Διαφημιση

header

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ

i-anagennisi-tis-psyxis

Ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου που αντανακλάται μέσα μου και δημιουργεί δεσμίδες φωτός που ξεχύνονται με δύναμη και ταχύτητα προς τα έξω, ταξιδεύουν σε όλες τις διαστάσεις και μετουσιώνονται σε χρυσή βροχή που λούζει τον πλανήτη και καθετί ζωντανό πάνω σε αυτόν.

Ευφορία και ευδαιμονία αγκαλιασμένες σε έναν χορό αισθήσεων ...ετοιμάζουν σχέδια και όνειρα ζωής, γράφουν τα καινούργια σενάρια της ψυχής μου και ζωγραφίζουν εικόνες και σκηνές απερίγραπτης ευτυχίας και αγάπης.

Θέλω να πετάξω ψηλά και να τραγουδάω ύμνους και ωδές αποδίδοντας φόρο τιμής στην Άνωθεν Αρχή και στην εκπλήρωση του σχεδίου της που με υπομονή και σεβασμό ύφαινε από τη στιγμή της γέννησής μου...σε αυτήν μου την εκδοχή...σε αυτήν μου την εκδήλωση...σε αυτήν μου την ποιότητα.

Αρχίζει πλέον να ξεκαθαρίζει το θαμπό τοπίο και η ομίχλη του μυαλού και των σκέψεών μου. Με κρατούσαν φυλακισμένη τόσα χρόνια δίνοντάς μου χάρη για λίγες στιγμές που με άφηναν να δω από τη σχισμή του τοίχου. Το φως εκεί έξω...με τύφλωνε για λίγο, η απότομη αλλαγή,  αλλά ήταν αρκετό για να κοιτάζω αλλιώς....και μετά πάλι με γυρνούσαν πίσω σε εκείνη την κατάσταση λήθης και διχασμού...και όλο αυτό για ώρες...μέρες...μήνες...χρόνια!

Μέχρι που η απόφαση ελήφθη...δυναμικά...καταλυτικά...ουσιαστικά, οι σκέψεις του μυαλού αποχωρούν σκυφτά δηλώνοντας υποταγή στο μεγαλείο της καρδιάς και οδηγούμαι τώρα από το θεϊκό μου σπινθήρα και το πλάνο εξέλιξης.

Η αποστολή άρχεται ευθύς αμέσως και χωρίς άλλες αναστολές και καθυστέρηση!!!
Είμαστε όλοι μαζί πια, το σχέδιο εκτυλίσσεται και είναι σε φάση ολοκληρωτικής πραγμάτωσης.


Σας αγαπώ...καινούργιες και παλιές ψυχές που συντονίζετε τη δόνησή μου και συνδημιουργείτε μαζί μου...

Post a Comment