σας από την έλλειψη ικανότητας συγχώρησης, προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους για πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν. Το σύμβολο του Ουριήλ , ένα ανοιχτό χέρι που κρατά μια φλόγα- συμβολίζει ένα μεγάλο δώρο για την ανθρωπότητα. Είναι η φλόγα της Αγάπης που πυροδοτεί τη καρδιά στην υπηρεσία του Θεού. Ο Ουριήλ κρατά τη φλόγα της Αγάπης μπροστά , προς όλες τις ψυχές. Η ψυχή γεμίζοντας με τη φλόγα της Αγάπης αφοσιώνεται στην υπηρεσία του Θεϊκού σχεδίου.
Ο Ουριήλ δαμάζει και φέρνει αρμονία σε χαώδης καταστάσεις. Βοηθά και εδραιώνει μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης, κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. Σε αυτόν αποδίδεται επίσης η βοήθεια και η αποτροπή , ή μείωση του κινδύνου σε φυσικές καταστροφές όπως σεισμοί, τυφώνες και πλημμύρες. Μας οδηγεί σε ένα ασφαλές σημείο κατά τη διάρκεια τέτοιων περιπτώσεων.
Ζητήστε από τον Ουριήλ να σας βοηθήσει οποτεδήποτε η ζωή σας φαίνεται χαώδης και νοιώθετε συντετριμμένοι. Πείτε: «Ουριήλ ,σε παρακαλώ βοήθησε με να βιώσω αρμονία και γαλήνη σ αυτή τη κατάσταση. Σε παρακαλώ βοήθησε να καταστραφούν οι επιπτώσεις από οποιαδήποτε λάθη έχουν γίνει»
Αφήστε τον Ουριήλ να γαληνέψει το νου και να σας βοηθήσει να μείνετε ψύχραιμος όταν τα πράγματα πάνε κακήν κακώς. Για παράδειγμα. Αν νοιώθετε ότι τα οικονομικά σας ή οι σχέσεις αγάπης σας διαλύονται, ο Ουριήλ μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά για να βρείτε μια λύση στο πρόβλημα σας με ήρεμο, καθαρό και συγκεντρωμένο νου.
Οταν διανύετε μια αλλαγή ζωής γεμάτη αναταραχές, ζητήστε από τον Ουριήλ να στρώσει ομαλό το μονοπάτι.
Αν έχετε προβλήματα με προϊσταμένους, συναδέλφους ή με πελάτες, ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ουριήλ να σας βοηθήσει. Θα σας οδηγήσει με θαυμαστούς τρόπους. Ο κάθε ένας θα ξεχάσει γρήγορα για ποίο λόγο ήταν θυμωμένος .
Μας βοηθάει να πραγματοποιήσουμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Ζητήστε από τον Ουριήλ να γίνει συνέταιρος σας σε οποιοδήποτε τομέα εργάζεστε. Θα σας εμπνεύσει με ιδέες, θα σας εμψυχώσει και θα σας παροτρύνει και θα βοηθήσει να εμφανιστούν οι υλικές προμήθειες που χρειάζονται για αυτή τη εργασία.

Post a Comment