Διαφημιση

header

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

o-labyrinthos-exei-mia-exodo-sto-fos
Θεϊκό Σχέδιο...
ένας λαβύρινθος που καλείσαι να διασχίσεις τερματίζοντας στην έξοδο...

Πολύπλοκες διαδρομές διαφορετικές υφές...κάποιες σε σημαδεύουν, κάποιες εξημερώνουν τα άγρια πάθη της ψυχής σου, κάποιες σε αγκαλιάζουν με αγάπη...όλες όμως σε οπλίζουν με δύναμη, πίστη και θάρρος να συνεχίσεις το μονοπάτι.

Όποιο κι αν επιλέξεις...όσες λάθος στροφές κι αν πάρεις, η κατεύθυνση είναι μόνο μπροστά. Το παρελθόν σβήνεται και χάνεται όπως τα σύννεφα στην όψη του ήλιου.

Απλώνεται ο χάρτης στο κέντρο της καρδιάς και σε οδηγεί με σιγουριά κι επιμονή...κι όταν νομίζεις ότι έφθασες στο αδιέξοδο εκείνο που σε καθηλώνει και σε αποσυντονίζει, μεμιάς στην άκρη του ματιού σου σαν λάμψη θα εμφανιστεί εκείνη η γωνία που πριν προσπέρασες μα δεν την είδες μες στα πυκνά κλαδιά των σκέψεων, που τρέχουν σε αγώνα ατέρμονο και παρασύρουν τη χαρά σου και την διάκριση να τερματίσεις νικητής και να ελαφρώσεις το βάρος και την κούραση που σε βαραίνουν στην πλάτη κουβαλώντας τα, σαν τρόπαια και λάφυρα κατάκτησης.

Αποτίναξε επιτέλους όλα αυτά που στέκονται εμπόδιο στην ορμή της ψυχής σου. Το πλάνο είναι προδιαγεγραμμένο.

Μην αντιστέκεσαι και εμπιστεύσου τη ροή...όπως κι αν είναι αυτή, είναι ολόδικη σου.

Εσύ θα επιλέξεις αν θα επιπλεύσεις ανάλαφρα επάνω της ή αν θα αγωνιστείς να κρατηθείς στην επιφάνεια παλεύοντας σε κύματα ουτοπίας.

Εκείνη θα σε πάει με κάθε τρόπο. Διάλεξε τον ρυθμό σου και συντονίσου στις δονήσεις της.

Ο λαβύρινθος έχει πάντα μία έξοδο και είναι μόνο στο Φως...

Post a Comment